Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Θρήνος και σοκ στον αθλητικό κόσμο! Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός σε όλους…

Πε, 5 Φεβ 2026 12:42

Τέλος τα δύσκολα για 3 ζώδια, μετά τις 5 Φεβρουαρίου 2026 – Έρχεται κάτι νέο…

Πε, 5 Φεβ 2026 12:08

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Οι 7 περιοχές που θα “χτυπηθούν”

Πε, 5 Φεβ 2026 11:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο!

Πε, 1 Απρ 2021 13:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

 

Τελειωμό δεν έχουν οι ανατροπές στο φετινό Survivor. Λίγο μετά το πάρτι της ένωσης και την χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως αποφάσισε να… ανακατέψει και πάλι την τράπουλα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, μία από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού και σίγουρα η πιο δυναμική, αν κρίνουμε από τον αριθμό των νικών που είχε πετύχει κατά την παραμονή της στο νησί, επιστρέφει!

Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο

, η οποία είναι πλέον καλά στην υγεία της και δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γυρίσει στο «Survivor» και να τελειώσει αυτό που άρχισε, προτού αποχωρήσει.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM 2, πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο δεν της είχε επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι. Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι έχει ψωρίαση, η οποία θα επανεμφανιζόταν, αν παρέμενε στο «Survivor».

«Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη και ζαλάδες. Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ χαμηλή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να μου βάλουν και μάσκα οξυγόνου, για να μπορώ να αναπνέω» είχε δηλώσει το μοντέλο.

«Έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους, εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά τώρα θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση» είχε πει ακόμα.

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, οι γιατροί που παρακολουθούν την Κάτια Ταραμπάνκο έδωσαν το «πράσινο φως» στην πανέμορφη παίκτρια, προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι, στην πιο κρίσιμη μάλιστα καμπή. Πληροφορίες, δε, την θέλουν να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και να επανεμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη εβδομάδα!

 

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Θρήνος και σοκ στον αθλητικό κόσμο! Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός σε όλους…
Πε, 5 Φεβ 2026 12:42
Τέλος τα δύσκολα για 3 ζώδια, μετά τις 5 Φεβρουαρίου 2026 – Έρχεται κάτι νέο…
Πε, 5 Φεβ 2026 12:08
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Οι 7 περιοχές που θα “χτυπηθούν”
Πε, 5 Φεβ 2026 11:18
Γερμανία: Αυτός είναι ο νεαρός πατέρας ελεγκτής που έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα Έλληνα
Πε, 5 Φεβ 2026 09:21
Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)
Τε, 4 Φεβ 2026 22:29
Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”
Τε, 4 Φεβ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.