Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το “Ναυάγιο Ζακύνθου” και η σχέση του με τον πατέρα της 19χρονης που πέθανε στο Αργοστόλι

Τε, 15 Απρ 2026 22:53

Ελλάδα: Συγκλονιστική υπόθεση απάτης! Καθαρίστρια καταγγέλλει γιο πασίγνωστης τραγουδίστρια για…

Τε, 15 Απρ 2026 22:46

Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν τον Απρίλιο το “κλειδί” της επιτυχίας από το Σύμπαν – Σημαντικές ευκαιρίες στην πόρτα τους

Τε, 15 Απρ 2026 18:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλη Κυκλοφορίας:Δεν ισχύει για όλους η παράταση πληρωμής τους.Αυτοί οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πληρώσουν διπλό πρόστιμο.

Πα, 14 Ιαν 2022 10:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε ακινησία δεν μπορούν να τα κινήσουν αν δεν εξοφλήσουν τα Τέλη του 2022.

Η γενναία παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022 που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες οχημάτων ισχύει για όσους είχαν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 όπως επίσης και για εκείνους που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας στα οχήματά τους εντός του 2021 με ισχύ όμως έως τα τέλη του 2021.

Οι δύο αυτές κατηγορίες ιδιοκτητών έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν ή να επανακαταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 χωρίς να τους επιβληθεί κανένα απολύτως πρόστιμο από το ΥΠΟΙΚ.

 

Ωστόσο όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε φορολογική ακινησία και δεν έχουν καταβάλλει τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας με ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 αυτοί οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες δεν πρέπει και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να κινήσουν τα οχήματά τους εξαιτίας της δίμηνης παράτασης στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας που έχει δώσει το ΥΠΟΙΚ.

Ο μόνος τρόπος για να κινήσουν νόμιμα το όχημά τους είναι να πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό των Τελών Κυκλοφορίας 2022 ή να περιμένουν να δημοσιευθεί η σχετική διάταξη για την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας 2022 σε περίπτωση άρσης ακινησίας.

 

Το πρόβλημα έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του ΥΠΟΙΚ και στελέχη του Υπουργείου ξεκαθαρίζουν ότι η δίμηνη παράταση δεν καλύπτει όσους έχουν θέσει σε ακινησία το 2021 το αυτοκίνητό τους και θέλουν να προβούν στην άρση της.

αυτοκινήτων Διάφορα διπλό Ιδιοκτήτες ισχύει Κυκλοφορίας:Δεν όλους Παράταση πληρωμής πληρώσουν πρόστιμο Τέλη τους.Αυτοί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το “Ναυάγιο Ζακύνθου” και η σχέση του με τον πατέρα της 19χρονης που πέθανε στο Αργοστόλι
Τε, 15 Απρ 2026 22:53
Ελλάδα: Συγκλονιστική υπόθεση απάτης! Καθαρίστρια καταγγέλλει γιο πασίγνωστης τραγουδίστρια για…
Τε, 15 Απρ 2026 22:46
Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν τον Απρίλιο το “κλειδί” της επιτυχίας από το Σύμπαν – Σημαντικές ευκαιρίες στην πόρτα τους
Τε, 15 Απρ 2026 18:01
Ελλάδα: Στο “σφυρί” ‘ενα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα
Τε, 15 Απρ 2026 17:21
Κεφαλονιά – Θάνατος Μυρτούς: Η ιατροδικαστική “μίλησε” – Δεν είναι αυτό που πίστευαν όλοι! – Αυτή είναι η αιτία θανάτου
Τε, 15 Απρ 2026 16:07
Κεφαλονιά – Θάνατος Μυρτώς: Το μυστικό του θανάτου της “κρύβεται” στο ξενοδοχείο – Το μήνυμα της ντροπής και τα τελευταία λόγια στη μητέρα της
Τε, 15 Απρ 2026 12:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.