Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα φρίκη στη Χαλκιδική: Εσπευσμένα ιατροδικαστής στο σημείο – Βρέθηκε σε…

Πα, 27 Φεβ 2026 22:15

Δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ανατροπή! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της άτυχης Μαρίας – Έτσι έγινε η τραγωδία!

Πα, 27 Φεβ 2026 22:08

Από τις 18 Μαρτίου όλα αλλάζουν για αυτά τα 3 ζώδια! Εμπόδια τέλος! “Έρχεται” νέα αρχή

Πα, 27 Φεβ 2026 19:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής που διασωληνώθηκε από κορωνοιό.Το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να τα καταφέρει……

Πα, 23 Δεκ 2022 11:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Εντατική και δίνει μάχη για την ζωή του, μετά από σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός, από τον οποίο νοσεί τις τελευταίες ημέρες.

Η μικρούλα, που κόλλησε κορωνοϊό από την μητέρα της, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το κορίτσι έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορωνοϊό διαλύουν σταδιακά διάφορα συστήματα του οργανισμού του.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε, σε σοβαρή κατάσταση, στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημέρωσε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας. Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.

Διασωληνώθηκε Διάφορα έχει καταφέρει…… κορίτσι κορωνοϊό.Το μικρής πατέρας πιθανότητες Συγκλονίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα φρίκη στη Χαλκιδική: Εσπευσμένα ιατροδικαστής στο σημείο – Βρέθηκε σε…
Πα, 27 Φεβ 2026 22:15
Δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ανατροπή! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της άτυχης Μαρίας – Έτσι έγινε η τραγωδία!
Πα, 27 Φεβ 2026 22:08
Από τις 18 Μαρτίου όλα αλλάζουν για αυτά τα 3 ζώδια! Εμπόδια τέλος! “Έρχεται” νέα αρχή
Πα, 27 Φεβ 2026 19:48
Αρχαία τραγωδία με γυναίκα που έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος! – Τη στιγμή που κατέβαινε από το αεροπλάνο…
Πα, 27 Φεβ 2026 17:11
Μάρτιος: Αυτά τα ζώδια, πρέπει να κάνουν υπομονή! Θα έχουν έναν ισχυρό “αντίπαλο”
Πα, 27 Φεβ 2026 15:31
Αδιανόητο περιστατικό στον “αέρα” – Ο Κώστας Δόξας έπαιξε βίντεο της κόρης του «που ήταν 7 ώρες τιμωρία» από τη μητέρα της – Σε πανικό ο Λιάγκας
Πα, 27 Φεβ 2026 12:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.