Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Για αυτά τα 3 ζώδια το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο! Νεύρα, οικονομικά βάρη και ξεσπάσματα

Κυ, 24 Μάι 2026 10:22

Αυτή είναι η πιο συχνή αιτία άσχημης μυρωδιάς στην κουζίνα – Δεν είναι ο κάδος απορριμμάτων ούτε το ψυγείο –

Κυ, 24 Μάι 2026 10:18

Πάτρα: Τραγικές στιγμές για γυναίκα μέσα στο σπίτι της! Ο σύζυγός της έβαλε…

Κυ, 24 Μάι 2026 10:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς που μεγάλωσε τον 19χρονο Άλκη.Τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρουργός…….

Πα, 4 Φεβ 2022 10:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η γιαγιά του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μιλάει για πρώτη φορά και τα λόγια της συγκλονίζουν. Το μήνυμα στους δολοφόνους και το ξέσπασμα για την οπαδική βία…

Την ώρα που οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να συλλάβουν όλους τους δράστες της φονικής επίθεσης, μια οικογένεια θρηνεί. Αυτή του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του, η γιαγιά του μιλάει για πρώτη φορά και καθηλώνει. Απευθύνεται στους δράστες που βγήκαν για να σκοτώσουν και σε όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σε γήπεδα.

 

Με τον πόνο ψυχής που έχει φωλιάσει μέσα της, αναρωτιέται γιατί έπρεπε να σκοτώσουν το παιδί που μεγάλωσε. Ένα παιδί που ποτέ δεν είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Ένα 19χρονο παλικάρι που πήγαινε στο γήπεδο επειδή αγαπούσε τον Άρη, αλλά ποτέ δεν έπαιρνε μέρος σε συμπλοκές και επεισόδια. Εύχεται να μην ζήσει ποτέ ξανά καμία μάνα αυτά που περνάει η κόρη της.

 

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;» διερωτήθηκε μιλώντας στον Alpha.

 

«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» πρόσθεσε.

 

Η γιαγιά του 19χρονου ανέφερε ότι ο Άλκης ήταν οπαδός του Άρη και πήγαινε στο γήπεδο ενώ όπως κάθε παιδί έχει την ομάδα του, αλλά ήταν άκακος σαν άνθρωπος. «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν» πρόσθεσε η θεία του.

 

«Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο» συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.

19χρονο Άλκη.Τέτοια γιαγιάς Διάφορα κάνανε λόγια μεγάλωσε μόνο συγκλονίζουν τομή: χειρουργός…….
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για αυτά τα 3 ζώδια το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο! Νεύρα, οικονομικά βάρη και ξεσπάσματα
Κυ, 24 Μάι 2026 10:22
Αυτή είναι η πιο συχνή αιτία άσχημης μυρωδιάς στην κουζίνα – Δεν είναι ο κάδος απορριμμάτων ούτε το ψυγείο –
Κυ, 24 Μάι 2026 10:18
Πάτρα: Τραγικές στιγμές για γυναίκα μέσα στο σπίτι της! Ο σύζυγός της έβαλε…
Κυ, 24 Μάι 2026 10:06
Θρίλερ στην Πάτρα: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα σπιτιού
Κυ, 24 Μάι 2026 09:42
Κυριακή 24 Μαΐου 2026 : Το “φως” της επιτυχίας για 3 ζώδια και η δικαίωση της προσωπικής αξίας
Κυ, 24 Μάι 2026 00:58
Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτές τις 4 ημερομηνίες, προσελκύουν πλούτο και αφθονία σε μεγαλύτερη ηλικία
Κυ, 24 Μάι 2026 00:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.