Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 31 του χρόνια, ο Έλληνας δημοσιογράφος της…

Τρ, 6 Ιαν 2026 20:24

Θλίψη ανήμερα των Θεοφανείων! – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε

Τρ, 6 Ιαν 2026 19:56

Φλώρινα – Θεοφάνεια: Ο κακός χαμός! Απίστευτες εικόνες! Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – Ο Δένδιας…(Βίντεο σοκ)

Τρ, 6 Ιαν 2026 16:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη για τη Φολέγανδρο: Να γίνουμε καλύτεροι γονείς για μην υπάρξει άλλη Ελένη και Γαρυφαλλιά

Δε, 19 Ιούλ 2021 17:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη εύχομαι να μην τα περάσει κανείς. Και εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνά κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα παιδιά μας”, δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ως ένας γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του, που δολοφονήθηκε, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ την ανάγκη να υπάρξουν δύο βασικές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία.

“Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις. Αυτά τα είπαμε και στην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πρώτον, αυστηροποίηση των ποινών για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και για τους βιασμούς. Όταν κάποιος βιάζει το κορμί, βιάζει και την ψυχή για όλη τη ζωή του. Άλλο το υπάρχον σωφρονιστικό σύστημα και άλλο για ειδεχθή εγκλήματα, όπου εκεί το νομικό σύστημα πρέπει να είναι τιμωρητικό. Να μην έχουν δικαιώματα να βγαίνουν από τις φυλακές. Αυτά τα άτομα αποκλείεται να σωφρονιστούν”.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, ο κ. Τοπαλούδης είπε χαρακτηριστικά: “Το δεύτερο, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Ένα τόσο απλό και συνάμα τόσο δύσκολο. Δεν “σπέρνω” ένα παιδί. Πρέπει να το μεγαλώσω, να το αγαπήσω, να του συμπαρασταθώ όσο μπορώ. Αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά να απευθύνομαι σε κάποιους ειδικούς”.

Πηγή thetoc.gr

 

άλλη Γαρυφαλλιά γίνουμε γονείς Διάφορα Ελένη καλύτεροι πατέρας Συγκλονίζει Τοπαλούδη υπάρξει Φολέγανδρο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 31 του χρόνια, ο Έλληνας δημοσιογράφος της…
Τρ, 6 Ιαν 2026 20:24
Θλίψη ανήμερα των Θεοφανείων! – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε
Τρ, 6 Ιαν 2026 19:56
Φλώρινα – Θεοφάνεια: Ο κακός χαμός! Απίστευτες εικόνες! Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – Ο Δένδιας…(Βίντεο σοκ)
Τρ, 6 Ιαν 2026 16:56
Σέρρες: Οικογενειακό δράμα ανήμερα των Θεοφανείων – Φρίκη στο υπόγειο του σπιτιού – Το στοιχείο “κλειδί”
Τρ, 6 Ιαν 2026 13:02
Πανικός σε διαμέρισμα του Βόλου: “Βοήθεια…” – Στο πόδι ολόκληρη η γειτονιά που άκουγε τα ουρλιαχτά της, όταν
Τρ, 6 Ιαν 2026 11:00
Είδε στην κάμερα ασφαλείας την πεθερά της να μπαίνει κρυφά στο σπίτι της και…
Τρ, 6 Ιαν 2026 10:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.