Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε, ξαφνικά, μόλις στα 53 της, η Ελληνίδα συγγραφέας

Τε, 1 Ιούλ 2026 23:48

2/7: 3 ζώδια κλείνουν εκκρεμότητες που τους βάραιναν – Μπαίνει τάξη στα οικονομικά τους

Τε, 1 Ιούλ 2026 22:44

Πήλιο: Αδιανόητο περιστατικό ανάμεσα σε ζευγάρι – Το φαγητό, το καθαρό σπίτι και το κινητό

Τε, 1 Ιούλ 2026 22:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor: Έξαλλη η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.Τι λέει για Μαριαλένα

Δε, 29 Μαρ 2021 18:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιώργος Λιβάνης έξω και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα στο Survivor, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων σε όλα τα Μέσα το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα. Ο νυν της Μαριαλένας περιμένει υπομονετικά στην Ελλάδα, ενώ ο πρώην κοιμάται δίπλα της στην καλύβα, στον Άγιο Δομίνικο.

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, μιλάει στο Πρωινό, με αφορμή όλα όσα λέγονται για εκείνον. Η Μίνα Κατσούλη ξεκαθαρίζει ότι ο αδελφός της δεν μπήκε στο παιχνίδι για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 «Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Σάκη»

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του έκτακτου τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor. Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία»

«Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του»

«Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τέλειωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει», λέει η Μίνα Κατσούλη.

 

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε, ξαφνικά, μόλις στα 53 της, η Ελληνίδα συγγραφέας
Τε, 1 Ιούλ 2026 23:48
2/7: 3 ζώδια κλείνουν εκκρεμότητες που τους βάραιναν – Μπαίνει τάξη στα οικονομικά τους
Τε, 1 Ιούλ 2026 22:44
Πήλιο: Αδιανόητο περιστατικό ανάμεσα σε ζευγάρι – Το φαγητό, το καθαρό σπίτι και το κινητό
Τε, 1 Ιούλ 2026 22:39
Ελλάδα: Ανείπωτη τραγωδία με παρέα που έκανε ράφτινγκ
Τε, 1 Ιούλ 2026 22:33
Αυτό είναι το «αόρατο» κούρεμα που χαρίζει φυσικό όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά
Τε, 1 Ιούλ 2026 21:01
Γιατί όλοι μιλούν για αυτήν την ταινία; Το φαινόμενο που «σπάει» ταμεία στους κινηματογράφους
Τε, 1 Ιούλ 2026 20:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.