Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας

Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07

Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”

Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44

Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο

Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μετεωρολόγοι μίλησαν.Πώς θα είναι ο καιρός τις γιορτές.

Δε, 12 Δεκ 2022 23:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με άνοδο της θερμοκρασίας από το τέλος της εβδομάδας θα βαδίσουμε προς τα Χριστούγεννα, χωρίς πάντως να έχουμε ακόμη καθαρή εικόνα για τον καιρό που θα επικρατήσει ανήμερα της γιορτής.

Ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, ανέφερε ότι από αυτή την Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει και οι βροχές θα περιοριστούν στα δυτικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός οι νοτιάδες θα ανεβάσουν την θερμοκρασία έως και πάνω από τους 20 βαθμούς σε κάποιες περιοχές.

Το σκηνικό θα αλλάξει από τις 19 με 20 Δεκεμβρίου (την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη), όταν η θερμοκρασία θα πέσει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Όσο για τα Χριστούγεννα, ο Σάκης Αρναούτογλου είπε ότι υπάρχει διχογνωμία για τον καιρό στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγα 24ωρα ακόμη για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

Στη δική του πρόβλεψη το πρωί της Δευτέρας, ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, Κλέαρχος Μαρουσάκης μίλησε για καλό καιρό όσο θα πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα.

Στα πελάγη τις επόμενες ημέρες θα κυριαρχήσουν νοτιάδες με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να παραμείνουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα «και έτσι θα πάμε τα Χριστούγεννα με υψηλές θερμοκρασίες», διευκρίνισε.

Μια περισσότερη αισιόδοξη εικόνα -τουλάχιστον για όσους προτιμούν το καλοκαίρι- έδωσε ο διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστας Λαγουβάρδος.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ηρακλείου είπε ότι τα πολλά κρύα έρχονται στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο και μετά. «Απ’ ό,τι φαίνεται, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν θα έχουμε χιόνια ούτε φέτος τα Χριστούγεννα. Δεν είναι, όμως, κάτι αλλόκοτο, έχει ξανασυμβεί», είπε.

«Είναι γιορτές Διάφορα Καιρός μετεωρολόγοι μίλησαν.Πώς πλησιάζουν Χριστούγεννα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας
Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07
Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”
Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Πέθανε στον ύπνο του διεθνούς φήμης αθλητής – Σοκ τα ξημερώματα με την ανάρτηση
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:39
Συντάξεις: Νέα πληρωμή αναδρομικών – Χιλιάδες συνταξιούχοι οι δικαιούχοι
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:32
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν σε μηνύματα, τηλεφωνήματα, οικογενειακές συζητήσεις και μετακινήσεις
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.