Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λαμία: Αυτά τα φαγητά έφαγαν δύο από τους ασθενείς που κατέληξαν στα Επείγοντα – Τα συμπτώματα που ξεκίνησαν μετά από ώρες

Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:54

Τετάρτη, 15 Ιουλίου: Αληθινό θρίλερ για 2 ζώδια – Θα βρεθούν προ εκπλήξεων

Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:49

Αυτό είναι το μυστικό των σεφ με αστέρια Michelin, για τις πιο τραγανές τηγανιτές πατάτες (Βίντεο)

Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor All Star:Ο Κώστας Παπαδόπουλος επιβεβαιώνει τον “μισθοφόρο” για την άσχημη συμπεριφορά της παραγωγής.

Πε, 30 Μαρ 2023 15:39 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος , με ανάρτηση του , ανέφερε ότι άνθρωποι της παραγωγής , έχουν κακή συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες , χρησιμοποιώντας ακόμα και ύβρεις.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος , με δηλώσεις του , έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του “μισθοφόρου” , αναφέροντας χαρακτηριστικά , πως πρόκειται για δύο υψηλόβαθμα στελέχη της παραγωγής.

«Δεν ισχύει το ότι όποιος δεν έχει καλή σχέση με την παραγωγή, φεύγει από το παιχνίδι. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Οι άσχημες συμπεριφορές δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Πατάνε πάνω στην ψυχολογία σου.

Εμένα όσα μου έλεγαν, από τη μία έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως άλλο παίκτες. Τους λες ότι πονάς και σου λένε “σήκω και φύγε”. Το έχω ζήσει κι εγώ. Τους είπα ότι πονάει το χέρι μου και μου είπαν “δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”».

Κλείνοντας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μου μίλησαν κι εμένα άσχημα, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει».



“μισθοφόρο” star:Ο Survivor άσχημη για επιβεβαιώνει Κώστας Παπαδόπουλος παραγωγής συμπεριφορά την της τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Αυτά τα φαγητά έφαγαν δύο από τους ασθενείς που κατέληξαν στα Επείγοντα – Τα συμπτώματα που ξεκίνησαν μετά από ώρες
Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:54
Τετάρτη, 15 Ιουλίου: Αληθινό θρίλερ για 2 ζώδια – Θα βρεθούν προ εκπλήξεων
Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:49
Αυτό είναι το μυστικό των σεφ με αστέρια Michelin, για τις πιο τραγανές τηγανιτές πατάτες (Βίντεο)
Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:46
Νέα υπόθεση που συγκλονίζει -Έβαζε τη γυναίκα του για ύπνο επί 11χρονια και μετά η φρίκη
Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:36
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ελληνικό νησί
Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:31
Παραλίγο τραγωδία σε πτήση για Αθήνα: Το λάθος των πιλότων που θα μπορούσε να αποβή μοιραίο
Τρ, 14 Ιούλ 2026 23:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.