Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Κάτω, καθίστε κάτω» – Θρίλερ με ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ – Βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν…(Βίντεο)

Τε, 4 Μαρ 2026 21:33

Τέλος εποχής για μεγάλη εταιρεία ελληνική εταιρεία! Λουκέτο, μετά από 65 χρόνια!

Τε, 4 Μαρ 2026 18:20

Συναγερμός στην Τουρκία! Τους έριξαν…

Τε, 4 Μαρ 2026 14:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συμφωνία Πούτιν – Μακρόν για επαφές για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Τε, 23 Δεκ 2020 23:13 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πανδημία του κορονοϊού, η κατάσταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και όχι μόνο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης Πούτιν – Μακρόν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν συζήτησαν την ανάσχεση της COVID-19 και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να αναπτύξουν επαφές μεταξύ των δύο χωρών για την παραγωγή εμβολίων, δήλωσε το Κρεμλίνο.

«Συζητήθηκαν πολλά θέματα διμερούς συνεργασίας με έμφαση στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορανοϊού. Επιβεβαιώθηκε η πρόθεση να αναπτυχθούν επαφές μεταξύ των εξειδικευμένων οργανισμών των δύο χωρών σχετικά με την παραγωγή εμβολίων και τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού» τονίζει το Κρεμλίνο.

Οι πρόεδροι Ρωσίας και Γαλλίας συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη κατάσταση που επικρατεί στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Πρόσκληση Πούτιν σε γειτονικά κράτη για συμπαραγωγή εμβολίων
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, η κατάσταση γύρω από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ συζητήθηκε διεξοδικά, με τον Ρώσο πρόεδρο να τονίζει πως η κατάσταση στην περιοχή σταθεροποιείται και η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός που υπογράφηκε μεταξύ Μόσχας, Γερεβάν και Μπακού στις 9/11 γενικά εφαρμόζεται με συνέπεια.

Επίσης, στο επίκεντρο της επικοινωνίας τους βρέθηκε και το επιτυχημένο έργο των Ρώσων ειρηνευτών στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ενώ αμφότεροι επιβεβαίωσαν την αμοιβαία ετοιμότητά τους για συνέχιση του συντονισμού για την περιοχή, μεταξύ άλλων και στο πλαίσιο της Ομάδας του ΟΑΣΕ.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις εργασίες στο σχήμα της «Νορμανδίας» για την διευθέτηση της κατάστασης στο Ντονμπάς.

Τέλος, αναφορικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, επισήμαναν την ανάγκη συλλογικών προσπαθειών για την εφαρμογή του Πυρηνικού Προγράμματος (JCPOA). / sputnik

Διάφορα εμβόλια επαφές κατά κορονοϊού Μακρόν: Πούτιν Συμφωνία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κάτω, καθίστε κάτω» – Θρίλερ με ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ – Βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν…(Βίντεο)
Τε, 4 Μαρ 2026 21:33
Τέλος εποχής για μεγάλη εταιρεία ελληνική εταιρεία! Λουκέτο, μετά από 65 χρόνια!
Τε, 4 Μαρ 2026 18:20
Συναγερμός στην Τουρκία! Τους έριξαν…
Τε, 4 Μαρ 2026 14:05
Αυτά τα 5 ζώδια, σύμφωνα με την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα έχουν την καλύτερη χρονιά από το 2020;
Τε, 4 Μαρ 2026 13:24
Αυτή η τάση στο μανικιούρ θα επικρατήσει, πριν το Πάσχα – Είναι σικάτο και ταιριάζει σε όλες!
Τε, 4 Μαρ 2026 13:20
Όλα θα βγουν στη φόρα! – Αναπάντεχες εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα για 3 ζώδια!
Τε, 4 Μαρ 2026 12:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.