Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πλάκα: Η στιγμή που πελάτες ξενοδοχείου τρέχουν πανικοβλήτοι, μετά την έκρηξη – Ψάχνουν αγνοουμένους

Πα, 25 Σεπ 2026 12:52

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ – Πέθανε εμβληματικός Έλληνας προπονητής

Πα, 25 Σεπ 2026 12:40

Έκτακτο – Φωτιά σε πλοίο σε ελληνικό νησί

Πα, 25 Σεπ 2026 12:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συναγερμός για νέο ισχυρό σεισμό: Έκτακτη σύσκεψη απόψε – Ποια περιοχή ανησυχεί τους ειδικούς

Τε, 29 Σεπ 2021 21:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Με το σεισμό στην Κρήτη να έχει αφήσει πίσω του καταστροφή, Με το σεισμό στην Κρήτη να έχει αφήσει πίσω του καταστροφή, οι σεισμολόγοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο ο «Εγκέλαδος» να «χτυπήσει» και στη Θήβα.

 

Για το λόγο αυτό, απόψε (29.09.2021) κιόλας θα γίνει έκτακτη σύσκεψη για να εξεταστούν όλα τα τελευταία δεδομένα και το αν είναι τελικά πιθανός ένας ισχυρός σεισμός στη Θήβα.

 

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν τα μέλη της Επιτροπής Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου, όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Ε, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε σύσκεψη της 21ης Ιουλίου, οι σεισμολόγοι είχαν συμφωνήσει ότι δυο περιοχές πρέπει να τους ανησυχούν: το Αρκαλοχώρι στην Κρήτη όπου έγινε ο σεισμός της περασμένης Δευτέρας και η Θήβα.

 

«Είπαμε ομόφωνα 20 άνθρωποι ότι και στη μία και στην άλλη περιοχή η παρατεινόμενη σεισμική έξαρση και πρόσθετα στοιχεία (…) μας δείχνουν ότι δεν αποκλείεται η γένεση ισχυρότερου σεισμού και στη μία περιοχή και στην άλλη, χωρίς να συνδέονται οι δύο περιοχές γεωδυναμικά» σημείωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 


Το ζήτημα της Θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

«Θα πούμε ότι ο κίνδυνος πέρασε και δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να εξακολουθήσουμε να εφαρμόζουμε το επιχειρησιακό σχέδιο “Εγκέλαδος” για τη Θήβα ή όχι; Αυτό είναι, κατά τη δική μου γνώμη, το κρίσιμο ερώτημα της σημερινής συνεδρίασης» δήλωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 

ανησυχεί απόψε Διάφορα ειδικούς έκτακτη ισχυρό περιοχή Ποια σεισμό Συναγερμός σύσκεψη τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλάκα: Η στιγμή που πελάτες ξενοδοχείου τρέχουν πανικοβλήτοι, μετά την έκρηξη – Ψάχνουν αγνοουμένους
Πα, 25 Σεπ 2026 12:52
Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ – Πέθανε εμβληματικός Έλληνας προπονητής
Πα, 25 Σεπ 2026 12:40
Έκτακτο – Φωτιά σε πλοίο σε ελληνικό νησί
Πα, 25 Σεπ 2026 12:37
Πλάκα: Σοκαριστικές εικόνες μετά την κατάρρευση του κτιριου – Έμεινε μονο ένα παντζούρι να στέκεται (Φωτό)
Πα, 25 Σεπ 2026 10:54
Σεπτεμβρίος: Το Σύμπαν φέρνει αντιμέτωπα 4 ζώδια με το παρελθόν – Έντονες αντιδράσεις
Πα, 25 Σεπ 2026 08:48
Έκτακτο – Πλάκα: Σκηνές πανικού – Κατέρρευσε κτίριο
Πα, 25 Σεπ 2026 08:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.