Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου: 3 ζώδια κάνουν το δικό τους “σόου” – Η τύχη τους “κλείνει” το μάτι, ενώ μία απρόσμενη είδηση…

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:34

Δράμα: Αυτά είχε “δει” ο ψυχολόγος που επισκεπτόταν ο Θωμάς, πριν τη γυναικοκτονία – “Μ@@@@@ ήμουν τόσο καιρό…”

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:31

Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor-Γιώργος Κατσαούνης:Του άσκησε δίωξη ο εισαγγελέας για τη παρενόχληση της 16χρονης.

Πα, 21 Ιαν 2022 10:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του
Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε αργά χθες το βράδυ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

O αγρότης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντας την αρχικά στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς την θέληση της. Ο αγρότης του Survivor φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τους γονείς της κατέφυγαν στις αστυνομικές Αρχές και υπέβαλαν μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

 

H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

16χρονης survivor-Γιώργος άσκησε Διάφορα δίωξη εισαγγελέας Κατσαούνης:Του Παρενόχληση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου: 3 ζώδια κάνουν το δικό τους “σόου” – Η τύχη τους “κλείνει” το μάτι, ενώ μία απρόσμενη είδηση…
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:34
Δράμα: Αυτά είχε “δει” ο ψυχολόγος που επισκεπτόταν ο Θωμάς, πριν τη γυναικοκτονία – “Μ@@@@@ ήμουν τόσο καιρό…”
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:31
Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:22
Αρχαία τραγωδία σε ελληνικό νησί! 37χρονη υπάλληλος πασίγνωστης εταιρείας, πήγε για το πάρτι του γάμου της και…
Τρ, 16 Ιούν 2026 19:24
Δράμα – Γυναικοκτονία: Φρικτή εξέλιξη με τη μητέρα του Θωμά – Μαθεύτηκε ότι…
Τρ, 16 Ιούν 2026 15:50
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Αυτό είναι το πρόσωπο-κλειδί που θα κληθεί για κατάθεση – Το περιστατικό με το ψάρι που είπε ο Ιταλός στις Αρχές
Τρ, 16 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.