Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Για 3 ζώδια, από εδώ και πέρα, τελειώνουν τα βάσανα – Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο

Πε, 23 Ιούλ 2026 22:01

Συνταξιούχοι: Ποιοι μπορεί να λάβουν επίδομα έως 400 ευρώ – Οι αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση και οι δικαιούχοι

Πε, 23 Ιούλ 2026 21:54

Φρικτή υπόθεση σε εξέλιξη στη Σύρο – Τι συνέβη στο σπίτι με το ζευγάρι; Ποια ήταν η 42χρονη;

Πε, 23 Ιούλ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός: «Βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε αγκαλιά με τα παιδιά της»

Δε, 5 Απρ 2021 10:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Κώστας Τσουρός σε συνέντευξη που παραχώρησε το περιοδικό «Τηλέραμα», μίλησε για τα πρώτα βήματά του στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποκάλυψε ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, ενώ ανέφερε ότι έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά του αλλά και στις δύο ανιψιές του.

Για το ξεκίνημά του στο χώρο της δημοσιογραφίας ο Κώστας Τσουρός είπε:

«Άρχισα να εργάζομαι στην ΕΡΤ ως φιλόλογος στις ειδήσεις. Εκεί έμαθα τη δουλειά και, όταν κάποια στιγμή προέκυψε μια ανάγκη, μου ζήτησε η διευθύντρια να κάνω μια τηλεφωνική συνέντευξη, επειδή δεν υπήρχε κάποιος άλλος ελεύθερος να την κάνει. Την έκανα, τους άρεσε, άρχισαν να μου ζητούν να κάνω θέματα κι έτσι έγινα δημοσιογράφος!” αποκάλυψε για την είσοδό του στην τηλεόραση. “Έμεινα στην ΕΡΤ για περίπου 10 χρόνια, μέχρι που έκλεισε, και στη συνέχεια δούλεψα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Εκεί πέρασα από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, συμμετέχοντας στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά. Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με τη Φαίη, μου έγινε πρόταση από τον ΑLΡΗΑ, όπου και εντάχθηκα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού».

Συνεχίζοντας ο Κώστας Τσουρός μίλησε για τη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του λέγοντας: «Όσο εργαζόμουν στις ειδήσεις, κάλυψα όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ, ξεκινώντας από το εκπαιδευτικό και το εκκλησιαστικό. Στη συνέχεια πέρασα στο οικονομικό και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ έχω καλύψει και τα σημαντικότερα γεγονότα του ελεύθερου ρεπορτάζ” πρόσθεσε, ενώ τόνισε: “Ένα από τα ρεπορτάζ που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου είναι όταν καιγόταν ολόκληρη η Ηλεία το 2007 και είχα πάει ως απεσταλμένος του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ για να καλύψω τις φωτιές. Εκεί δυστυχώς βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε με τα παιδιά της στην αγκαλιά, μια εικόνα που δεν μπορώ ποτέ και με τίποτα να βγάλω από το μυαλό μου».

Τέλος ο Κώστας Τσουρός μίλησε και για την ζωή του πίσω από τις κάμερες και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα αναφέροντας: «Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του “μαμάκια”. Ο πατέρας μου έχει εξελιχθεί στον καλύτερο μου φίλο, ενώ λατρεύω την αδελφή μου, την Κική, με την οποία έχουμε περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Δύο από αυτές ήταν όταν μου χάρισε τις δύο υπέροχες ανιψούλες μου, τη Μαρία και την Ελπίδα. Όταν τις πήρα αγκαλιά στο μαιευτήριο, νομίζω ότι ήταν οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου έως τώρα.»

 

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για 3 ζώδια, από εδώ και πέρα, τελειώνουν τα βάσανα – Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο
Πε, 23 Ιούλ 2026 22:01
Συνταξιούχοι: Ποιοι μπορεί να λάβουν επίδομα έως 400 ευρώ – Οι αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση και οι δικαιούχοι
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:54
Φρικτή υπόθεση σε εξέλιξη στη Σύρο – Τι συνέβη στο σπίτι με το ζευγάρι; Ποια ήταν η 42χρονη;
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:47
Ελλάδα: Νέος συναγερμός σε νοσοκομείο – Νεαρά άτομα και πολλά παιδιά στα Επείγοντα – Έφαγαν συγκεκριμένο προϊόν
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:40
Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την τελευταία πανσέληνο Ιουλίου – Ξεκαθαρίζουν όλα
Πε, 23 Ιούλ 2026 16:35
Αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα που αντέχει στη ζέστη, δείχνει πάντα υπέροχo και κάνει λίφτνγκ αποτέλεσμα
Πε, 23 Ιούλ 2026 16:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.