Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Υποψήφιος στις εκλογές ο Βασίλης Καρράς…

Πε 30 Μαρ 2023 0:00

My style rocks: Χαμός!Της τα ‘χωσε ο Κουδουνάρης…

Τε 29 Μαρ 2023 23:03

Ο Κουτσογιαννόπουλος “άδειασε” την Ελένη στον αέρα…

Τε 29 Μαρ 2023 22:29
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θάνατος 21χρονης Εμμανουέλας:Οι γονείς δώρισαν τα όργανα της και σώζουν 40χρονη μητέρα……

Τρ 29 Νοέ 2022 15:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Δώρα ζωής παίρνουν από την 21χρονη Εμμανουέλα δύο ασθενείς σε “Ωνάσειο” και “Ιπποκράτειο”.

Η φοιτήτρια που παρασύρθηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο 26χρονος στην Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίνει ζωή σε δύο ασθενείς με τον θάνατό της, κάτι που σύμφωνα με τους γονείς της ήταν δική της επιθυμία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καρδιά της Εμμανουέλας θα μεταμοσχευτεί σε μία 40χρονη μητέρα ενός παιδιού, που ζούσε με μηχάνημα υποστήριξης.

Το ήπαρ της 21χρονης θα λάβει ένας άνδρας που για αρκετό καιρό βρισκόταν στη λίστα του Ιπποκρατείου.

Οι δύο αυτές μεταμοσχεύσεις ξεκίνησαν αφού ολοκληρώθηκε περίπου στις 6 το πρωί, η λήψη των οργάνων της άτυχης Εμμανουέλας.

Οι κερατοειδείς χιτώνες θα μεταφερθούν στην Τράπεζα Οφθαλμών του ΑΧΕΠΑ για να εξεταστεί σε ποιους θα μεταμοσχευτούν. Επίσης στους νεφρούς γίνονται τεστ για να βρεθούν συμβατοί λήπτες. Αντίθετα, οι πνεύμονες της φοιτήτριας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κρίθηκαν ακατάλληλοι για μεταμόσχευση.

Στα δικαστήρια οι γονείς της φοιτήτριας
Την ίδια ώρα, οι γονείς της άτυχης Εμμανουέλας βρέθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής και να παραλάβουν αντίγραφα της δικογραφίας.

Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια, ο δικηγόρος του γονιών της, Νίκος Ρουσσόπουλος, είπε πως ο κατηγορούμενος με το υπόμνημά του “προκαλεί” και δεν απαλύνει καθόλου τον πόνο των γονιών.

“Ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε. Θα δώσει ζωή”, είπε η μητέρα της άτυχης Έμμας, επαναλαμβάνοντας πως η 21χρονη είχε δηλώσει αυτή την επιθυμία της σε ανύποπτο χρόνο.

Η 21χρονη είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας και είχε μαζί της μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, μέσα στην τσάντα της υπήρχε ένα πορτοφόλι με περίπου 1.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την παράσυρση το συγκεκριμένο πορτοφόλι δεν βρέθηκε ποτέ και οι γονείς της έχουν αναφέρει το γεγονός ότι κάποιοι άγνωστη την λήστεψαν ενώ χαροπάλευε στον δρόμο, στις αρμόδιες αρχές.

“Έχει καταγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Η υπόθεση αυτή θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα” δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος.

21χρονης 40χρονη γονείς Διάφορα δώρισαν Εμμανουέλας:Οι θάνατος μητέρα…… όργανα σώζουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποψήφιος στις εκλογές ο Βασίλης Καρράς…
Πε 30 Μαρ 2023 0:00
My style rocks: Χαμός!Της τα ‘χωσε ο Κουδουνάρης…
Τε 29 Μαρ 2023 23:03
Ο Κουτσογιαννόπουλος “άδειασε” την Ελένη στον αέρα…
Τε 29 Μαρ 2023 22:29
Σοκ στον Εύοσμο από τον ξυλοδαρμό 14χρονης…
Τε 29 Μαρ 2023 21:52
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου:Κόλαφος για Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιώργο Λιάνη.
Τε 29 Μαρ 2023 20:17
Συγκλονίζει η εξομολόγηση πασίγνωστης τραγουδίστρια…
Τε 29 Μαρ 2023 19:56
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.