Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Με αυτή τη νέα απάτη μέσω μηνύματος μπορούν να σου “φάνε” χρήματα – Πώς την πάτησε γυναίκα σε νησί

Πα, 14 Αυγ 2026 12:40

Αυτός θα είναι ο καιρός του Σεπτεμβρίου – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Πα, 14 Αυγ 2026 11:28

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Κώστα Πάσσαρη

Πα, 14 Αυγ 2026 00:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέλος οι κομμώτριες και οι μανικιουρίστ στο σπίτι.Έρχονται πρόστιμα μέσω social media.

Πα, 14 Ιαν 2022 15:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ρύθμιση που για έλεγχο στα social media όσων διαφημίζουν παράνομα κατ’ οίκον υπηρεσίες αισθητικής και κομμωτικής ώστε να επιβάλλονται πρόστιμα.

Πρόστιμα σε όσους παρέχουν παράνομα κατ’ οίκον υπηρεσίες κομμωτηρίων και μανικιούρ-πεντικιούρ μέσω ελέγχων των αναρτήσεων τους στα social media προανήγγειλε από τη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την κατάθεση ρύθμισης, η οποία θα δίνει στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και Εμπορίου τη δυνατότητα διενέργειας ελέγχων στα social media, προκειμένου να εντοπίσει διαφημίσεις γι΄αυτές τις υπηρεσίες και να επιβάλλει πρόστιμα.

 

«Θα ετοιμάσουμε διάταξη -ίσως τη φέρουμε και στην ολομέλεια στη συζήτηση περί του δικαίου του ανταγωνισμού που έχουμε την άλλη βδομάδα, αν προλάβουμε, γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω- όπου θα δοθεί η δυνατότητα στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και Εμπορίου να κάνει έλεγχο και να βάζει πρόστιμα μέσω των social media και των αναρτήσεων που κάνουν στα social media διάφοροι που πηγαίνουν στα σπίτια και κουρεύουν ή φτιάχνουν νύχια κλπ. και διαφημίζουν “Δείτε τι ωραία που το κάνω. Πηγαίνω και στο σπίτι”.

 

Αλλά αν ψάξουμε αυτόν που το ανεβάζει ή την κυρία που διαφημίζει αυτήν που ήρθε σπίτι της έχει ΑΦΜ επαγγελματικό, κόβει απόδειξη, πληρώνει εφορία, διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει κανένας.

 

Δεν είναι μόνο ζήτημα φορολογικών εσόδων που χάνονται από το κράτος, που είναι και αυτό ένα ζήτημα που μας απασχολεί. Εμένα με απασχολεί περισσότερο ο αθέμιτος ανταγωνισμός που δημιουργείται από αυτούς που πηγαίνουν στα σπίτια, δουλεύουν μαύρα και άρα μπορούν να έχουν λιγότερο κόστος, να παίρνουν λιγότερα χρήματα από αυτούς που τους παρέχουν την υπηρεσία και άρα να ανταγωνίζονται αθέμιτα τους άλλους που έχουν φτιάξει καταστήματα κι έχουν έναν σωρό έξοδα. Πιστεύω όταν έρθει αυτή η διάταξη να την ψηφίσουν και τα υπόλοιπα κόμματα» ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός.

Διάφορα κομμώτριες μανικιουρίστ μέσω πρόστιμα σπίτι.Έρχονται τέλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Με αυτή τη νέα απάτη μέσω μηνύματος μπορούν να σου “φάνε” χρήματα – Πώς την πάτησε γυναίκα σε νησί
Πα, 14 Αυγ 2026 12:40
Αυτός θα είναι ο καιρός του Σεπτεμβρίου – Οι πρώτες εκτιμήσεις
Πα, 14 Αυγ 2026 11:28
Ραγδαίες εξελίξεις με τον Κώστα Πάσσαρη
Πα, 14 Αυγ 2026 00:31
Μετά τον Δεκαπενταύγουστο αλλάζουν όλα – Απρόσμενες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια
Πα, 14 Αυγ 2026 00:23
14 Αυγούστου: Αυτά τα 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Παίρνουν σημαντικές αποφάσεις
Πα, 14 Αυγ 2026 00:20
Αυτά τα ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι “κακοπληρωτές” – Θα σας βγάλουν το λάδι μέχρι να σας τακτοποιήσουν!
Πε, 13 Αυγ 2026 23:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.