Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχεται” μείωση στο ρεύμα κατά 30% σταδιακά έως το 2029 – Πώς θα πληρώνουμε λιγότερα

Τρ, 8 Σεπ 2026 14:39

Σε αυτό το ελληνικό νησί δίνουν «επίδομα γέννας» 3.000 ευρώ για κάθε παιδί

Τρ, 8 Σεπ 2026 14:34

Τι απαντά ο Τρύφωνας Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που τον “φωτογραφίζουν” για την κλοπή σε κατάστημα

Τρ, 8 Σεπ 2026 13:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο 42χρονος Κώστας για την έγκυο γυναίκα του που έφυγε αβοήθητη μέσα σ’ ένα δωμάτιο μαζί με το αγέννητο μωρό τους.

Πε, 6 Οκτ 2022 15:57 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η 37χρονη Δέσποινα το 2021 κυοφορούσε το πρώτο της παιδί και με τον σύζυγό της Κώστα Μπακαλάκη ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Όμως στις 15 Απριλίου του 2021 το νήμα της ζωής της κόπηκε και μαζί με εκείνη χάθηκε και η ζωή του αγέννητου παιδιού τους.

Από τότε ο σύζυγός της δίνει έναν μεγάλο αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη της. Καταγγέλλει λάθη και παραλείψεις των γιατρών οι οποίοι δεν φρόντισαν όπως θα πει να σώσουν την σύζυγό του. Η Δέσποινα ήταν 7 μηνών έγκυος όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς. Στο νοσοκομείο της έκαναν εξετάσεις για ουρολοίμωξη, οι οποίες ήταν αρνητικές. Η 37χρονη δεν μπήκε ποτέ στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μόνη, σε ένα απομονωμένο δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς βοήθεια και χωρίς να προλάβει να αγκαλιάσει το παιδί της. Η Ζήνα είχε ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη και είχε συναντήσει τον σύζυγο της Δέσποινας αλλά και τον πατέρα της.

Ο Κώστας Μπακαλάκης δεν σταμάτησε τον αγώνα για να δικαιωθεί η σύζυγός του. Λίγο καιρό αργότερα μίλησε και πάλι στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ζωντανά από την Αλεξανδρούπολη, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 ο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής.

Εφιαλτικές μνήμες από τον άδικο θάνατο της 37χρονης εγκύου, που αφέθηκε αβοήθητη στο νοσοκομείο, αναβιώνουν στα Δικαστήρια Αλεξανδρούπολης. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η οικογένεια της 37χρονης και σε απευθείας σύνδεση ο σύζυγός της.

«έφυγε» 42χρονος αβοήθητη αγέννητο γυναίκα Διάφορα δωμάτιο έγκυο Κώστας μαζί μέσα μωρό σ’ Συγκλονίζει τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχεται” μείωση στο ρεύμα κατά 30% σταδιακά έως το 2029 – Πώς θα πληρώνουμε λιγότερα
Τρ, 8 Σεπ 2026 14:39
Σε αυτό το ελληνικό νησί δίνουν «επίδομα γέννας» 3.000 ευρώ για κάθε παιδί
Τρ, 8 Σεπ 2026 14:34
Τι απαντά ο Τρύφωνας Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που τον “φωτογραφίζουν” για την κλοπή σε κατάστημα
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:53
11 Σεπτεμβρίου: Η μέρα αυτή φέρνει τύχη και ανατρεπτικές αλλαγές σε 3 ζώδια
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:24
Έκτακτο – Αθήνα: Μακάβριο εύρημα κοντά σε γήπεδο – Παιδί βρίσκεται σε σοκ
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:12
Γιατί αναβάλλονται οι κηδείες των πιλότων του μοιραίου Phantom
Τρ, 8 Σεπ 2026 12:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.