Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46

Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41

Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor All Star:Ο Κώστας Παπαδόπουλος επιβεβαιώνει τον “μισθοφόρο” για την άσχημη συμπεριφορά της παραγωγής.

Πε, 30 Μαρ 2023 15:39 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος , με ανάρτηση του , ανέφερε ότι άνθρωποι της παραγωγής , έχουν κακή συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες , χρησιμοποιώντας ακόμα και ύβρεις.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος , με δηλώσεις του , έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του “μισθοφόρου” , αναφέροντας χαρακτηριστικά , πως πρόκειται για δύο υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής.

«Δεν ισχύει το ότι όποιος δεν έχει καλή σχέση με την παραγωγή, φεύγει από το παιχνίδι. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Οι άσχημες συμπεριφορές δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου.

Εμένα όσα μου έλεγαν, από τη μία έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως άλλο παίκτες. Τους λες ότι πονάς και σου λένε “σήκω και φύγε”. Το έχω ζήσει κι εγώ. Τους είπα ότι πονάει το χέρι μου και μου είπαν “δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”».

Κλείνοντας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει».



“μισθοφόρο” star:Ο Survivor άσχημη για επιβεβαιώνει Κώστας Παπαδόπουλος παραγωγής συμπεριφορά την της τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
11/10: Αυτά τα ζώδια κάνουν ξεκαθαρίσματα – Παίρνουν αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον
Κυ, 11 Οκτ 2026 10:09
Αθήνα: Ποιος είναι ο πασίγνωστος γυναικολόγος που συνελήφθη;
Κυ, 11 Οκτ 2026 10:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.