Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ σε εξέλιξη στα Τζουμέρκα! Έφυγε από το καφενείο και ο αδερφός του…

Τρ, 27 Ιαν 2026 11:24

Βιολάντα: Ανατριχιαστική αποκάλυψη! Οι δύο μητέρες που κ@@@@ βρέθηκαν…

Τρ, 27 Ιαν 2026 11:22

Αυτά είναι τα 4 κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2026 – Δεν χρειάζεται styling, γοητεύουν και ταιριάζουν σε όλες

Τρ, 27 Ιαν 2026 09:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σύζυγος 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό: «Αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν»

Πε, 6 Μάι 2021 11:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Υπέρ των εμβολίων, αλλά απελπισμένος και ζητώντας να δοθεί μια εξήγηση για τον άδικο χαμό της 44χρονης από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της, εμφανίστηκε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της μητέρας δύο παιδιών οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με τον Κωνσταντίνο Γκουγκουλιάνη να τονίζει: «Μας είπαν ότι έσβησε από ανακοπή, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και δεν οφείλεται στο εμβόλιο. Έχει οριστεί και από την οικογένεια ιατροδικαστής και δικηγόρος. Το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα», είπε στον Ant1.

Και έκανε εύλογες επισημάνσεις: «Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό. Αν δεν κάνει όμως το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει; Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε;»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γκουγκουλιάνης , η σύζυγός του, Μάρθα, ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να καταφέρει δει τον ηλικιωμένο πατέρα της, στη Φλώρινα. Μάλιστα, θα έκλεινε ραντεβού για το Pfizer, αλλά λόγω της καθυστέρησης στην ημερομηνία του ραντεβού, έκλεισε για το AstraZeneca, που είχε νωρίτερα.

Και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μέχρι τον θάνατο της γυναίκας του: «Το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12:40 τη Δευτέρα του Πάσχα. Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε ‘δεν έχω ενοχλήσεις’, μετά μου είπε ότι κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε, πήρε χαπάκι και της έπεσε ο πυρετός. Λίγο πριν τις 3:00 περίπου, την άκουσα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, ξύπνησα και δεν είχε τις αισθήσεις της. Πήρα το ΕΚΑΒ, προσπάθησαν, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας προσπάθησαν, αλλά ήταν αργά».

«Γιατί επιμένουν να το κάνουν στους 30-39 όταν όλες οι χώρες το έχουν απαγορέψει σε αυτές τις ηλικίες; Έχουμε οι Έλληνες διαφορετικό DNA; Χειροκροτώ τις προσπάθειες της κυβέρνησης να φέρουν τα εμβόλια γρήγορα στη χώρα μας, αλλά αν προκαλεί προβλήματα, πέταξέ το», είπε με απορία.

44χρονης αποσύρουν» Διάφορα εμβολιασμό εμβόλιο κάνει μετά Πέθανε σύζυγος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ σε εξέλιξη στα Τζουμέρκα! Έφυγε από το καφενείο και ο αδερφός του…
Τρ, 27 Ιαν 2026 11:24
Βιολάντα: Ανατριχιαστική αποκάλυψη! Οι δύο μητέρες που κ@@@@ βρέθηκαν…
Τρ, 27 Ιαν 2026 11:22
Αυτά είναι τα 4 κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2026 – Δεν χρειάζεται styling, γοητεύουν και ταιριάζουν σε όλες
Τρ, 27 Ιαν 2026 09:38
Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη; Οι πρώτες εκτιμήσεις
Τρ, 27 Ιαν 2026 09:13
Βιολάντα: Η τελευταία φωτογραφία των 3 γυναικών, που βρήκαν φρικτό θάνατο – Το σενάριο με το αλεύρι
Δε, 26 Ιαν 2026 22:20
Δεν είναι το κόκκινο! Αυτό το χρώμα κραγιόν χαρίζει σε γυναίκες άνω των 50 απόλυτη φρεσκάδα
Δε, 26 Ιαν 2026 20:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.