Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηλιούπολη: Υπόθεση θρίλερ η τραγωδία με τις 17χρονες! Η κλειδωμένη πόρτα, τα ακουστικά και η μακάβρια “γκάφα”

Τε, 13 Μάι 2026 09:59

Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο νόστιμες μελωμένες πατάτες! Γίνονται λουκούμι!

Τε, 13 Μάι 2026 09:52

Ελλάδα: Λουκέτο σε πασίγνωστο και ιστορικό πολυκατάστημα! Αγωνία για τους εργαζόμενους

Τε, 13 Μάι 2026 09:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η Τζένη Διαγούπη: Από πολύ μικρή έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί

Κυ, 7 Νοέ 2021 20:15 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη ήταν χθες η Τζένη Διαγούπη που μίλησε για το πρόβλημα υγείας και το bullying που έχει δεχτεί.

Την Τζένη Διαγούπη καλωσόρισε στην εκπομπή «Μαμά-δες» η Ζωή Κρονάκη, η οποία άνοιξε την καρδιά της για πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής της.

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη στιγμή που οι γιατροί στα 33 της χρόνια της ανακοίνωσαν πως εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά και πώς διαχειρίστηκε τη νέα πραγματικότητα που της προέκυψε.

«Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί λόγω προβλημάτων υγείας. Δεν το συνειδητοποίησα αλλά όταν πέρασε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να έχω ένα δικό μου, φυσικό παιδί. Οπότε ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσα να υιοθετήσω. Υπήρξε μία επέμβαση που έκανα και δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί» εξήγησε η ηθοποιός.

 

Σαν πρώτη αντίδραση δήλωσε πως δεν θορυβήθηκε διότι ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό να γίνει μητέρα. Μετά τα 40, όμως, ένιωσε την ανάγκη να δώσει την αγάπη της σε ένα παιδί μέσω υιοθεσίας αλλά οι διαδικασίες τόνισε πως είναι πολύ περίπλοκες σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

 

«Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, μετά τα 40 είπα ότι θα ήθελα να βρω ένα παιδί και να το μεγαλώσω αλλά είναι δύσκολες οι συνθήκες».

Αλλάζοντας θέμα η Τζένη Διαγούπη μίλησε και για το bullying που έχει δεχτεί κατά καιρούς για τα κιλά της.

«Από την αρχή του κόσμου υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το “φαίνεσθαι” είναι το πρόβλημα, το μέσα μας δεν φαίνεται. Τα κιλά μπαίνουν και βγαίνουν, ο άνθρωπος όμως παραμένει ο ίδιος. Αν δεν μας θέλει ένας γκόμενος επειδή είμαστε χοντρές δεν πειράζει. Κι αυτός κάποιο πρόβλημα θα έχει» κατέληξε η Τζένη Διαγούπη.

«Μπορώ Διαγούπη: έμαθα, κάνω μικρή Παιδί πολύ, Συγκλονίζει Τζένη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλιούπολη: Υπόθεση θρίλερ η τραγωδία με τις 17χρονες! Η κλειδωμένη πόρτα, τα ακουστικά και η μακάβρια “γκάφα”
Τε, 13 Μάι 2026 09:59
Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο νόστιμες μελωμένες πατάτες! Γίνονται λουκούμι!
Τε, 13 Μάι 2026 09:52
Ελλάδα: Λουκέτο σε πασίγνωστο και ιστορικό πολυκατάστημα! Αγωνία για τους εργαζόμενους
Τε, 13 Μάι 2026 09:48
Κινητά τηλέφωνα: Μεγάλες αλλαγές από 1η Ιουνίου – Οι νέοι κανόνες
Τε, 13 Μάι 2026 00:25
12 Μαΐου: Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν “χρυσό” εισιτήριο – Το 2ο θα λάβει ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα που…
Τε, 13 Μάι 2026 00:20
Ηλιούπολη: Οι πρώτες εικόνες από την διακομιδή της δεύτερης ανήλικης στο ΚΑΤ – Το γράμμα και το βίντεο της π@@@@…
Τρ, 12 Μάι 2026 22:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.