Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ

Σα, 31 Οκτ 2026 10:23

Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον

Σα, 31 Οκτ 2026 10:20

Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη

Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου που ακρωτηριάστηκε.Μαμά μη με αφήνεις μόνο μου….

Πα, 11 Μαρ 2022 20:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Νικητής βγήκε ο 11χρονος Διονύσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ακρωτηριάστηκε από τρακτέρ στη Ζάκυνθο.

Ένα μήνα, αναρρώνει στο Αγία Σοφία με την επανασυγκόλληση του χεριού του από τον ώμο να έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Η μητέρα του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. «Δεν φεύγω. Εγώ από τις 12 του μήνα που έγινε το ατύχημα είμαι συνεχώς μαζί του», είπε η μητέρα του 11χρονου.

«Κρύωνε το παιδάκι και φόραγε το μπουφάν του πατέρα του. Και όπως παραπάτησε, έπεσε πάνω σ’ ένα έμβολο που έχει το τρακτέρ και του πήρε το χεράκι. Του τύλιξε όλο το χέρι και στο σημείο μετά που βρήκε το σημείο που ενώνεται με το κορμάκι του, του ξεκόλλησε το χέρι από τον ώμο», δήλωσε ο θείος του μικρού Διονύση.

Με μεγάλη αιμορραγία το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από όπου με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το Παίδων «Αγία Σοφία».

«Όταν τον πήραμε από την Ζάκυνθο με μηδέν πιθανότητες για το χεράκι του και δεν ξέραμε για τη ζωή του, φαντάσου ήταν διπλή χαρά για εμάς το ότι καταφέραμε και συγκολλήσαμε και το χεράκι», είπε η μητέρα του.

«Μαμά μη με αφήνεις μόνο μου»
Οχτώ ώρες διήρκησε το εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταφέρνουν για πρώτη φορά στα χρονικά να συγκολλήσουν χέρι παιδιού από το ύψος του ώμου.

«Έπρεπε να γίνουν χειρισμοί σε κομμένα νεύρα, κομμένα αγγεία. Οι μύες ήταν όλοι κομμένοι», είπε ο Χρήστος Κλωνάρης, καθηγητής αγγειοχειρουργικής.

«Ξύπνησε μετά από δύο μέρες. Τον ξύπνησαν στην εντατική. Το μόνο που μου είπε είναι “μαμά δεν θέλω να μένω μόνος μου εδώ”», δήλωσε η μητέρα του, η οποία σχεδόν δεν το πίστευε πως είχε αποκατασταθεί το χέρι του μικρού Διονύση.

Η αποκατάσταση θα είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ζακύνθου ανοίχθηκε ένας τραπεζικός λογαριασμός για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του ο μικρός Διονύσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN GR0201103450000034500987283

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

11χρονου ακρωτηριάστηκε.Μαμά αφήνεις Διάφορα μητέρα μόνο μου… Συγκλονίζει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ
Σα, 31 Οκτ 2026 10:23
Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον
Σα, 31 Οκτ 2026 10:20
Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη
Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
«Κλείσ’ το ρε πουλάκι μου το στόμα» – Τα “πήρε” κρανίο η Μπακογιάννη με γυναίκα που τη διέκοψε
Σα, 31 Οκτ 2026 00:02
31/10: Εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ξεκάθαρες αλήθειες για 3 ζώδια
Πα, 30 Οκτ 2026 23:41
Συντάξεις: Διπλή πληρωμή τον Νοέμβριο
Πα, 30 Οκτ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.