Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηλεία: Φρίκη! Η μητέρα -“τερας” άφηνε με σ@@@@ κ@@@@ το άτυχο κοριτσάκι! Σε σοκ οι γιατροί με αυτά που είδαν…

Πα, 27 Μαρ 2026 23:28

Χαμός με αυτά τα πασχαλινά κουλουράκια! Πασίγνωστη Ελληνίδα μαγείρισσα έδωσε τη συνταγή και όλες τα φτιάχνουν σαν τρελές!

Πα, 27 Μαρ 2026 21:46

Κρήτη: “Θα δεις τώρα τι θα κάνω” – Σοκάρουν οι περιγραφές για τον γ@@@@ άνδρα και τις μαθήτριες – “Τα κορίτσια ήταν χάλια…”

Πα, 27 Μαρ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός.«Ζω από τον ανιψιό μου, δε φτάνει η σύνταξή μου»

Πα, 17 Μαρ 2023 19:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός ,η Καίτη Ιμπροχώρη.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση ,μιλώντας για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που βιώνει , για την απώλεια των αγαπημένων της αλλά και τη σχέση με τον ανιψιό της.

«Από αυτόν ζω, δεν μου φτάνει η σύνταξη», είπε αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο συντηρείται σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο.

Αποκάλυψε , ότι δε μένει μαζί με τον ανιψιό της, αλλά αυτός είναι που την ενισχύει οικονομικά , ώστε να τα φέρνει πέρα , καθώς η σύνταξη, που παίρνει, δεν της είναι αρκετή.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια τους.

«Η απώλεια φαίνεται μέσα στον χρόνο, σιγά σιγά. Εγώ το έχω νιώσει αυτό και το λέω μάλιστα και τώρα για ανθρώπους που φεύγουν, γιατί έφυγαν πολύ δικοί μας άνθρωποι.

Τους λέω, «κλάψτε, κλάψτε αλλά την απώλεια θα την νιώσετε αργότερα», είπε προσθέτοντας: «Εγώ το ένιωσα αυτό αργότερα. Το ένιωσα και τότε με τους γονείς μου γιατί ήμουν πάνω στην αρρώστια και προσπαθούσα να έχω πολύ δύναμη. Αργότερα, όμως, η απώλεια ήταν φοβερή».

«Το ένιωσα γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί με τον πατέρα μου. Είναι αστείο, ίσως σας φανεί αστείο, αλλά ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του. ’Κοίταξε τι μου είχες μάθει και τι κάνω τώρα’, του λέω» συμπλήρωσε, σχετικά, η αγαπημένη ηθοποιός. «Το κάνω αυτό ακόμα και τώρα, ναι. Χωρίς να πιστεύω βέβαια ότι υπάρχει δεύτερη ζωή και τέτοια. Όχι, για μας είναι όλα αυτά», συμπλήρωσε, ακόμα, η Καίτη Ιμπροχώρη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.







ανιψιό από γνωστή Διάφορα ηθοποιός.«Ζω μου Συγκλονίζει σύνταξη τον φτάνει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλεία: Φρίκη! Η μητέρα -“τερας” άφηνε με σ@@@@ κ@@@@ το άτυχο κοριτσάκι! Σε σοκ οι γιατροί με αυτά που είδαν…
Πα, 27 Μαρ 2026 23:28
Χαμός με αυτά τα πασχαλινά κουλουράκια! Πασίγνωστη Ελληνίδα μαγείρισσα έδωσε τη συνταγή και όλες τα φτιάχνουν σαν τρελές!
Πα, 27 Μαρ 2026 21:46
Κρήτη: “Θα δεις τώρα τι θα κάνω” – Σοκάρουν οι περιγραφές για τον γ@@@@ άνδρα και τις μαθήτριες – “Τα κορίτσια ήταν χάλια…”
Πα, 27 Μαρ 2026 21:36
Καιρός: Συναγερμός για το ακραίο σενάριο μεταβολής του καιρού! Θα θυμίζει 2004! Οι 5 περιοχές που θα “χτυπήσει”
Πα, 27 Μαρ 2026 21:31
Αυτά τα 4 ζώδια θα “εκτοξευτούν” οικονομικά μέχρι το καλοκαίρι – Απρόσμενα κέρδη και ευκαιρίες!
Πα, 27 Μαρ 2026 20:27
Γιατί διαλύονται τα κεφτεδάκια στο τηγάνι; Λάθος στη ζύμη; To τρικ που λίγοι γνωρίζουν και γίνονται τραγανά
Πα, 27 Μαρ 2026 17:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.