Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιατί λασπώνει η φανουρόπιτα; Το «αθώο» λάθος που κάνεις και πώς να το διορθώσεις – Γίνεται αφράτη σαν σύννεφο

Τρ, 25 Αυγ 2026 15:57

Έκτακτο – Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας – Η τελευταία εμφάνιση

Τρ, 25 Αυγ 2026 15:42

Ελλάδα: Μετεωρολόγοι προειδοποιούν για τον καιρό τις επόμενες ημέρες

Τρ, 25 Αυγ 2026 14:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλος Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας από την πρωινή ζώνη;Ποιοι τους προσεγγίζουν και για ποιο λόγο.

Κυ, 8 Μάι 2022 13:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ανακατατάξεις και ανατροπές φαίνεται πως θα φέρει η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ελληνική τηλεόραση με πολλά μεγάλα ονόματα όπως οι Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας να τίθενται εκτός πρωινής ζώνης.

Αφορμή για να συμβεί αυτό είναι οι προτάσεις που ετοιμάζουν τα κόμματα σε πρόσωπα πρώτης γραμμής της ελληνικής τηλεόρασης προκειμένου να ασχοληθούν με την πολιτική.

Κατεβαίνουν στη πολιτική οι Καμπουράκης, Οικονόμου, Χασαπόπουλος, Κούτρας;
Οι τέσσερις γνωστοί παρουσιαστές φέρονται να έχουν δεχθεί επίσημες κρούσεις με σκοπό να πολιτευθούν καθώς μετά τον Δημήτρη Καμπουράκη που βρίσκεται κοντά στο να βρεθεί υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά, πρόταση από την Κυβέρνηση έχει δεχθεί και ο Δημήτρης Οικονόμου προκειμένου να κατεβεί ως υποψήφιος στην Καρδίτσα.

Από εκεί και πέρα, την πόρτα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου φέρεται να έχει χτυπήσει το ΚΙΝΑΛ, ούτως ώστε ο δημοσιογράφος του Mega να πολιτευτεί στον Έβρο με το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός στόχος του ΚΙΝΑΛ από τον συγκεκριμένο χώρο καθώς μια αντίστοιχη πρόταση έχει δεχθεί και ο Χρήστος Κούτρας του ΣΚΑΪ για να κατεβεί στις εκλογές στην Αθήνα.

Έτσι, το μόνο που μένει να φανεί είναι αν οι τέσσερις αυτοί δημοσιογράφοι δώσουν τις καταφατικές τους απαντήσεις στις προτάσεις των μεγάλων κομμάτων και εισβάλουν στο χώρο της πολιτικής.

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει αναταράξεις σε ΣΚΑΪ και Mega αντίστοιχα που θα κληθούν να βρούνε λύσεις αναφορικά με τις εκπομπές της Πρωινής ζώνης καθώς θα απωλέσουν ισχυρά ονόματα που αν μη τι άλλο προσέφεραν στην τηλεθέαση του εκάστοτε τηλεοπτικού σταθμού.

ζώνη;Ποιοι Καμπουράκης: Κούτρας λόγω Οικονόμου Ποιο προσεγγίζουν πρωινή τέλος τους Χασαπόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί λασπώνει η φανουρόπιτα; Το «αθώο» λάθος που κάνεις και πώς να το διορθώσεις – Γίνεται αφράτη σαν σύννεφο
Τρ, 25 Αυγ 2026 15:57
Έκτακτο – Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας – Η τελευταία εμφάνιση
Τρ, 25 Αυγ 2026 15:42
Ελλάδα: Μετεωρολόγοι προειδοποιούν για τον καιρό τις επόμενες ημέρες
Τρ, 25 Αυγ 2026 14:59
Αύγουστος: Εκτοξεύονται τα οικονομικά 3 ζωδίων και τους “ανοίγεται” ο δρόμος της αφθονίας
Τρ, 25 Αυγ 2026 12:43
Μαγνησία: Ιδιοκτήτρια μπήκε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο και αντίκρισε την απόλυτη φρίκη
Τρ, 25 Αυγ 2026 12:32
Η ανάρτηση του γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη, πριν βρεθεί νεκρός – Η σκηνή από ταινία
Τρ, 25 Αυγ 2026 10:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.