Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δολοφονία Ρόδος: Μαθεύτηκε! Αυτός είναι ο λόγος που κ@@@@@ τον συγκάτοικό του, ενώ καθάριζε πατάτες

Τρ, 9 Ιούν 2026 09:44

9/6: Αυτά τα ζώδια θα “κολλήσουν” – Θα αντικρίσουν την αλήθεια, χωρίς φίλτρα!

Τρ, 9 Ιούν 2026 09:36

“Λύθηκε” το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος της έντονης μυρωδιάς σε όλη την Αττική

Τρ, 9 Ιούν 2026 09:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor All Star:Ο Κώστας Παπαδόπουλος επιβεβαιώνει τον “μισθοφόρο” για την άσχημη συμπεριφορά της παραγωγής.

Πε, 30 Μαρ 2023 15:39 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος , με ανάρτηση του , ανέφερε ότι άνθρωποι της παραγωγής , έχουν κακή συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες , χρησιμοποιώντας ακόμα και ύβρεις.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος , με δηλώσεις του , έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του “μισθοφόρου” , αναφέροντας χαρακτηριστικά , πως πρόκειται για δύο υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής.

«Δεν ισχύει το ότι όποιος δεν έχει καλή σχέση με την παραγωγή, φεύγει από το παιχνίδι. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Οι άσχημες συμπεριφορές δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου.

Εμένα όσα μου έλεγαν, από τη μία έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως άλλο παίκτες. Τους λες ότι πονάς και σου λένε “σήκω και φύγε”. Το έχω ζήσει κι εγώ. Τους είπα ότι πονάει το χέρι μου και μου είπαν “δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”».

Κλείνοντας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει».



“μισθοφόρο” star:Ο Survivor άσχημη για επιβεβαιώνει Κώστας Παπαδόπουλος παραγωγής συμπεριφορά την της τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δολοφονία Ρόδος: Μαθεύτηκε! Αυτός είναι ο λόγος που κ@@@@@ τον συγκάτοικό του, ενώ καθάριζε πατάτες
Τρ, 9 Ιούν 2026 09:44
9/6: Αυτά τα ζώδια θα “κολλήσουν” – Θα αντικρίσουν την αλήθεια, χωρίς φίλτρα!
Τρ, 9 Ιούν 2026 09:36
“Λύθηκε” το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος της έντονης μυρωδιάς σε όλη την Αττική
Τρ, 9 Ιούν 2026 09:32
Χιλιάδες ασφαλισμένοι κινδυνεύουν να χάσουν ένσημα πριν από τη σύνταξη – Τι πρέπει να κάνουν
Τρ, 9 Ιούν 2026 09:29
Ανατροπή με τον καιρό! Σε αυτές τις περιοχές τις επόμενες ημέρες θα φορέσουν ζακέτες και θα κρατήσουν ομπρέλες
Δε, 8 Ιούν 2026 23:23
Ζώδια 09/06: 3 ζώδια θα “ανοίξουν” πόρτες κλειστές – Οι εξελίξεις θα τρέξουν με ταχύτητα φωτός…
Δε, 8 Ιούν 2026 23:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.