Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα – Έφτασε επιτέλους η ώρα

Σα, 13 Ιούν 2026 19:21

Σίνδος: Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα 56χρονης – Έτσι έμαθε ο σύζυγός της το τραγικό της τέλος…

Σα, 13 Ιούν 2026 19:09

Αυτό είναι το διαχρονικό μαγιό που δείχνει πάντα κομψό και κολακεύει κάθε σιλουέτα – Ταιριάζει σε όλες!

Σα, 13 Ιούν 2026 15:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλόνισε η Ναταλί Κάκκαβα:Ντρεπόμουν για τους γονείς μου……

Σα, 30 Απρ 2022 19:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα», λέει η Ναταλί Κάκκαβα.

Τη δική της προσωπική ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Όλα γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και συγκλόνισε με όσα είπε.

«Αυτό που με είχε στιγματίσει ήταν το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, είχα δύο γονείς που είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους και με πολύ ακραία γεγονότα. Αυτό που προσπαθούσα ήταν να το κρύψω. Διότι υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”.

Μεγαλώναμε με μια ενοχή ότι φταίμε εμείς που οι γονείς μας είχαν αυτές τις ακραίες αντιδράσεις και στάσεις ζωής. Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα.

Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου. Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου. Φοβόμουν ότι όποιος έρθει και γνωρίσει τη μητέρα μου, δεν θα με “πάρει” γιατί θα πει “ως κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, εγώ γιατί να κάνω οικογένεια μαζί της;”», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ναταλί Κάκκαβα είπε κλείνοντας: «Να πω σε ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, να σταματήσουν να ντρέπονται γιατί δεν ευθύνονται οι ίδιοι».

γονείς Διάφορα Κάκκαβα:Ντρεπόμουν μου…….. Νάταλι συγκλόνισε τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα – Έφτασε επιτέλους η ώρα
Σα, 13 Ιούν 2026 19:21
Σίνδος: Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα 56χρονης – Έτσι έμαθε ο σύζυγός της το τραγικό της τέλος…
Σα, 13 Ιούν 2026 19:09
Αυτό είναι το διαχρονικό μαγιό που δείχνει πάντα κομψό και κολακεύει κάθε σιλουέτα – Ταιριάζει σε όλες!
Σα, 13 Ιούν 2026 15:09
Ελλάδα: Φωτιές τώρα! Τέσσερα ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς στη χώρα
Σα, 13 Ιούν 2026 15:02
Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την ανατροπή! Πέφτουν οι μάσκες, ένα μυστικό έρχεται στο φως και μία συνάντηση θα…
Σα, 13 Ιούν 2026 12:43
Ελλάδα: Πέθανε, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός ιδιοκτήτης…
Σα, 13 Ιούν 2026 12:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.