Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη

Πα, 1 Μάι 2026 23:51

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!

Πα, 1 Μάι 2026 22:48

Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό

Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο 35χρονος Κρητικός – Χωρίς υποκείμενο νόσημα υπέστη 2 θρομβώσεις με το AstraZeneca

Τρ, 25 Μάι 2021 13:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έντονο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το περιστατικό των δύο απανωτών θρομβώσεων που υπέστη ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης από την Κρήτη, μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca.

«Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του στον ΣΚΑΙ που χωρίς να έχει υποκείμενο νόσημα ο 35χρονος υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraΖeneca και κατάφερε να αντεπεξέλθει. Πλέον είναι καλά στην υγεία του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η περίπτωση του χαρακτηρίζεται ως σπάνια από τους ειδικούς.

«Είχα εμβολιαστεί με Astrazeneca στις 29 Απριλίου, την Μεγάλη Πέμπτη όπου παρουσίασα τα κλασικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό, τον πυρετό, πονοκέφαλο, μυαλγίες στις οποίες δεν έδωσα και σημασία.

Το αγνόησα. Στην συνέχεια μετά από μια βδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό το οποίο το άφησα. Μετά είχα ημικρανίες που με 2 χάπια μου πέρασαν ώσπου στις 10 Μαΐου ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε. Τότε πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι υπάρχει θρόμβωση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ξέχνα το πόδι σου»

Ο 35χρονος είπε ότι ενημερώθηκε κατόπιν εργαστηριακών αποτελεσμάτων ότι αυτό που του συνέβη, οφείλεται στο εμβόλιο και ότι υπήρχε περίπτωση να χάσει το πόδι του καθώς όταν μπήκε στο πρώτο χειρουργείο τα λόγια των γιατρών ήταν «ξέχνα το πόδι, μπαίνουμε να σώσουμε την ζωή σου».

Ωστόσο, όπως περιγράφει μετά εμφανίζεται μια θρόμβωση στην αριστερή του καρωτίδα η οποία βρέθηκε σε έναν προαιρετικό έλεγχο. «Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά ψηλαφίζοντας και μετά κάνοντας έναν υπέρηχο βρέθηκε. «Δεν ξέρω αν συνδέεται με την πρώτη θρόμβωση ή αν δημιουργήθηκε εκείνες τις ημέρες.» λέει χαρακτηριστικά.

35χρονος astrazeneca Διάφορα θρομβώσεις Κρητικός νόσημα, Συγκλονίζει υπέστη υποκείμενο Χωρίς
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη
Πα, 1 Μάι 2026 23:51
Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!
Πα, 1 Μάι 2026 22:48
Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό
Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 13χρονου στην Ηλεία – Ο πατέρας του είχε βάλει στο πατίνι…
Πα, 1 Μάι 2026 22:28
Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε σκάλα με δημοσιογράφους – Οι πρώτες πληροφορίες
Πα, 1 Μάι 2026 19:52
Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν γεμάτο το πορτοφόλι τους μέχρι το καλοκαίρι – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” αφθονία!
Πα, 1 Μάι 2026 18:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.