Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί

Τε, 10 Δεκ 2025 00:08

“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…

Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)

Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συναγερμός για νέο ισχυρό σεισμό: Έκτακτη σύσκεψη απόψε – Ποια περιοχή ανησυχεί τους ειδικούς

Τε, 29 Σεπ 2021 21:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με το σεισμό στην Κρήτη να έχει αφήσει πίσω του καταστροφή, Με το σεισμό στην Κρήτη να έχει αφήσει πίσω του καταστροφή, οι σεισμολόγοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο ο «Εγκέλαδος» να «χτυπήσει» και στη Θήβα.

 

Για το λόγο αυτό, απόψε (29.09.2021) κιόλας θα γίνει έκτακτη σύσκεψη για να εξεταστούν όλα τα τελευταία δεδομένα και το αν είναι τελικά πιθανός ένας ισχυρός σεισμός στη Θήβα.

 

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν τα μέλη της Επιτροπής Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου, όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Ε, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε σύσκεψη της 21ης Ιουλίου, οι σεισμολόγοι είχαν συμφωνήσει ότι δυο περιοχές πρέπει να τους ανησυχούν: το Αρκαλοχώρι στην Κρήτη όπου έγινε ο σεισμός της περασμένης Δευτέρας και η Θήβα.

 

«Είπαμε ομόφωνα 20 άνθρωποι ότι και στη μία και στην άλλη περιοχή η παρατεινόμενη σεισμική έξαρση και πρόσθετα στοιχεία (…) μας δείχνουν ότι δεν αποκλείεται η γένεση ισχυρότερου σεισμού και στη μία περιοχή και στην άλλη, χωρίς να συνδέονται οι δύο περιοχές γεωδυναμικά» σημείωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 


Το ζήτημα της Θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

«Θα πούμε ότι ο κίνδυνος πέρασε και δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να εξακολουθήσουμε να εφαρμόζουμε το επιχειρησιακό σχέδιο “Εγκέλαδος” για τη Θήβα ή όχι; Αυτό είναι, κατά τη δική μου γνώμη, το κρίσιμο ερώτημα της σημερινής συνεδρίασης» δήλωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

 

ανησυχεί απόψε Διάφορα ειδικούς έκτακτη ισχυρό περιοχή Ποια σεισμό Συναγερμός σύσκεψη τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί
Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Το 2026 ο Δίας ευνοεί μόνο δύο ζώδια – Μπαίνουν στην πιο τυχερή χρονιά τους
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.