Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Αυτή η σειρά έκανε πάταγο και ρεκόρ τηλεθέασης – Το επεισόδιο της έφτασε στο 58,4%

Τρ, 24 Φεβ 2026 08:37

Κηφισός: Θρίλερ σε εξέλιξη! Ανατριχιαστικά όσα συνέβησαν! Πήγε στην πεζογέφυρα και…

Τρ, 24 Φεβ 2026 08:34

Ελλάδα – Χειροπέδες σε γνωστό μάνατζερ! – Σκηνή βγαλμένη από ταινία στον δρόμο…

Τρ, 24 Φεβ 2026 08:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τέμπη – Συγκλονίζει η γιαγιά του Γεράσιμου:”Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο…”

Δε, 20 Μαρ 2023 17:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για την υγεία του 20χρονου Γεράσιμου ,που ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ,με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ,μίλησε η γιαγιά του.

Ο νεαρός φοιτητής που ακόμη δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή ,έχοντας ήδη υποβληθεί σε σύο χειρουργεία κατάφερε να επιζήσει από τη μοιραία σύγκρουση και μάλιστα από το πρώτο βαγόνι του τρένου.

Η γιαγιά του Γεράσιμου τόνισε ότι ο 20χρονος είναι στην ίδια κατάσταση, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους γιατρούς.

“Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω” δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Το Πρωινό”.

“Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί. Παιδιά του Θεού και της εκκλησίας. Αγαπάνε τον πλησίον τους και τους φίλους τους και τα παιδάκια όλα. Ενάρετο, εργατικό. Τον ίδιο πόνο έχουμε. Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες, όσες έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων” πρόσθεσε.

Η γιαγιά του 20χρονου επέρριψε ευθύνες στους σταθμάρχες που είχαν βάρδια το μοιραίο βράδυ, εκτός από τον 59χρονο που έχει συλληφθεί.

“Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι απλά φυλακή να μπουν” είπε χαρακτηριστικά.



– blog από Γεράσιμου:”Η Γεράσιμου:”Η γιαγιά Διάφορα έξω» Παναγία πέταξε Συγκλονίζει Τέμπη του τρένο. τρένο…”
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Αυτή η σειρά έκανε πάταγο και ρεκόρ τηλεθέασης – Το επεισόδιο της έφτασε στο 58,4%
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:37
Κηφισός: Θρίλερ σε εξέλιξη! Ανατριχιαστικά όσα συνέβησαν! Πήγε στην πεζογέφυρα και…
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:34
Ελλάδα – Χειροπέδες σε γνωστό μάνατζερ! – Σκηνή βγαλμένη από ταινία στον δρόμο…
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:31
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια στην Ελλάδα – Τι θα ισχύσει φέτος με την απόφαση της ΕΕ
Δε, 23 Φεβ 2026 21:11
Αυτό είναι το κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα! Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, δεν θέλει styling, και τις κάνει όλες γοητευτικές!
Δε, 23 Φεβ 2026 21:06
Ελλάδα: Έκτακτο – Χάος στις Εθνικές Οδούς! – Ατελείωτες ουρές χιλιομέτρων στη…
Δε, 23 Φεβ 2026 20:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.