Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία

Πε, 17 Σεπ 2026 16:02

Σκυλιά δάγκωσαν 3 άτομα στη Βάρη – Ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα

Πε, 17 Σεπ 2026 15:58

Ελλάδα: Πρωτοφανής τραγωδία μέσα σε σχολείο με μαθήτρια

Πε, 17 Σεπ 2026 15:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor: Η 1η νικήτρια σπάει τη σιωπή – «Στημένες οι ψηφοφορίες. Δεν αποφασίζει το κοινό αλλά η παραγωγή»

Πα, 16 Απρ 2021 12:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τη φετινή χρονιά, με παίκτες από τα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης να εκφράζουν τις απόψεις τους. Μία από αυτούς είναι και η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, που παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη και ήταν κόλαφος.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου κέρδισε τα δικαστήρια κατά της παραγωγής του Survivor για ιατρικά θέματα

«Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Τότε ήταν ακόμη πιο δύσκολα, δεν είχαμε ούτε έπαθλα φαγητού ούτε γιατρούς. Υπήρχαν κάποιοι γιατροί, αλλά δεν μας παρείχαν τίποτα, μόνο νερό. Ο πόνος ο δικός μας ήταν 80% τηλεθέαση στην Ελλάδα. Μας άφηναν επίτηδες να πονάμε, να υποφέρουμε για την τηλεθέαση, δεν τους ένοιαζε. Πέρασα πολλά στάδια στο Survivor, περισσότερα γυναικολογικά, ψυχολογικά, σωματικά, πληγές, κατάθλιψη”, υπογράμμισε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και συμπληρώνει “τους έτρεχα πολλά χρόνια στα δικαστήρια για τα ιατρικά θέματα, τις παραβλέψεις και τον δόλο. Για αυτό τα επόμενα Survivor κάνεις κιχ και τρέχουν οι γιατροί. Κινήθηκα δικαστικά για πάρα πολλά χρόνια. Και με την παραγωγή και με το Mega. Κέρδισα φυσικά. Για αυτό και με ψιλοθάψαν κιόλας, μου κλείσανε όλες τις πόρτες. Κέρδισα 200.000 ευρώ και τα 46.000 τα πήρε η εφορία. Δεν άξιζε…”.

Η ίδια επισημαίνει “είχα πάθει φοβία να βγαίνω έξω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, είχα περάσει ζόρια. Μου δημιούργησαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη βαριάς μορφής μάλιστα. Πολλά χρόνια και πολλά φάρμακα. Είχαν χτυπήσει την Ορθούλα, επειδή είχαμε διώξει έναν παίκτη, εμένα με απειλούσαν…”.

Στην ερώτηση αν προέκυψε κάτι ερωτικό στο πρώτο Survivor, αποκάλυψε ότι “στο δικό μας Survivor είχε γίνει σeξ. Όχι μόνο με παίκτες, αλλά με παίκτες και με παραγωγή. Εγώ δεν είχα όρεξη».

Τέλος, δεν δίστασε να καταγγείλει το φετινό παιχνίδι για στημένες ψηφοφορίες. «Εγώ να ξέρεις δεν πιστεύω τις ψηφοφορίες. Πιστεύω ότι τα πάντα τα στήνει η παραγωγή. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εμείς δεν είχαμε ψηφοφορία. Δεν ψηφίζει το κοινό, η παραγωγή αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει, ποιος πουλάει και ποιος όχι», κατέληξε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

«Στημένες Survivor Άλλα αποφασίζει Διάφορα κοινό νικήτρια παραγωγή σιωπή σπάει ψηφοφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία
Πε, 17 Σεπ 2026 16:02
Σκυλιά δάγκωσαν 3 άτομα στη Βάρη – Ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα
Πε, 17 Σεπ 2026 15:58
Ελλάδα: Πρωτοφανής τραγωδία μέσα σε σχολείο με μαθήτρια
Πε, 17 Σεπ 2026 15:54
Ελλάδα: Σοκ! Δύο νήπια σε τραγική κατάσταση μέσα σε σχολικό λεωφορείο – Τα ξέχασαν και…
Πε, 17 Σεπ 2026 15:49
Το Σύμπαν επιστρέφει την ευτυχία σε αυτά τα 3 ζώδια
Πε, 17 Σεπ 2026 11:55
Καιρός: “Έρχεται” ψυχρή εισβολή και βουτιά της θερμοκρασίας
Πε, 17 Σεπ 2026 11:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.