Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!

Πε, 5 Μαρ 2026 18:18

Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες

Πε, 5 Μαρ 2026 18:11

Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”

Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη – Το μωρό μου δεν τα κατάφερε…

Τρ, 12 Σεπ 2023 13:22 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην τραγική απώλεια του μωρού της αναφέρθηκε η Ήρα Κατσαντώνη στην εκπομπή “Happy Day”. Η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ελπίδας, συγκλόνισε με τα λόγια της περιγράφοντας το δυσάρεστο γεγονός.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει.

Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό.

Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου.

Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει» εξομολογήθηκε η Ήρα Κατσαντώνη.

Δείτε το βίντεο: Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης της Ελπίδας – “Έχασα το μωράκι μου 8 μηνών”


«Δεν – ελπίδας Ήρα κατάφερε…. Κατσαντώνη κόρη μου μωρό Συγκλονίζει Τα της το τραγουδίστριας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!
Πε, 5 Μαρ 2026 18:18
Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες
Πε, 5 Μαρ 2026 18:11
Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”
Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Αυτά τα 4 ζώδια έχουν “ραντάρ” – Μυρίζονται τους “λάθος” ανθρώπους από χιλιόμετρα!
Πε, 5 Μαρ 2026 11:37
Ποιοι κινδυνεύουν; Ανατροπή και αιφνίδια αλλαγή στις συντάξεις από το…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:20
Ρέντη: “Φέρε μου τα ε@@@@@ της κόρης σου να τα μ@@@@” – Σοκ όσα έκανε 53χρονος μέσα σε κοτοπουλάδικο – Αηδία…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.