Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Καλύτερα να διακόπτατε τη live μετάδοση” – Ρεπόρτερ στον “αέρα” έβαλε τα γέλια, ενώ μετέδιδε για τα καμένα (Βίντεο)

Δε, 3 Αυγ 2026 09:04

“Έρχονται” δεκάδες χιλιάδες επανυπολογισμοί συντάξεων και αναδρομικά – Ποιους αφορά

Δε, 3 Αυγ 2026 08:57

Αύγουστος: Το Σύμπαν “ανοίγει” κλειστές πόρτες και “δίνει” το πράσινο φως σε αυτά τα ζώδια

Δε, 3 Αυγ 2026 08:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μετεωρολόγοι μίλησαν.Πώς θα είναι ο καιρός τις γιορτές.

Δε, 12 Δεκ 2022 23:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με άνοδο της θερμοκρασίας από το τέλος της εβδομάδας θα βαδίσουμε προς τα Χριστούγεννα, χωρίς πάντως να έχουμε ακόμη καθαρή εικόνα για τον καιρό που θα επικρατήσει ανήμερα της γιορτής.

Ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, ανέφερε ότι από αυτή την Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει και οι βροχές θα περιοριστούν στα δυτικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός οι νοτιάδες θα ανεβάσουν την θερμοκρασία έως και πάνω από τους 20 βαθμούς σε κάποιες περιοχές.

Το σκηνικό θα αλλάξει από τις 19 με 20 Δεκεμβρίου (την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη), όταν η θερμοκρασία θα πέσει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Όσο για τα Χριστούγεννα, ο Σάκης Αρναούτογλου είπε ότι υπάρχει διχογνωμία για τον καιρό στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγα 24ωρα ακόμη για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

Στη δική του πρόβλεψη το πρωί της Δευτέρας, ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, Κλέαρχος Μαρουσάκης μίλησε για καλό καιρό όσο θα πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα.

Στα πελάγη τις επόμενες ημέρες θα κυριαρχήσουν νοτιάδες με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να παραμείνουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα «και έτσι θα πάμε τα Χριστούγεννα με υψηλές θερμοκρασίες», διευκρίνισε.

Μια περισσότερη αισιόδοξη εικόνα -τουλάχιστον για όσους προτιμούν το καλοκαίρι- έδωσε ο διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστας Λαγουβάρδος.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ηρακλείου είπε ότι τα πολλά κρύα έρχονται στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο και μετά. «Απ’ ό,τι φαίνεται, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν θα έχουμε χιόνια ούτε φέτος τα Χριστούγεννα. Δεν είναι, όμως, κάτι αλλόκοτο, έχει ξανασυμβεί», είπε.

«Είναι γιορτές Διάφορα Καιρός μετεωρολόγοι μίλησαν.Πώς πλησιάζουν Χριστούγεννα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Καλύτερα να διακόπτατε τη live μετάδοση” – Ρεπόρτερ στον “αέρα” έβαλε τα γέλια, ενώ μετέδιδε για τα καμένα (Βίντεο)
Δε, 3 Αυγ 2026 09:04
“Έρχονται” δεκάδες χιλιάδες επανυπολογισμοί συντάξεων και αναδρομικά – Ποιους αφορά
Δε, 3 Αυγ 2026 08:57
Αύγουστος: Το Σύμπαν “ανοίγει” κλειστές πόρτες και “δίνει” το πράσινο φως σε αυτά τα ζώδια
Δε, 3 Αυγ 2026 08:44
Πέθανε μία σπουδαία φωνή της ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής
Δε, 3 Αυγ 2026 08:40
Θρίλερ σε εξέλιξη σε ελληνικό νησί με ιστιοπλοϊκό – Υπάρχουν αγνοούμενοι
Δε, 3 Αυγ 2026 00:15
Αυτή είναι η τροφή που έχουμε όλοι στο σπίτι και προστατεύει τον εγκέφαλο από το Αλτσχάιμερ, λένε ερευνητές
Κυ, 2 Αυγ 2026 23:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.