Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44

Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:40

Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…

Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεοφάνους για μητέρα Παντελίδη:Μου ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε.Πέρασα πολύ δύσκολα.

Δε, 8 Νοέ 2021 14:38 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους και μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτωντας ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα».
https://youtu.be/7I6S7NZu-Nk

«Σας δίνω κανονικά το στόρι γιατί δεν τον έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια σοκάροντας την Κατερίνα Καινούργιου: «Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα».

 

δύσκολα» ευχόταν Θεοφάνους: καταλάβω μητέρα παιδιά Παντελίδη:Μου πεθάνουν πέρασε.Πέρασα πολύ, πόνο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Αθήνα: Υπόθεση θρίλερ! “Μπέμπα μου, ξύπνα…” – Τι συνέβη με το δίδυμο μωρό; – Συγκλονίζει η…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:47
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:35
Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Πού θα χιονίσει; – Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς;
Πα, 19 Δεκ 2025 16:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.