Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

25 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια παίρνουν από το Σύμπαν το “κλειδί” της τύχης! Τίποτα δεν θα είναι σύμπτωση!

Κυ, 24 Μάι 2026 21:23

Ελλάδα: Πανικός σε καφετέρια – Άρχισε να πυροβολεί γιατί…

Κυ, 24 Μάι 2026 21:17

Έκτακτο – Θεσσαλονίκη: Φρικιαστικό έγκλημα!

Κυ, 24 Μάι 2026 21:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης που κακοποιήθηκε από τον 37χρονο ιερέα.Είμαι σαν πατέρας σου……

Πα, 21 Ιαν 2022 21:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε ένα κοριτσάκι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών. Πρόκειται για έναν 37χρον κληρικό, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Όπλων στα Κάτω Πατήσια.

 

Τα όσα φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές το 17χρονο σήμερα κορίτσι προκαλούν οργή και αποτροπιασμό για τον τρόπο με το οποίο το προσέγγισε και φρόντισε να το φοβίζει ούτως ώστε να μην αποκαλύψει την “κόλαση” που ζούσε στα χέρια του.

Έλεγε στην 17χρονη ότι μπορεί να τον βλέπει “σαν πατέρα” και τη βίαζε – Σοκάρει η κατάθεση της ανήλικης για τον ιερέα

“Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό. Οτι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά. Οτι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου” μου έλεγε” φαίνεται πως είπε η έφηβη, σύμφωνα με την εκπομπή “T-Live”.

 

Κατά τις ίδιες πηγές, το 2019 ο ιερέας της ζήτησε μέσω μηνύματος να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία της. Το παιδί τότε ήταν περίπου 13 με 14 ετών. Η κοπέλα έστειλε τη φωτογραφία, με τον κληρικό να στέλνει sms στο κοριτσάκι, μία φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα.

 

37χρονος ιερέας
Η ανήλικη περιέγραψε επίσης πως ο εφημέριος την κακοποιούσε μετά το κατηχητικό, όταν έδιωχνε τα υπόλοιπα παιδιά και ζητούσε από την ίδια να μένει στο τέλος. Το ίδιο συνέβαινε και μέσα στο αυτοκίνητό του.

 

Το παιδί φοβόταν και δηλώνει ότι όλα γίνονταν με τη βία, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κοριτσάκι δεν είχε ποτέ του καμία άλλη σχέση, με κάποιον συνομίληκό της.

 

Ενδεικτικό της αγριότητας είναι και το γεγονός πως ο ιερέας φέρεται να μιλούσε στην ανήλικη με πολύ σκληρό τρόπο, χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί ούτε ενήλικος και την φόβιζε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

17χρονης 37χρονο Διάφορα ιερέα.Είμαι κακοποιήθηκε κατάθεση πατέρας σου…… Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια παίρνουν από το Σύμπαν το “κλειδί” της τύχης! Τίποτα δεν θα είναι σύμπτωση!
Κυ, 24 Μάι 2026 21:23
Ελλάδα: Πανικός σε καφετέρια – Άρχισε να πυροβολεί γιατί…
Κυ, 24 Μάι 2026 21:17
Έκτακτο – Θεσσαλονίκη: Φρικιαστικό έγκλημα!
Κυ, 24 Μάι 2026 21:12
Απόχωρηση έκπληξη από ελληνικό κανάλι – Έφυγε ξαφνικά κεντρικός παρουσιαστής
Κυ, 24 Μάι 2026 18:07
Έκτακτο – Παραιτήθηκε κι άλλο κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Κυ, 24 Μάι 2026 17:58
Έτσι θα δείχνει το ντεκολτέ σας, μετά τα 50, πιο νεανικό το καλοκαίρι! Όλες κάνουν το ίδιο λάθος!
Κυ, 24 Μάι 2026 16:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.