Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το τελεσίγραφο από την πεθερά της Ελένης – Ποιο είναι το “αγκάθι” στη σχέση της με τον Ματέο

Πα, 13 Μαρ 2026 15:42

Φρικιαστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη! Μπήκε μέσα στο σπίτι, τη β@@@@ και…

Πα, 13 Μαρ 2026 13:34

Αυτά τα 3 ζώδια αφήνουν ανοιχτή την πόρτα στα παλιά! Το παρελθόν τα κυνηγά…

Πα, 13 Μαρ 2026 13:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σύλληψη Έλληνα πολίτη στην Τουρκία:Οι τούρκοι τον εξαφάνισαν, λένε πηγές του ΥΠΕΞ.Το χρονικό του περιστατικού και το λάδι στη φωτιά που ρίχνει η Τουρκία.

Σα, 25 Ιούν 2022 19:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Τουρκία, καθώς μερίδα μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για σύλληψη Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα από τη ΜΙΤ για κατασκοπεία.

«Οι τούρκοι τον εξαφάνισαν», λένε πηγές του ΥΠΕΞ

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Αλεξία Τασούλη, επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, πριν από λίγες εβδομάδες. «Έκτοτε η ελληνική πρεσβεία είχε επανειλημμένα και μετ επιτάσεως θέσει το ζήτημα στις τουρκικές αρχές, οι οποίες όμως ουδέποτε έδωσαν κάποια απάντηση», συνέχιζαν οι ίδιες πηγές.

Δες μέσα σε 1′ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Από την πλευρά της, η Μαρία Ζαχαράκη μετέδωσε πως ο Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα είναι συριακής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα και είναι έμπορος χαλιών στο επάγγελμα.

Ο Αμπάρα είχε πάει με Έλληνα συνεργάτη του στην επαρχία αυτή της Τουρκίας για να αγοράσουν χαλιά. Εκεί τους επιτέθηκε μία ομάδα ενόπλων με πολιτικά ρούχα και στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Αλλά ακόμη παραμένει άγνωστο από τότε πού βρίσκεται κρατούμενος και με ποια κατηγορία.

Πηγές των τουρκικών μέσων υποστηρίζουν ότι η ΜΙΤ αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποιούσε τον Αμπάρα ως κατάσκοπο για την Τουρκία. Ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές ότι συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία και επιδόθηκε σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες υπό το πρόσχημα του εμπορίου.

Υποστηρίχθηκε ακόμη ότι συγκέντρωνε πληροφορίες για τον τουρκικό στρατό στα σύνορα και τις μετέφερε στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Έκανε επίσης έρευνες, σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, για τους Σύρους που βρίσκονται στην Τουρκία καθώς και τους επιχειρηματίες γκιουλενιστές και μέλη του PYD (Κούρδων της Συρίας) που εγκαθίστανται στην Ελλάδα με εντολή της ΕΥΠ.

Διάφορα Έλληνα εξαφάνισαν λάδι λένε περιστατικού πηγές. Πολίτη: ρίχνει στην σύλληψή Τουρκία Τουρκία:Οι Τούρκοι ΥΠΕΞ.Το φωτιά»! χρονικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τελεσίγραφο από την πεθερά της Ελένης – Ποιο είναι το “αγκάθι” στη σχέση της με τον Ματέο
Πα, 13 Μαρ 2026 15:42
Φρικιαστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη! Μπήκε μέσα στο σπίτι, τη β@@@@ και…
Πα, 13 Μαρ 2026 13:34
Αυτά τα 3 ζώδια αφήνουν ανοιχτή την πόρτα στα παλιά! Το παρελθόν τα κυνηγά…
Πα, 13 Μαρ 2026 13:32
Αυτό το τρικ κάνει τα μάτια να δείχνουν ξεκούραστα, χωρίς μάσκαρα – Σε λίγα δευτερόλεπτα αλλάζει όλο το πρόσωπο
Πα, 13 Μαρ 2026 13:29
Το κούρεμα που γίνεται τάση από την άνοιξη και τα “σπάει”! – Ταιριάζει σε όλες μετά τα 50, κάνει φυσικό λίφτινγκ και…
Πα, 13 Μαρ 2026 12:58
Αυτά είναι τα 3 πιο γρουσούζικα ζώδια – Μείνε μακριά τους! – “Ρουφάνε” την καλή σου τύχη
Πα, 13 Μαρ 2026 12:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.