Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία – Πέθανε ο…

Πα, 2 Ιαν 2026 21:48

Ματωμένο ρεβεγιόν στην Ελβετία: Θρίλερ με τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Αυτή είναι όλη αλήθεια…

Πα, 2 Ιαν 2026 21:44

Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…

Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τα πυρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη: «Γενικά δεν μπορείς να ανεβάζεις κάτι τέτοιο» (video)

Δε, 12 Απρ 2021 20:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μία νέα ανάρτηση προχώρησε η Μαρίνα Πατούλη, μέσω του προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στέλνοντας το δικό της ελπιδοφόρο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αγαπημένες μου φίλες κ φίλοι διεκδικούμε τις ζωές μας ,την ύπαρξη μας κ τα παιδιά μας να είναι ευτυχισμένα κ υγιή !!!!Αφήστε πίσω ό, τι σας πλήγωσε !!!!Σας αγαπώ ❤️Καλό Σ/Κ σε όλους μας με υγεία κ αισιοδοξία!#bestrong #believeinyourself #thinkpositive #womenempowerment #againstfamilyviolence»

Ένα hasthag όμως ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις. Το hasthag «Against Family Violence», που σημαίνει «Κατά την οικογενειακής βίας», στάθηκε η αφορμή για να σχολιάσει την εν λόγω ανάρτηση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από την εκπομπή της «Pop Up».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής είδε με πολύ αρνητικό τρόπο την κίνηση αυτή της Μαρίνας Πατούλη, καθώς δεν έχει δημιουργηθεί κανένα ζήτημα περί ενδοοικογενειακής βίας στον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Η αλήθεια είναι ότι το hashtag αυτό που είδα μου δημιούργησε λάθος εντυπώσεις. Γενικά δεν μπορείς να ανεβάζεις κάτι τέτοιο… Αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ένας άνθρωπος σου έχει φερθεί με βία, το οποίο παιδιά δεν είναι απλό. Καταρχάς αν αυτός ο άνθρωπος το δει και το διαβάσει μπορεί κανονικά να την πάει στα δικαστήρια. Πώς ανοίγεις αυτή τη συζήτηση; Είπαμε να κάνουμε Stories, να ανεβάσουμε, να κουβεντιάσουμε αλλά δεν μπορείς να αφήνεις τέτοιες εντυπώσεις. Το να θέλεις να μαζέψεις γύρω σου κόσμο έτσι και χρησιμοποιείς αυτόν τον τρόπο, είναι λάθος.

Όσες καλές κουβέντες και αν θες να ακούσεις, δεν μπορείς να το κάνεις στις πλάτες του άλλου. Ποτέ! Πες την αλήθεια σου, μη χρησιμοποιείς άλλους τρόπους. Μπορεί να μη το λες ξακάθαρα αλλά το να αφήνεις από κάτω ένα hashtag που μπορεί να το δει ο κόσμος, δημιουργείς εντυπώσεις, είναι πολύ λάθος. Γιατί για τα likes;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Γενικά ανάρτηση ανεβάζεις Διάφορα Ηλιάνας κάτι Μαρίνας μπορείς Παπαγεωργίου Πατούλη: πυρά τέτοιο»
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία – Πέθανε ο…
Πα, 2 Ιαν 2026 21:48
Ματωμένο ρεβεγιόν στην Ελβετία: Θρίλερ με τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Αυτή είναι όλη αλήθεια…
Πα, 2 Ιαν 2026 21:44
Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…
Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Φοβερό περιστατικό στη Λαμία! Πέθανε το αφεντικό του και ο σκύλος…
Πα, 2 Ιαν 2026 16:08
Καιρός: Έρχονται τρία ισχυρά ψυχρά επεισόδια μέσα τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει με τα Θεοφάνια
Πα, 2 Ιαν 2026 16:05
Πότε θα δούμε την πρώτη πανσέληνο του 2026; Γιατί είναι μία σπάνια χρονιά;
Πα, 2 Ιαν 2026 16:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.