Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Ντράπηκε και η ντροπή! Σοκάρουν τα λόγια του γιατρού μέσα στη φυλακή για τον Γιώργο

Πε, 17 Σεπ 2026 21:49

Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία

Πε, 17 Σεπ 2026 16:02

Σκυλιά δάγκωσαν 3 άτομα στη Βάρη – Ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα

Πε, 17 Σεπ 2026 15:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκινήθηκε ο Ντάνος στον “αέρα” για τη μητέρα του – “Κάθε μέρα νευριάζω…”

Σα, 6 Ιαν 2024 13:56 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στο “Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε προσκεκλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δύσκολη απώλεια της μητέρας του, την εγκυμοσύνη της Δήμητρας και πως διαχειρίζεται το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

«Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο, ξέρουν… Πρέπει να συνεχίσουμε…», είπε αρχικά συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είναι πρόσφατο, κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας. Αλλά είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε εμείς, έτσι ήθελε ο θεός. Όταν βλέπεις έναν δικό σου άνθρωπο να ταλαιπωρείται, την επόμενη μέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης, πώς συνεχίζεις και γιατί συνέβη, πώς συνέβη… Εμείς συνεχίζουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε και που έρχονται. Η ουσία είναι οι άνθρωποι, όταν φεύγουν, όπως η μάνα μου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όσα λεφτά κι αν έχεις και πρέπει να ζούμε τις στιγμές».

Για τη Δήμητρα Βαμβακούση και τη γέννηση του παιδιού τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Είμαστε κοντά, περίπου σε κάνα μήνα πάνω κάτω. Δεν αισθάνομαι πατέρας με την έννοια που μπορεί να αισθανθώ νιώσω πιο μετά, νιώθω λίγο περισσότερο σύντροφος γιατί χρειάζεται η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται, δεν είναι παραλογή. Είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε επίσης: «Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό αλλά δε συμβαίνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμάς, μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πως το αντιμετωπίζει, σχεδιάζαμε άλλα πράγματα να κάνουμε αλλά επειδή ξέρουμε ότι είναι από τον Θεό έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό και να συνδυάσουμε τα θέλω μας παράλληλα. Μου στάθηκε στη δυσκολία με τη μάνα, το θέμα είναι η θέληση να είναι τέτοια που να δηλώνει την παρουσία».

Δείτε το βίντεο – Συγκινήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του στον “αέρα”


– “αέρα” “Κάθε για μέρα μητέρα νευριάζω…” Ντάνος….. στον Συγκινήθηκε τι του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Ντράπηκε και η ντροπή! Σοκάρουν τα λόγια του γιατρού μέσα στη φυλακή για τον Γιώργο
Πε, 17 Σεπ 2026 21:49
Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία
Πε, 17 Σεπ 2026 16:02
Σκυλιά δάγκωσαν 3 άτομα στη Βάρη – Ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα
Πε, 17 Σεπ 2026 15:58
Ελλάδα: Πρωτοφανής τραγωδία μέσα σε σχολείο με μαθήτρια
Πε, 17 Σεπ 2026 15:54
Ελλάδα: Σοκ! Δύο νήπια σε τραγική κατάσταση μέσα σε σχολικό λεωφορείο – Τα ξέχασαν και…
Πε, 17 Σεπ 2026 15:49
Το Σύμπαν επιστρέφει την ευτυχία σε αυτά τα 3 ζώδια
Πε, 17 Σεπ 2026 11:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.