Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά

Τε, 10 Δεκ 2025 14:53

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του ο γνωστός…

Τε, 10 Δεκ 2025 13:24

Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τη Φρόσω Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάω μαζί της…

Τε, 10 Δεκ 2025 13:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Tαξιτζής”, ο Θεός να τον κάνει, κράτησε ομήρους τουρίστες μετά την κούρσα και…

Πα, 9 Μάι 2025 14:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία οικογένεια τουριστών έπεσε θύμα ενός επιτήδειου που παρίστανε τον οδηγό ταξί, και ο οποίος τους χρέωσε 2.000 ευρώ για μία «κούρσα» 25 λεπτών, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, τους κράτησε ομήρους όταν κάλεσαν την αστυνομία.

Το τελευταίο διάστημα πληροφορούμαστε για πολλά κρούσματα «πειρατείας», ακόμη και στη χώρα μας, αφού αρκετοί επιτήδειοι οδηγοί παριστάνουν τους οδηγούς ταξί, κυρίως σε ανυποψίαστους τουρίστες, και τους χρεώνουν υπέρογκα ποσά, προκειμένου να τους μεταφέρουν στον προορισμό τους, χωρίς φυσικά να κόβουν αποδείξεις.

Η συγκεκριμένη απάτη στήνεται φυσικά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με πιο πρόσφατο θύμα μία οικογένεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία ταξίδεψε στη Χιλή για διακοπές.

Αφού αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο, η οικογένεια μπήκε σε όχημα του οποίου ο οδηγός παρίστανε τον επαγγελματία ταξιτζή, καταφέρνοντας να πείσει τους ανυποψίαστους τουρίστες. Στη συνέχεια ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει σε μια περιοχή περίπου 25 λεπτά μακριά.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, ο απατεώνας τους χρέωσε σχεδόν 2.000 ευρώ. Μόλις άκουσαν το κόστος της «κούρσας», αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία ώστε να καταγγείλουν το περιστατικό.

Η συνέχεια μοιάζει βγαλμένη από ταινία, καθώς ο οδηγός αποφάσισε να διαφύγει κρατώντας ομήρους τους επιβάτες. Πλέον ο οδηγός βρίσκεται υπό κράτηση, αφού οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το όχημα, έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνονται πλάνα από την κατάληξη της καταδίωξης, η οποία οδηγεί στη σύλληψη του επιτήδειου οδηγού.

Διάφορα Θεός και κάνει κούρσα κράτησε μετά να ομήρους ταξιτζής την τον τουρίστες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά
Τε, 10 Δεκ 2025 14:53
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του ο γνωστός…
Τε, 10 Δεκ 2025 13:24
Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τη Φρόσω Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάω μαζί της…
Τε, 10 Δεκ 2025 13:20
Το 2025 κλείνει με βουνό τύχης: Τα 3 ζώδια που απογειώνονται στο φινάλε της χρονιάς
Τε, 10 Δεκ 2025 12:07
Καμπανάκι! – Αγωνία και στην Ελλάδα – Παιδιά γεννήθηκαν από σ@@@@ με…
Τε, 10 Δεκ 2025 09:44
Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…
Τε, 10 Δεκ 2025 08:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.