Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το Ιράν χτύπησε το “διαμάντι” του Κατάρ – “Ούτε στα πιο τρελά όνειρα…”

Πε, 19 Μαρ 2026 22:46

Το Σύμπαν κάνει επανεκκίνηση και ευνοεί 3 ζώδια με τύχη! Οι κόποι τους δικαιώνονται!

Πε, 19 Μαρ 2026 21:57

Ελλάδα: Αφθώδης πυρετός – Σε καραντίνα αυτή η περιοχή! – Ακατάλληλα ζώα, γάλα, κρέας και…

Πε, 19 Μαρ 2026 21:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

T- Live: Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου – Πώς κατάφερε να ανοίξει τις θυρίδες

Πε, 25 Μαρ 2021 16:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου που φέρεται να έκανε το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή T-Live. Τόσο ο 58χρονος όσο και η σύζυγός τους, είναι γνωστοί στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας με εκείνη να έχει και τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν. Ο 58χρονος θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

” Μεγάλο κόλπο. Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια” ευρώ είπε ο Πέτρος Καρσιώτης, στην Τατιάνα Στεφανίδου. “Χρυσαφικά, τιμαλφή και πολύτιμοι λίθοι. Μια κυρία, τα είχε φέρει από τη Βενεζουέλα! Αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται” συμπλήρωσε.

H αστυνομία έφτασε σε αυτόν και από το παρελθόν του, αλλά και από το DNA του και συγκεκριμένα από τον ιδρώτα που βρέθηκε πάνω σε ένα άδειο κουτί κοσμημάτων μέσα σε μια θυρίδα. Η διάρρηξη είχε γίνει Αύγουστο όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν για διακοπές. Μέσα στις θυρίδες, βρέθηκαν άδεια κουτιά γιατί ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει τα κοσμήματα και τα μετέφερε μέσα σε τσάντα από laptop. Nα σημειώσουμε ότι ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Πως όμως κατάφερε ο δράστης να ανοίξει τις θυρίδες; Την απάντηση έδωσε ο αστυνομικός συντάκτης της εκπομπής Θεοδόσης Πάνου. Με ένα μικρό κατσαβίδι που βρέθηκε στη θυρίδα του, ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να παραβιάσει τις θυρίδες. Μάλιστα τόνισε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν τεχνίτες για να φτιάξουν τις κλειδαριές των θυρίδων που ήταν παλιάς τεχνολογίας.

Άλλο ένα στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στον 58χρονο είναι ότι το καλοκαίρι έκανε πολλές επισκέψεις στις θυρίδες, φορούσε καπέλο και απέφευγε τις κάμερες μέχρι να φτάσει στο χώρο των θυρίδων, όπου δεν υπάρχουν κάμερες.

Πηγή tlife

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ιράν χτύπησε το “διαμάντι” του Κατάρ – “Ούτε στα πιο τρελά όνειρα…”
Πε, 19 Μαρ 2026 22:46
Το Σύμπαν κάνει επανεκκίνηση και ευνοεί 3 ζώδια με τύχη! Οι κόποι τους δικαιώνονται!
Πε, 19 Μαρ 2026 21:57
Ελλάδα: Αφθώδης πυρετός – Σε καραντίνα αυτή η περιοχή! – Ακατάλληλα ζώα, γάλα, κρέας και…
Πε, 19 Μαρ 2026 21:52
Ίσως είναι η κορυφαία του 2026: Η ταινία-έπος που θα συζητάμε για μήνες…
Πε, 19 Μαρ 2026 21:43
Φθιώτιδα: Συγκλονιστικό παιχνίδι της μοίρας για τον νεαρό πατέρα που σκοτώθηκε – Η μοίρα της οικογένειας
Πε, 19 Μαρ 2026 21:14
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μεγάλα κέρδη, μέχρι το τέλος του μήνα! Τους “κολλάει” η τύχη σαν μαγνήτης
Πε, 19 Μαρ 2026 15:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.