Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη…

Δε, 24 Νοέ 2025 23:02

Μαγνησία: Έτριβε το μ@@@@ στο πέλμα της – Σοκαριστικά όσα συνέβησαν στο σπίτι του, με τη μαθήτρια που…

Δε, 24 Νοέ 2025 22:59

Σοκ στον Άλιμο: Της έπιασε το σ@@@@ και τα γ@@@@@ – “Άρχισα να φωνάζω” – Αυτός είναι ο άνδρας που…

Δε, 24 Νοέ 2025 22:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

The Voice:”Λύγισε” η Έλενα Παπαρίζου.Πιο φορτισμένη από ποτέ…

Κυ, 12 Φεβ 2023 11:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πιο φορτισμένη από ποτέ η coach του The Voice…

Με το τελευταίο επεισόδιο των Battles ήρθε το The Voice στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τη νύχτα του Σαββάτου. Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, οι coaches κλήθηκαν να προχωρήσουν σε δύσκολες αποφάσεις καθώς θα έπρεπε να αποφασίζουν πως θα συνεχίσουνε με την… μισή τους ομάδα στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου!

Έτσι, κάποια στιγμή στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν η Θεοδώρα Μουρατίδου από την Θεσσαλονίκη και η Ελένη Θεοδωρίδου από την Αθήνα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Ερμηνεύοντας μια μεγάλη της Whitney Hiouston, οι δυο νεαρές διαγωνιζόμενες κατάφεραν να συγκινήσουν την ποπ σταρ και να την φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

«Σε βλέπω λίγο συγκινημένη, Έλενα» πρόσεξε, αμέσως, ο παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου, Γιώργος Λιανός. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσο νέα κορίτσια να μπορούν να πουν ένα τόσο μεγάλο τραγούδι όσο καλύτερα μπορούν. Ξέρω ότι το τόλμησα με τα κορίτσια γιατί η Ελένη είναι 17 χρονών και η Θεοδώρα είναι 18. Σωστές και οι δυο και χαίρομαι που ένιωσα ότι όντως βρεθήκατε πάνω στη σκηνή γιατί δυσκολευτήκαμε λίγο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα σας»

«Θα συνεχίσω με την Θεοδώρα. Θέλω όμως να ξέρεις κάτι, Θεοδώρα μου, πως η Ελένη ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις πρόβες γιατί σήμερα μας το «είπες» το τραγούδι, Ελένη» κατέληξε, στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου δίνοντας έτσι στη Θεοδώρα Μουρατίδου το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice.



voice:”Λύγισε” από Διάφορα Έλενα Παπαρίζου.Πιο ποτέ….. φορτισμένη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη…
Δε, 24 Νοέ 2025 23:02
Μαγνησία: Έτριβε το μ@@@@ στο πέλμα της – Σοκαριστικά όσα συνέβησαν στο σπίτι του, με τη μαθήτρια που…
Δε, 24 Νοέ 2025 22:59
Σοκ στον Άλιμο: Της έπιασε το σ@@@@ και τα γ@@@@@ – “Άρχισα να φωνάζω” – Αυτός είναι ο άνδρας που…
Δε, 24 Νοέ 2025 22:03
Βαρύ πένθος για τον Πάνο Κιάμο – Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής
Δε, 24 Νοέ 2025 21:50
Ο Τσίπρας δίνει “στεγνά” τον Τάιλερ στο βιβλίο του – Η απίστευτη ερώτηση που έκανε στην Μπαζιάνα – “Μη χρησιμοποιείς…”
Δε, 24 Νοέ 2025 15:26
Φρίκη στα Πετράλωνα – Παιδιά υπέφεραν από τον πατέρα – “τέρας και τη μητέρα τους – Αισχρά όσα τα έβαζαν να κάνουν
Δε, 24 Νοέ 2025 14:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.