Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13

Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06

Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου που ακρωτηριάστηκε.Μαμά μη με αφήνεις μόνο μου….

Πα, 11 Μαρ 2022 20:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νικητής βγήκε ο 11χρονος Διονύσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ακρωτηριάστηκε από τρακτέρ στη Ζάκυνθο.

Ένα μήνα, αναρρώνει στο Αγία Σοφία με την επανασυγκόλληση του χεριού του από τον ώμο να έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Η μητέρα του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. «Δεν φεύγω. Εγώ από τις 12 του μήνα που έγινε το ατύχημα είμαι συνεχώς μαζί του», είπε η μητέρα του 11χρονου.

«Κρύωνε το παιδάκι και φόραγε το μπουφάν του πατέρα του. Και όπως παραπάτησε, έπεσε πάνω σ’ ένα έμβολο που έχει το τρακτέρ και του πήρε το χεράκι. Του τύλιξε όλο το χέρι και στο σημείο μετά που βρήκε το σημείο που ενώνεται με το κορμάκι του, του ξεκόλλησε το χέρι από τον ώμο», δήλωσε ο θείος του μικρού Διονύση.

Με μεγάλη αιμορραγία το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από όπου με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το Παίδων «Αγία Σοφία».

«Όταν τον πήραμε από την Ζάκυνθο με μηδέν πιθανότητες για το χεράκι του και δεν ξέραμε για τη ζωή του, φαντάσου ήταν διπλή χαρά για εμάς το ότι καταφέραμε και συγκολλήσαμε και το χεράκι», είπε η μητέρα του.

«Μαμά μη με αφήνεις μόνο μου»
Οχτώ ώρες διήρκησε το εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταφέρνουν για πρώτη φορά στα χρονικά να συγκολλήσουν χέρι παιδιού από το ύψος του ώμου.

«Έπρεπε να γίνουν χειρισμοί σε κομμένα νεύρα, κομμένα αγγεία. Οι μύες ήταν όλοι κομμένοι», είπε ο Χρήστος Κλωνάρης, καθηγητής αγγειοχειρουργικής.

«Ξύπνησε μετά από δύο μέρες. Τον ξύπνησαν στην εντατική. Το μόνο που μου είπε είναι “μαμά δεν θέλω να μένω μόνος μου εδώ”», δήλωσε η μητέρα του, η οποία σχεδόν δεν το πίστευε πως είχε αποκατασταθεί το χέρι του μικρού Διονύση.

Η αποκατάσταση θα είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ζακύνθου ανοίχθηκε ένας τραπεζικός λογαριασμός για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του ο μικρός Διονύσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN GR0201103450000034500987283

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

11χρονου ακρωτηριάστηκε.Μαμά αφήνεις Διάφορα μητέρα μόνο μου… Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13
Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06
Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Καιρός: Πάσχα με κρύο και βροχές – Η πρώτη εκτίμηση γνωστού μετεωρολόγου – Ποιες μέρες θα κρατήσουμε ομπρέλα
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:10
Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05
Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.