Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν τους το επόμενο διάστημα – Το “κάρμα” τους θα μιλήσει

Κυ, 16 Αυγ 2026 00:14

Καλαμπάκα: Και μη χειρότερα να λέμε! Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα

Κυ, 16 Αυγ 2026 00:08

Καιρός: Ανατρέπεται το σκηνικό της δροσιάς – Νέα έντονη θερμή εισβολή προ των πυλών – Οι ημερομηνίες “κλειδί”

Κυ, 16 Αυγ 2026 00:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλόνισε η Ναταλί Κάκκαβα:Ντρεπόμουν για τους γονείς μου……

Σα, 30 Απρ 2022 19:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

«Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα», λέει η Ναταλί Κάκκαβα.

Τη δική της προσωπική ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Όλα γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και συγκλόνισε με όσα είπε.

«Αυτό που με είχε στιγματίσει ήταν το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, είχα δύο γονείς που είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους και με πολύ ακραία γεγονότα. Αυτό που προσπαθούσα ήταν να το κρύψω. Διότι υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”.

Μεγαλώναμε με μια ενοχή ότι φταίμε εμείς που οι γονείς μας είχαν αυτές τις ακραίες αντιδράσεις και στάσεις ζωής. Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα.

Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου. Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου. Φοβόμουν ότι όποιος έρθει και γνωρίσει τη μητέρα μου, δεν θα με “πάρει” γιατί θα πει “ως κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, εγώ γιατί να κάνω οικογένεια μαζί της;”», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ναταλί Κάκκαβα είπε κλείνοντας: «Να πω σε ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, να σταματήσουν να ντρέπονται γιατί δεν ευθύνονται οι ίδιοι».

γονείς Διάφορα Κάκκαβα:Ντρεπόμουν μου…….. Νάταλι συγκλόνισε τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν τους το επόμενο διάστημα – Το “κάρμα” τους θα μιλήσει
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:14
Καλαμπάκα: Και μη χειρότερα να λέμε! Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:08
Καιρός: Ανατρέπεται το σκηνικό της δροσιάς – Νέα έντονη θερμή εισβολή προ των πυλών – Οι ημερομηνίες “κλειδί”
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:03
Με συνταγή δοκιμασμένη: Η σειρά που σώζει την “τιμή” του Netflix αυτό το καλοκαίρι
Σα, 15 Αυγ 2026 21:57
Αυτή είναι η “αχίλλειος πτέρνα” κάθε ζωδίου – Πώς μπορείτε να προστατευτείτε
Σα, 15 Αυγ 2026 21:44
Ελλάδα: Εφιαλτικό περιστατικό ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με γυναίκα και κεραυνό
Σα, 15 Αυγ 2026 21:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.