Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια θα ακούσουν ευχάριστες ειδήσεις – “Έρχεται”, όμως, και κάτι απρόβλεπτο

Πα, 24 Ιούλ 2026 11:52

Έκτακτο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία: Πού θέλει μεγαλύτερη προσοχή; Στο “κόκκινο” για 48 ώρες αυτές οι περιοχές

Πα, 24 Ιούλ 2026 11:46

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη Σύρο φέρνουν την ανατροπή: Τι “είδαν” οι Αρχές; Γιατί πήγε η 42χρονη στο ζευγάρι;

Πα, 24 Ιούλ 2026 11:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλη Κυκλοφορίας:Δεν ισχύει για όλους η παράταση πληρωμής τους.Αυτοί οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πληρώσουν διπλό πρόστιμο.

Πα, 14 Ιαν 2022 10:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε ακινησία δεν μπορούν να τα κινήσουν αν δεν εξοφλήσουν τα Τέλη του 2022.

Η γενναία παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022 που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες οχημάτων ισχύει για όσους είχαν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 όπως επίσης και για εκείνους που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας στα οχήματά τους εντός του 2021 με ισχύ όμως έως τα τέλη του 2021.

Οι δύο αυτές κατηγορίες ιδιοκτητών έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν ή να επανακαταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 χωρίς να τους επιβληθεί κανένα απολύτως πρόστιμο από το ΥΠΟΙΚ.

 

Ωστόσο όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε φορολογική ακινησία και δεν έχουν καταβάλλει τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας με ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 αυτοί οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες δεν πρέπει και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να κινήσουν τα οχήματά τους εξαιτίας της δίμηνης παράτασης στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας που έχει δώσει το ΥΠΟΙΚ.

Ο μόνος τρόπος για να κινήσουν νόμιμα το όχημά τους είναι να πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό των Τελών Κυκλοφορίας 2022 ή να περιμένουν να δημοσιευθεί η σχετική διάταξη για την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας 2022 σε περίπτωση άρσης ακινησίας.

 

Το πρόβλημα έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του ΥΠΟΙΚ και στελέχη του Υπουργείου ξεκαθαρίζουν ότι η δίμηνη παράταση δεν καλύπτει όσους έχουν θέσει σε ακινησία το 2021 το αυτοκίνητό τους και θέλουν να προβούν στην άρση της.

αυτοκινήτων Διάφορα διπλό Ιδιοκτήτες ισχύει Κυκλοφορίας:Δεν όλους Παράταση πληρωμής πληρώσουν πρόστιμο Τέλη τους.Αυτοί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια θα ακούσουν ευχάριστες ειδήσεις – “Έρχεται”, όμως, και κάτι απρόβλεπτο
Πα, 24 Ιούλ 2026 11:52
Έκτακτο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία: Πού θέλει μεγαλύτερη προσοχή; Στο “κόκκινο” για 48 ώρες αυτές οι περιοχές
Πα, 24 Ιούλ 2026 11:46
Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη Σύρο φέρνουν την ανατροπή: Τι “είδαν” οι Αρχές; Γιατί πήγε η 42χρονη στο ζευγάρι;
Πα, 24 Ιούλ 2026 11:38
Για 3 ζώδια, από εδώ και πέρα, τελειώνουν τα βάσανα – Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο
Πε, 23 Ιούλ 2026 22:01
Συνταξιούχοι: Ποιοι μπορεί να λάβουν επίδομα έως 400 ευρώ – Οι αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση και οι δικαιούχοι
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:54
Φρικτή υπόθεση σε εξέλιξη στη Σύρο – Τι συνέβη στο σπίτι με το ζευγάρι; Ποια ήταν η 42χρονη;
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.