Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι

Κυ, 26 Απρ 2026 00:49

Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”

Σα, 25 Απρ 2026 22:24

Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…

Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής που διασωληνώθηκε από κορωνοιό.Το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να τα καταφέρει……

Πα, 23 Δεκ 2022 11:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Εντατική και δίνει μάχη για την ζωή του, μετά από σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός, από τον οποίο νοσεί τις τελευταίες ημέρες.

Η μικρούλα, που κόλλησε κορωνοϊό από την μητέρα της, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορωνοϊό διαλύουν σταδιακά διάφορα συστήματα του οργανισμού του.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε, σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημέρωσε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας. Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.

Διασωληνώθηκε Διάφορα έχει καταφέρει…… κορίτσι κορωνοϊό.Το μικρής πατέρας πιθανότητες Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι
Κυ, 26 Απρ 2026 00:49
Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”
Σα, 25 Απρ 2026 22:24
Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Βόλος: Σοκαριστικό και ανατριχιαστικό! Δεν πάμε καλά! Καθηγήτρια έβαζε τους μαθητές στο σχολείο να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:11
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει νεότερη 10 χρόνια – Βρήκε το κούρεμα που της κολακεύει όλες!
Σα, 25 Απρ 2026 22:08
Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60
Σα, 25 Απρ 2026 19:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.