Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor All Star:Λίγο κόντεψε να πιαστούν στα χέρια…

Κυ, 26 Μαρ 2023 21:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μπορεί η Νικολέτα Μαυρίδη να αποχώρησε , αλλά στην καλύβα των κόκκινων , η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα ,  όχι βέβαια εξαιτίας του ζεστού ήλιου , που έτσι κι αλλιώς επικρατεί  , λόγω καιρού στην Καραιβική , αλλά από τον καυγά της Ελένης Χαμπέρη με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Οι δύο γυναίκες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια , αφού τα όσα ξεστόμισε η Ελένη , έβγαλαν την Αφροδίτη έξω από τα ρούχα της.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα παρών , στην καλύβα των διασήμων , η Αφροδίτη επιτέθηκε στην Ελένη Χαμπέρη για τις αιχμές που άφησε για το πρόσωπο της μπροστά , στη Μπλε ομάδα.

“Θέλω να συζητήσουμε κάτι σημαντικό γιατί με πρόσβαλες μπροστά στους μπλε! Με πρόσβαλες πάρα πολύ γιατί δεν έχω «μαγειρέψει» τίποτα ποτέ μου. Ούτε και ήξερα ποιος θα ψηφιστεί και είπες ότι υποκινήθηκα από τον Σπύρο! Ότι δηλαδή δεν έχω προσωπικότητα και δικά μου κριτήρια για να ψηφίσω. Αυτό είπες».

«Με κατηγορείς για κάτι το οποίο δεν ισχύει! Με κατηγόρησες ότι υποκινήθηκα! Δεν με κατηγόρησες; Με κατηγόρησες ή όχι στο συμβούλιο; Ελενίτσα μου, άμα το οργάνωνε θα έβγαινε υποψήφιος, κοριτσάκι μου; Κάτσε και σκέψου λίγο λογικά γιατί είσαι κουτοπόνηρη! Κοριτσάκι μου, αν ήθελε να το πετύχει θα το πετύχαινε! Δεν μπορείς εσύ εμένα να με εκθέτεις ότι μαγείρεψα κάτι την στιγμή που δεν έχω μαγειρέψει τίποτα, δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν και δεν ξέρω κανείς τι θα ψηφίσει! Ψήφισα με δικά μου κριτήρια, κοριτσάκι μου και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου και με κανέναν εδώ πέρα».

«Όχι, δεν θα πάρω τίποτα πίσω. Δεν έχω πει κανένα ψέμα , όλα είναι με βάση τα γεγονότα. Είπα την γνώμη μου, τους έπιασα απροετοίμαστους γιατί δεν είχαν καθίσει να το επεξεργαστούν και το πέταξα στο συμβούλιο σαν βόμβα οπότε εκεί τα έχασαν» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star.



«Στα star:Λίγο Survivor κόντεψε πιαστούν χέρια…..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.