Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός

Σα, 26 Σεπ 2026 13:00

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;

Σα, 26 Σεπ 2026 12:52

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με γειτόνισσες – Το ακούσαμε κι αυτό

Σα, 26 Σεπ 2026 12:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor All Star:Ο Κώστας Παπαδόπουλος επιβεβαιώνει τον “μισθοφόρο” για την άσχημη συμπεριφορά της παραγωγής.

Πε, 30 Μαρ 2023 15:39 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος , με ανάρτηση του , ανέφερε ότι άνθρωποι της παραγωγής , έχουν κακή συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες , χρησιμοποιώντας ακόμα και ύβρεις.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος , με δηλώσεις του , έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του “μισθοφόρου” , αναφέροντας χαρακτηριστικά , πως πρόκειται για δύο υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής.

«Δεν ισχύει το ότι όποιος δεν έχει καλή σχέση με την παραγωγή, φεύγει από το παιχνίδι. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Οι άσχημες συμπεριφορές δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου.

Εμένα όσα μου έλεγαν, από τη μία έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως άλλο παίκτες. Τους λες ότι πονάς και σου λένε “σήκω και φύγε”. Το έχω ζήσει κι εγώ. Τους είπα ότι πονάει το χέρι μου και μου είπαν “δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”».

Κλείνοντας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει».



“μισθοφόρο” star:Ο Survivor άσχημη για επιβεβαιώνει Κώστας Παπαδόπουλος παραγωγής συμπεριφορά την της τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός
Σα, 26 Σεπ 2026 13:00
Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;
Σα, 26 Σεπ 2026 12:52
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με γειτόνισσες – Το ακούσαμε κι αυτό
Σα, 26 Σεπ 2026 12:48
Μαρίνα Μεμουσάι, πρώην παίκτρια του The Voice: «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του Γιώργου Μαζωνάκη»
Σα, 26 Σεπ 2026 10:16
Μετά από οκτώ χρόνια αυτά τα ζώδια ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους – Κλείνουν έναν μεγάλο κύκλο δοκιμασιών
Σα, 26 Σεπ 2026 10:11
Νοέμβριος: Aλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων – Η ημέρα “κλειδί”
Σα, 26 Σεπ 2026 10:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.