Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σασμός:Του στήνει ενέδρα θανάτου.Κινδυνεύει η ζωή του.

Σα 25 Μαρ 2023 0:16

Συγκλονίζει η περιγραφή της γιαγιάς του 14χρονου που πυροβόλησε την αδερφή του ενώ έπαιζαν.

Πα 24 Μαρ 2023 17:50

Τραγωδία στον Βόλο με πατέρα τριών παιδιών.Όχημα παραβίασε το κόκκινο…

Πα 24 Μαρ 2023 17:17
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor αποχώρηση 23/3: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Τρ 23 Μαρ 2021 14:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Survivor αποχώρηση 23/3: Έχουμε το οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα. Αυτός ο παίκτης είναι ο δεύτερος υποψήφιος.
Survivor αποχώρηση 23/3

Survivor αποχώρηση 23/3: Από τη στιγμή που χάνουν αυτοί που χάνουν την ασυλία στο Survivor δεν χρειάζεται να είσαι και μάντης για να βρεις πολλά πράγματα. Από το πρώτο κιόλας συμβούλιο φάνηκε που θα πάει το πράγμα.

Σας έχω αναφέρει ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία απόψε. Είναι γνωστό πλέον, μέχρι και στα κανάλια μου τα έμαθαν και τα λένε. Γι αυτό και σήμερα θα σας πούμε κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς. Ένα συγκλονιστικό νέο από το επόμενο επεισόδιο. Ας περιμένει για την ώρα όμως αυτό.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν δημιουργηθεί ομάδες και μικρές υπο-ομάδες. Ειδικά στους μπλε είναι ξεκάθαρο αυτό και είναι ξεκάθαρο και ποιες είναι αυτές. Είδαμε τον τρόπο με τον οποίο βγήκε η Άννα Μαρία πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Κανένα απολύτως αγωνιστικό κριτήριο. Κανονικό lockdown σε αυτό το κομμάτι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερη από την Ελευθερία, ούτε από τη Χριστίνα. Τα στατιστικά του Survivor και οι συνολικοί πίνακες μιλούν από μόνοι τους.
Έκπληξη από την αεροσυνοδό στον Γιώργο Κοψιδά

Το θέμα είναι πως το ίδιο θα πράξει η κλίκα των μπλε και στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού. Εκεί όπου η τηλεθέαση πάει πάντα στα ύψη. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να ψηφιστεί ο Νίκος Μπάρτζης που έχει την ατομική ασυλία, τότε θα βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση ο Τζέημς Καφετζής. Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα. Μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Τζέημς Καφετζής για την μπλε ομάδα. Και θα έχει και τρίτο ασφαλώς. Θα επιλεγεί από τον Νίκο Μπάρτζη.

Πηγή sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σασμός:Του στήνει ενέδρα θανάτου.Κινδυνεύει η ζωή του.
Σα 25 Μαρ 2023 0:16
Συγκλονίζει η περιγραφή της γιαγιάς του 14χρονου που πυροβόλησε την αδερφή του ενώ έπαιζαν.
Πα 24 Μαρ 2023 17:50
Τραγωδία στον Βόλο με πατέρα τριών παιδιών.Όχημα παραβίασε το κόκκινο…
Πα 24 Μαρ 2023 17:17
Τρόμος σε σχολείο στην Ερέτρια.Γιόρταζαν την 25η Μαρτίου όταν…
Πα 24 Μαρ 2023 16:46
Απασφάλισε ο Νίκος Μουσινάς για “Super Katerina”.«Φτάνει, έλεος, γκώσαμε… είναι φρικτή τηλεόραση»
Πα 24 Μαρ 2023 16:35
Συγκλονίζει η δήλωση του πατέρα της Κάρολαιν.Πώς τα κατάλαβε όλα στην κηδεία.
Πα 24 Μαρ 2023 15:17
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.