Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του

Σα, 8 Αυγ 2026 22:10

Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;

Σα, 8 Αυγ 2026 21:46

Πιστεύετε είναι φυσιολογική η αντίδραση της γυναίκας που παρέσυρε θανάσιμα τη 34χρονη νύφη; «Θέλω τον πατέρα μου…» (Βίντεο)

Σα, 8 Αυγ 2026 21:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεοφάνεια:Τραυματίστηκε σοβαρά για να πιάσει το σταυρό.Βούτηξε με……

Πα, 6 Ιαν 2023 15:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θεοφάνεια:Τραυματίστηκε σοβαρά για να πιάσει το σταυρό.

Ένας 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην γιορτή για τα Θεοφάνεια στην Φθιώτιδα, καθώς χτύπησε στον αυχένα και στα χέρια βουτώντας για να πιάσει το σταυρό. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Όλα έγιναν στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 22χρονος, που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει για να πιάσει το σταυρό στη γιορτή των Θεοφανείων.

Η προβλήτα στην πόλη της Φθιώτιδας βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Η στάθμη του νερού όμως είναι χαμηλή. Δεν είναι πάνω από μισό μέτρο. Ο 22χρονος δεν πρόσεξε. Βούτηξε με το κεφάλι για να πιάσει το σταυρό και χτύπησε στα χέρια και τον αυχένα.

Καθυστέρησε το ασθενοφόρο
Ο κόσμος που ήταν στο σημείο στην περιοχή της Φθιώτιδας για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια, έβγαλε τον 22χρονο από το νερό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα, oι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος.

Διάφορα Θεοφάνεια:Τραυματίστηκε με……. πιάσει σοβαρά σταυρό.Βούτηξε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του
Σα, 8 Αυγ 2026 22:10
Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;
Σα, 8 Αυγ 2026 21:46
Πιστεύετε είναι φυσιολογική η αντίδραση της γυναίκας που παρέσυρε θανάσιμα τη 34χρονη νύφη; «Θέλω τον πατέρα μου…» (Βίντεο)
Σα, 8 Αυγ 2026 21:42
Έκτακτο – Τραγικό περιστατικό σε beach bar στην Πάρο
Σα, 8 Αυγ 2026 20:01
Συναγερμός! Ανάκληση γνωστού προιόντος από τον ΕΦΕΤ που βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε
Σα, 8 Αυγ 2026 18:32
Λυκαβηττός: Μαθεύτηκε ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή κοντά στο εκκλησάκι – Τι της συνέβη;
Σα, 8 Αυγ 2026 17:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.