Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…

Πα, 5 Ιούν 2026 19:44

Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα

Πα, 5 Ιούν 2026 13:17

Από αυτήν την ηλικία αρχίζουμε να γερνάμε και δεν το γνωρίζουμε – Το “κλειδί” για να το φρενάρεις, σύμφωνα με τους γιατρούς

Πα, 5 Ιούν 2026 13:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλη Κυκλοφορίας:Δεν ισχύει για όλους η παράταση πληρωμής τους.Αυτοί οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πληρώσουν διπλό πρόστιμο.

Πα, 14 Ιαν 2022 10:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε ακινησία δεν μπορούν να τα κινήσουν αν δεν εξοφλήσουν τα Τέλη του 2022.

Η γενναία παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022 που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες οχημάτων ισχύει για όσους είχαν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 όπως επίσης και για εκείνους που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας στα οχήματά τους εντός του 2021 με ισχύ όμως έως τα τέλη του 2021.

Οι δύο αυτές κατηγορίες ιδιοκτητών έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν ή να επανακαταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 χωρίς να τους επιβληθεί κανένα απολύτως πρόστιμο από το ΥΠΟΙΚ.

 

Ωστόσο όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε φορολογική ακινησία και δεν έχουν καταβάλλει τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας με ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 αυτοί οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες δεν πρέπει και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να κινήσουν τα οχήματά τους εξαιτίας της δίμηνης παράτασης στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας που έχει δώσει το ΥΠΟΙΚ.

Ο μόνος τρόπος για να κινήσουν νόμιμα το όχημά τους είναι να πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό των Τελών Κυκλοφορίας 2022 ή να περιμένουν να δημοσιευθεί η σχετική διάταξη για την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας 2022 σε περίπτωση άρσης ακινησίας.

 

Το πρόβλημα έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του ΥΠΟΙΚ και στελέχη του Υπουργείου ξεκαθαρίζουν ότι η δίμηνη παράταση δεν καλύπτει όσους έχουν θέσει σε ακινησία το 2021 το αυτοκίνητό τους και θέλουν να προβούν στην άρση της.

αυτοκινήτων Διάφορα διπλό Ιδιοκτήτες ισχύει Κυκλοφορίας:Δεν όλους Παράταση πληρωμής πληρώσουν πρόστιμο Τέλη τους.Αυτοί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…
Πα, 5 Ιούν 2026 19:44
Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα
Πα, 5 Ιούν 2026 13:17
Από αυτήν την ηλικία αρχίζουμε να γερνάμε και δεν το γνωρίζουμε – Το “κλειδί” για να το φρενάρεις, σύμφωνα με τους γιατρούς
Πα, 5 Ιούν 2026 13:14
Έκτακτο – Σοκ! Νεκρή στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη πολύκροτης υπόθεσης
Πα, 5 Ιούν 2026 10:56
Αυτά είναι τα 5 καλοκαιρινά παπούτσια που φοράνε οι κομψές γυναίκες άνω των 50 – Δίνουν άλλον “αέρα” στο ντύσιμο…
Πα, 5 Ιούν 2026 09:52
Ελλάδα: Αυτές είναι οι 6 παραλιακές περιοχές που εμφανίζονται καρχαρίες – Είναι ασφαλείς όσοι κολυμπάνε εκεί;
Πα, 5 Ιούν 2026 09:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.