Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της αεροσυνοδού, πριν τη θανατηφόρα συντριβή – Το τηλεφώνημα στο σύντροφό της πριν…

Πε, 25 Δεκ 2025 23:29

Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος – Γιατί κρατείται στην Ασφάλεια;

Πε, 25 Δεκ 2025 21:39

Σοκ! Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 38χρονος – Πήγε σε χριστουγεννιάτικη γιορτή και ο σεφ του έδωσε…(Βίντεο)

Πε, 25 Δεκ 2025 19:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλος Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας από την πρωινή ζώνη;Ποιοι τους προσεγγίζουν και για ποιο λόγο.

Κυ, 8 Μάι 2022 13:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανακατατάξεις και ανατροπές φαίνεται πως θα φέρει η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ελληνική τηλεόραση με πολλά μεγάλα ονόματα όπως οι Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας να τίθενται εκτός πρωινής ζώνης.

Αφορμή για να συμβεί αυτό είναι οι προτάσεις που ετοιμάζουν τα κόμματα σε πρόσωπα πρώτης γραμμής της ελληνικής τηλεόρασης προκειμένου να ασχοληθούν με την πολιτική.

Κατεβαίνουν στη πολιτική οι Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας;
Οι τέσσερις γνωστοί παρουσιαστές φέρονται να έχουν δεχθεί επίσημες κρούσεις με σκοπό να πολιτευθούν καθώς μετά τον Δημήτρη Καμπουράκη που βρίσκεται κοντά στο να βρεθεί υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά, πρόταση από την Κυβέρνηση έχει δεχθεί και ο Δημήτρης Οικονόμου προκειμένου να κατεβεί ως υποψήφιος στην Καρδίτσα.

Από εκεί και πέρα, την πόρτα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου φέρεται να έχει χτυπήσει το ΚΙΝΑΛ, ούτως ώστε ο δημοσιογράφος του Mega να πολιτευτεί στον Έβρο με το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός στόχος του ΚΙΝΑΛ από τον συγκεκριμένο χώρο καθώς μια αντίστοιχη πρόταση έχει δεχθεί και ο Χρήστος Κούτρας του ΣΚΑΪ για να κατεβεί στις εκλογές στην Αθήνα.

Έτσι, το μόνο που μένει να φανεί είναι αν οι τέσσερις αυτοί δημοσιογράφοι δώσουν τις καταφατικές τους απαντήσεις στις προτάσεις των μεγάλων κομμάτων και εισβάλουν στο χώρο της πολιτικής.

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει αναταράξεις σε ΣΚΑΪ και Mega αντίστοιχα που θα κληθούν να βρούνε λύσεις αναφορικά με τις εκπομπές της Πρωινής ζώνης καθώς θα απωλέσουν ισχυρά ονόματα που αν μη τι άλλο προσέφεραν στην τηλεθέαση του εκάστοτε τηλεοπτικού σταθμού.

ζώνη;Ποιοι Καμπουράκης: Κούτρας λόγω Οικονόμου Ποιο προσεγγίζουν πρωινή τέλος τους Χασαπόπουλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της αεροσυνοδού, πριν τη θανατηφόρα συντριβή – Το τηλεφώνημα στο σύντροφό της πριν…
Πε, 25 Δεκ 2025 23:29
Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος – Γιατί κρατείται στην Ασφάλεια;
Πε, 25 Δεκ 2025 21:39
Σοκ! Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 38χρονος – Πήγε σε χριστουγεννιάτικη γιορτή και ο σεφ του έδωσε…(Βίντεο)
Πε, 25 Δεκ 2025 19:56
Τραγωδία σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Σε σοκ η οικογένειά του, που τα είδε όλα με τα μάτια της – Έτρωγε πανετόνε και…
Πε, 25 Δεκ 2025 19:49
Τραγικό! Το ανατριχιαστικό προαίσθημα της ελληνίδας αεροσυνοδού που σκοτώθηκε στο μοιραίο Falcon: Τι αποκάλυψε φίλη της
Πε, 25 Δεκ 2025 14:49
Δύσκολος Ιανουάριος για τρία ζώδια -Ατυχίες, καθυστερήσεις και κόπωση τον πρώτο μήνα της χρονιάς
Πε, 25 Δεκ 2025 14:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.