Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60

Σα, 25 Απρ 2026 19:17

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την σύλληψή του, σoκ ποιος είναι

Σα, 25 Απρ 2026 18:51

Η Μπριτζίτ έκανε τη διαφορά! Έτσι ντύθηκε για να συναντήσει στο σπίτι την Μαρέβα! Τις κολακεύει όλες μετά τα 50

Σα, 25 Απρ 2026 17:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής που διασωληνώθηκε από κορωνοιό.Το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να τα καταφέρει……

Πα, 23 Δεκ 2022 11:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Εντατική και δίνει μάχη για την ζωή του, μετά από σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός, από τον οποίο νοσεί τις τελευταίες ημέρες.

Η μικρούλα, που κόλλησε κορωνοϊό από την μητέρα της, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορωνοϊό διαλύουν σταδιακά διάφορα συστήματα του οργανισμού του.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε, σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημέρωσε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας. Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.

Διασωληνώθηκε Διάφορα έχει καταφέρει…… κορίτσι κορωνοϊό.Το μικρής πατέρας πιθανότητες Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60
Σα, 25 Απρ 2026 19:17
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την σύλληψή του, σoκ ποιος είναι
Σα, 25 Απρ 2026 18:51
Η Μπριτζίτ έκανε τη διαφορά! Έτσι ντύθηκε για να συναντήσει στο σπίτι την Μαρέβα! Τις κολακεύει όλες μετά τα 50
Σα, 25 Απρ 2026 17:33
Ελλάδα:Σοκαριστικές εικόνες: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου
Σα, 25 Απρ 2026 16:48
Κυριάκος Μητσοτάκης: Με την κόρη του, Δάφνη εμφανίστηκε στο χθεσινοβραδινό δείπνο με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο
Σα, 25 Απρ 2026 16:10
Έρχονται ουρανοκατέβατα: Αυτά τα 2 ζώδια θα λάβουν ένα αναπάντεχα μεγάλο χρηματικό ποσό τις επόμενες ημέρες
Σα, 25 Απρ 2026 13:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.