Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…

Δε, 25 Μάι 2026 18:25

Θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Γιάννης Σάρπης

Δε, 25 Μάι 2026 18:09

Οι 10 μαγικές φράσεις που μειώνουν την ένταση σε δύσκολες συζητήσεις

Δε, 25 Μάι 2026 18:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής που διασωληνώθηκε από κορωνοιό.Το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να τα καταφέρει……

Πα, 23 Δεκ 2022 11:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Εντατική και δίνει μάχη για την ζωή του, μετά από σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός, από τον οποίο νοσεί τις τελευταίες ημέρες.

Η μικρούλα, που κόλλησε κορωνοϊό από την μητέρα της, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορωνοϊό διαλύουν σταδιακά διάφορα συστήματα του οργανισμού του.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε, σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημέρωσε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας. Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.

Διασωληνώθηκε Διάφορα έχει καταφέρει…… κορίτσι κορωνοϊό.Το μικρής πατέρας πιθανότητες Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…
Δε, 25 Μάι 2026 18:25
Θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Γιάννης Σάρπης
Δε, 25 Μάι 2026 18:09
Οι 10 μαγικές φράσεις που μειώνουν την ένταση σε δύσκολες συζητήσεις
Δε, 25 Μάι 2026 18:05
Οι άνθρωποι που βάζουν το χρήμα πάνω από τις σχέσεις, συνήθως έχουν αυτά 8 χαρακτηριστικά και δεν το συνειδητοποιούν
Δε, 25 Μάι 2026 16:55
Τα 3 ζώδια που ευνοούνται στα οικονομικά τους – «Μια σωστή κίνηση θα σημαδέψει τη ζωή σας»
Δε, 25 Μάι 2026 16:42
Μαστροκώστα: Στο “φως” λεπτομέρειες που συγκλονίζουν – Αυτές ήταν οι τελευταίες της στιγμές
Δε, 25 Μάι 2026 13:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.