Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά ο Διονύσης Φερεντίνος – Στα μαύρα o Alpha και το Mega

Δε, 26 Οκτ 2026 17:54

Τίτλοι τέλους σε θρυλικό καφενείο – ουζερί της Αθήνας – Μετά από 110 χρόνια βάζει λουκέτο

Δε, 26 Οκτ 2026 11:57

Το Σύμπαν φέρνει καλοτυχία και αφθονία σε 3 ζώδια, μέχρι την 1η Νοεμβρίου

Δε, 26 Οκτ 2026 09:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλη Κυκλοφορίας:Δεν ισχύει για όλους η παράταση πληρωμής τους.Αυτοί οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πληρώσουν διπλό πρόστιμο.

Πα, 14 Ιαν 2022 10:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε ακινησία δεν μπορούν να τα κινήσουν αν δεν εξοφλήσουν τα Τέλη του 2022.

Η γενναία παράταση στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2022 που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες οχημάτων ισχύει για όσους είχαν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 όπως επίσης και για εκείνους που είχαν πραγματοποιήσει άρση ακινησίας στα οχήματά τους εντός του 2021 με ισχύ όμως έως τα τέλη του 2021.

Οι δύο αυτές κατηγορίες ιδιοκτητών έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν ή να επανακαταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 χωρίς να τους επιβληθεί κανένα απολύτως πρόστιμο από το ΥΠΟΙΚ.

 

Ωστόσο όσοι διατηρούν τα οχήματά τους σε φορολογική ακινησία και δεν έχουν καταβάλλει τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας με ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 αυτοί οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες δεν πρέπει και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να κινήσουν τα οχήματά τους εξαιτίας της δίμηνης παράτασης στην εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας που έχει δώσει το ΥΠΟΙΚ.

Ο μόνος τρόπος για να κινήσουν νόμιμα το όχημά τους είναι να πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό των Τελών Κυκλοφορίας 2022 ή να περιμένουν να δημοσιευθεί η σχετική διάταξη για την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας 2022 σε περίπτωση άρσης ακινησίας.

 

Το πρόβλημα έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του ΥΠΟΙΚ και στελέχη του Υπουργείου ξεκαθαρίζουν ότι η δίμηνη παράταση δεν καλύπτει όσους έχουν θέσει σε ακινησία το 2021 το αυτοκίνητό τους και θέλουν να προβούν στην άρση της.

αυτοκινήτων Διάφορα διπλό Ιδιοκτήτες ισχύει Κυκλοφορίας:Δεν όλους Παράταση πληρωμής πληρώσουν πρόστιμο Τέλη τους.Αυτοί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά ο Διονύσης Φερεντίνος – Στα μαύρα o Alpha και το Mega
Δε, 26 Οκτ 2026 17:54
Τίτλοι τέλους σε θρυλικό καφενείο – ουζερί της Αθήνας – Μετά από 110 χρόνια βάζει λουκέτο
Δε, 26 Οκτ 2026 11:57
Το Σύμπαν φέρνει καλοτυχία και αφθονία σε 3 ζώδια, μέχρι την 1η Νοεμβρίου
Δε, 26 Οκτ 2026 09:46
Η κόρη της Μαστροκώστα είπε όλη την αλήθεια – Η μητέρα μου δεν “έφυγε” από τον καρκίνο του μαστού
Δε, 26 Οκτ 2026 09:41
Το μοιραίο λάθος που ξεκλήρισε την οικογένεια στον Πειραιά
Δε, 26 Οκτ 2026 08:45
Έκτακτο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Υπάρχει νεκρός και εγκλωβισμένοι
Κυ, 25 Οκτ 2026 22:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.