Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κεφαλονιά: Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές της Μυρτούς – Τι άλλο πήρε και “γονάτισε” η καρδιά της

Δε, 27 Απρ 2026 18:26

Μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix επιστρέφει μετά από 5 χρόνια με νέα σεζόν! – Είχε “σπάσει” ταμεία…

Δε, 27 Απρ 2026 17:14

Κεφαλονιά – Έκτακτο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η μητέρα της Μυρτούς – Δραματικές στιγμές στην οικογένειά της Μυρτούς

Δε, 27 Απρ 2026 17:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλος Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας από την πρωινή ζώνη;Ποιοι τους προσεγγίζουν και για ποιο λόγο.

Κυ, 8 Μάι 2022 13:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανακατατάξεις και ανατροπές φαίνεται πως θα φέρει η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ελληνική τηλεόραση με πολλά μεγάλα ονόματα όπως οι Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας να τίθενται εκτός πρωινής ζώνης.

Αφορμή για να συμβεί αυτό είναι οι προτάσεις που ετοιμάζουν τα κόμματα σε πρόσωπα πρώτης γραμμής της ελληνικής τηλεόρασης προκειμένου να ασχοληθούν με την πολιτική.

Κατεβαίνουν στη πολιτική οι Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας;
Οι τέσσερις γνωστοί παρουσιαστές φέρονται να έχουν δεχθεί επίσημες κρούσεις με σκοπό να πολιτευθούν καθώς μετά τον Δημήτρη Καμπουράκη που βρίσκεται κοντά στο να βρεθεί υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά, πρόταση από την Κυβέρνηση έχει δεχθεί και ο Δημήτρης Οικονόμου προκειμένου να κατεβεί ως υποψήφιος στην Καρδίτσα.

Από εκεί και πέρα, την πόρτα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου φέρεται να έχει χτυπήσει το ΚΙΝΑΛ, ούτως ώστε ο δημοσιογράφος του Mega να πολιτευτεί στον Έβρο με το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός στόχος του ΚΙΝΑΛ από τον συγκεκριμένο χώρο καθώς μια αντίστοιχη πρόταση έχει δεχθεί και ο Χρήστος Κούτρας του ΣΚΑΪ για να κατεβεί στις εκλογές στην Αθήνα.

Έτσι, το μόνο που μένει να φανεί είναι αν οι τέσσερις αυτοί δημοσιογράφοι δώσουν τις καταφατικές τους απαντήσεις στις προτάσεις των μεγάλων κομμάτων και εισβάλουν στο χώρο της πολιτικής.

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει αναταράξεις σε ΣΚΑΪ και Mega αντίστοιχα που θα κληθούν να βρούνε λύσεις αναφορικά με τις εκπομπές της Πρωινής ζώνης καθώς θα απωλέσουν ισχυρά ονόματα που αν μη τι άλλο προσέφεραν στην τηλεθέαση του εκάστοτε τηλεοπτικού σταθμού.

ζώνη;Ποιοι Καμπουράκης: Κούτρας λόγω Οικονόμου Ποιο προσεγγίζουν πρωινή τέλος τους Χασαπόπουλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κεφαλονιά: Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές της Μυρτούς – Τι άλλο πήρε και “γονάτισε” η καρδιά της
Δε, 27 Απρ 2026 18:26
Μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix επιστρέφει μετά από 5 χρόνια με νέα σεζόν! – Είχε “σπάσει” ταμεία…
Δε, 27 Απρ 2026 17:14
Κεφαλονιά – Έκτακτο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η μητέρα της Μυρτούς – Δραματικές στιγμές στην οικογένειά της Μυρτούς
Δε, 27 Απρ 2026 17:09
Πρωτομαγιά με Πανσέληνο: Τα ζώδια που ευνοούνται και εκείνο που πρέπει να προσέξει «Φεγγάρι των Λουλουδιών»
Δε, 27 Απρ 2026 14:44
Νέος σεισμικός χάρτης στην Ελλάδα: Αυτές οι περιοχές μπαίνουν στο “κόκκινο” για μεγάλο σεισμό – Το περίεργο με την Αττική
Δε, 27 Απρ 2026 12:01
Σοκ στο Παγκράτι: Δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει, κατέβηκε και της έκανε κάτι φρικιαστικό!
Δε, 27 Απρ 2026 11:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.