Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ! Εξαπάτησαν την Εύη Δρούτσα και της “έφαγαν” χιλιάδες ευρώ – Η γραμμή και το χαλάκι…

Πα, 23 Ιαν 2026 10:45

Καρύδια: Γιατί πρέπει να τρώτε μια χούφτα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο

Πα, 23 Ιαν 2026 10:23

Ελλάδα: Θλίψη! “Ήταν ένας από τους κορυφαίους της δημοσιογραφίας” – Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος και αδελφός του…

Πα, 23 Ιαν 2026 09:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς που μεγάλωσε τον 19χρονο Άλκη.Τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρουργός…….

Πα, 4 Φεβ 2022 10:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η γιαγιά του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μιλάει για πρώτη φορά και τα λόγια της συγκλονίζουν. Το μήνυμα στους δολοφόνους και το ξέσπασμα για την οπαδική βία…

Την ώρα που οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να συλλάβουν όλους τους δράστες της φονικής επίθεσης, μια οικογένεια θρηνεί. Αυτή του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του, η γιαγιά του μιλάει για πρώτη φορά και καθηλώνει. Απευθύνεται στους δράστες που βγήκαν για να σκοτώσουν και σε όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σε γήπεδα.

 

Με τον πόνο ψυχής που έχει φωλιάσει μέσα της, αναρωτιέται γιατί έπρεπε να σκοτώσουν το παιδί που μεγάλωσε. Ένα παιδί που ποτέ δεν είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Ένα 19χρονο παλικάρι που πήγαινε στο γήπεδο επειδή αγαπούσε τον Άρη, αλλά ποτέ δεν έπαιρνε μέρος σε συμπλοκές και επεισόδια. Εύχεται να μην ζήσει ποτέ ξανά καμία μάνα αυτά που περνάει η κόρη της.

 

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;» διερωτήθηκε μιλώντας στον Alpha.

 

«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» πρόσθεσε.

 

Η γιαγιά του 19χρονου ανέφερε ότι ο Άλκης ήταν οπαδός του Άρη και πήγαινε στο γήπεδο ενώ όπως κάθε παιδί έχει την ομάδα του, αλλά ήταν άκακος σαν άνθρωπος. «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν» πρόσθεσε η θεία του.

 

«Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο» συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.

19χρονο Άλκη.Τέτοια γιαγιάς Διάφορα κάνανε λόγια μεγάλωσε μόνο συγκλονίζουν τομή: χειρουργός…….
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Εξαπάτησαν την Εύη Δρούτσα και της “έφαγαν” χιλιάδες ευρώ – Η γραμμή και το χαλάκι…
Πα, 23 Ιαν 2026 10:45
Καρύδια: Γιατί πρέπει να τρώτε μια χούφτα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο
Πα, 23 Ιαν 2026 10:23
Ελλάδα: Θλίψη! “Ήταν ένας από τους κορυφαίους της δημοσιογραφίας” – Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος και αδελφός του…
Πα, 23 Ιαν 2026 09:53
Έκαναν νούμερα που έφεραν τον Κουίκ στον Λιάγκα; Πάτωσαν ή ανέβηκαν;
Πα, 23 Ιαν 2026 09:12
Ελένη Μενεγάκη: Ακόμα πιο πλούσια εκτός τηλεόρασης! – Περιμένουν στην ουρά για…
Πα, 23 Ιαν 2026 09:04
“Νοσοκόμα από την κόλαση”! Για 14 λεπτά έμεινε με νεογνό και… (Βίντεο σοκ)
Πε, 22 Ιαν 2026 22:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.