Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έρχονται επικίνδυνες βροχές, μπουρίνια – Ραγδαία αλλαγή! Πότε χαλάει ο καιρός

Σα, 5 Ιούλ 2025 23:26

Κερατσίνι: Σοκάρουν όσα περιγράει η 14χρονη πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης – «Τι να σου πω μαμά, ότι με β@@@@;»

Σα, 5 Ιούλ 2025 21:52

Αστρολογία: Αυτά τα 5 ζώδια θα βιώσουν μια περίοδο επιτυχίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2025

Σα, 5 Ιούλ 2025 21:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor: Έξω φρενών ο Λιβάνης με τη Μαριαλένα – Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα

Τρ, 6 Ιούλ 2021 13:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εκνευρισμένος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Λιβάνης με τις χθεσινές δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Μαριαλένας, κ. Γεωργία, ήταν «χείμαρρος» στη χτεσινή της εμφάνιση στο «Πρωινό».

Η μάνα της παίκτριας του Survivor αποκάλυψε ότι πριν μπει στο Survivor, o Σάκης πήρε τηλέφωνο τον Λιβάνη και τον ρώτησε αν θέλει να μεταφέρει κάτι στη Μαριαλένα. Μάλιστα, για… παρηγοριά, του πρότεινε να του κάνει δώρο ένα σπα!

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν απανωτά εγκεφαλικά στη δισκογραφική του τραγουδιστή σε μια περίοδο που όλο το team προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεχαστεί η ιστορία Λιβάνη – Μαριαλένας.

Όμως και ο ίδιος ο Γιώργος Λιβάνης είναι έντονα ενοχλημένος και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το όλο θέμα. Γι’ αυτό και δεν σηκώνει τηλέφωνα, παρά τα δημόσια κλάματα της Μαριαλένας στο «Love It» της Μαλέσκου.

Single δηλώνει η Μαριαλένα

Λάδι στη φωτιά βάζει και η χτεσινή δήλωση της Μαριαλένας – μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης – ότι είναι single και δεν είναι σε σχέση.

Το μόνο που είπε η γυμνάστρια είναι ότι θα επικοινωνήσει σύντομα με τον τραγουδιστή…

Τη στιγμή που ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην αγκαλιά του Σάκη. Άλλωστε μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο της μισό, όπως έχει αναφέρει ενώ και μετά την αποχώρησή της στον ημιτελικό, δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή της στον πρώην σύντροφό της.

«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια» παραδέχτηκε χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της βραδιάς.

Ωστόσο για ακόμη μία φορά θέλησε να διευκρινίσει πως δεν έχει σχέση με τον Σάκη και κατά τη διαμονή τους στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο δεν συνέβη τίποτα περισσότερο από αυτά που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές.

Πηγή in.gr

Survivor Διάφορα Λιβάνης Μαριαλένα; σηκώνει τηλέφωνα φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχονται επικίνδυνες βροχές, μπουρίνια – Ραγδαία αλλαγή! Πότε χαλάει ο καιρός
Σα, 5 Ιούλ 2025 23:26
Κερατσίνι: Σοκάρουν όσα περιγράει η 14χρονη πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης – «Τι να σου πω μαμά, ότι με β@@@@;»
Σα, 5 Ιούλ 2025 21:52
Αστρολογία: Αυτά τα 5 ζώδια θα βιώσουν μια περίοδο επιτυχίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2025
Σα, 5 Ιούλ 2025 21:08
Πανικός σε πτήση της Ryanair: Σήμανε συναγερμός για φωτιά – Επιβάτες πήδηξαν από το…
Σα, 5 Ιούλ 2025 20:54
Αγ. Παρασκευή: Ποιος ήταν ο 43χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου – Στο κάδρο των Αρχών μπαίνει ο…
Σα, 5 Ιούλ 2025 16:17
Zωντανό θρίλερ για νεαρή στο Ίλιον: Επέστρεφε στο σπίτι μετά από βόλτα με φίλους, άκουσε ουρλιαχτά, γύρισε και “πάγωσε” βλέποντας…
Σα, 5 Ιούλ 2025 14:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.