Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσείς γνωρίζετε αυτό το έξυπνο κόλπο με την κατάψυξη, πριν φύγετε για διακοπές

Κυ, 9 Αυγ 2026 11:51

Σοκ σε ελληνικό νησί: Σε τι κοινωνία ζούμε; Φρικιαστική υπόθεση με 15χρονο

Κυ, 9 Αυγ 2026 09:53

Αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο θα εμφανιστεί, πριν την ολική έκλειψη – Μπορείτε να το δείτε αλλά όχι να το φωτογραφίσετε

Κυ, 9 Αυγ 2026 08:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor: Έξω φρενών ο Λιβάνης με τη Μαριαλένα – Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα

Τρ, 6 Ιούλ 2021 13:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εκνευρισμένος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Λιβάνης με τις χθεσινές δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Μαριαλένας, κ. Γεωργία, ήταν «χείμαρρος» στη χτεσινή της εμφάνιση στο «Πρωινό».

Η μάνα της παίκτριας του Survivor αποκάλυψε ότι πριν μπει στο Survivor, o Σάκης πήρε τηλέφωνο τον Λιβάνη και τον ρώτησε αν θέλει να μεταφέρει κάτι στη Μαριαλένα. Μάλιστα, για… παρηγοριά, του πρότεινε να του κάνει δώρο ένα σπα!

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν απανωτά εγκεφαλικά στη δισκογραφική του τραγουδιστή σε μια περίοδο που όλο το team προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεχαστεί η ιστορία Λιβάνη – Μαριαλένας.

Όμως και ο ίδιος ο Γιώργος Λιβάνης είναι έντονα ενοχλημένος και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το όλο θέμα. Γι’ αυτό και δεν σηκώνει τηλέφωνα, παρά τα δημόσια κλάματα της Μαριαλένας στο «Love It» της Μαλέσκου.

Single δηλώνει η Μαριαλένα

Λάδι στη φωτιά βάζει και η χτεσινή δήλωση της Μαριαλένας – μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης – ότι είναι single και δεν είναι σε σχέση.

Το μόνο που είπε η γυμνάστρια είναι ότι θα επικοινωνήσει σύντομα με τον τραγουδιστή…

Τη στιγμή που ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην αγκαλιά του Σάκη. Άλλωστε μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο της μισό, όπως έχει αναφέρει ενώ και μετά την αποχώρησή της στον ημιτελικό, δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή της στον πρώην σύντροφό της.

«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια» παραδέχτηκε χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της βραδιάς.

Ωστόσο για ακόμη μία φορά θέλησε να διευκρινίσει πως δεν έχει σχέση με τον Σάκη και κατά τη διαμονή τους στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο δεν συνέβη τίποτα περισσότερο από αυτά που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές.

Πηγή in.gr

Survivor Διάφορα Λιβάνης Μαριαλένα; σηκώνει τηλέφωνα φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσείς γνωρίζετε αυτό το έξυπνο κόλπο με την κατάψυξη, πριν φύγετε για διακοπές
Κυ, 9 Αυγ 2026 11:51
Σοκ σε ελληνικό νησί: Σε τι κοινωνία ζούμε; Φρικιαστική υπόθεση με 15χρονο
Κυ, 9 Αυγ 2026 09:53
Αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο θα εμφανιστεί, πριν την ολική έκλειψη – Μπορείτε να το δείτε αλλά όχι να το φωτογραφίσετε
Κυ, 9 Αυγ 2026 08:44
Αύγουστος: Αυτά τα 3 ζώδια, επιτέλους, παίρνουν αυτό που τους αξίζει – Τύχη, ευκαιρίες και απρόσμενες εξελίξεις
Κυ, 9 Αυγ 2026 08:40
Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του
Σα, 8 Αυγ 2026 22:10
Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;
Σα, 8 Αυγ 2026 21:46
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.