Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η νέα εβδομάδα (23-29 Μαρτίου) φέρνει οικονομική αφθονία σε αυτά τα 3 ζώδια – Περνάνε το τεστ του Σύμπαντος

Κυ, 22 Μαρ 2026 11:42

Ελλάδα: Επίσημο! Αυτή η αεροπορική δεν αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων της και δίνει δώρο voucher 50€

Κυ, 22 Μαρ 2026 10:36

Γιώργος Τσαγκαράκης: Ποιος τηλεφώνησε στις Αρχές και τον “έδωσε”; Η “Αλταμούρα”, ο “Θεοφίλου” και…

Κυ, 22 Μαρ 2026 10:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεοφάνους για μητέρα Παντελίδη:Μου ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε.Πέρασα πολύ δύσκολα.

Δε, 8 Νοέ 2021 14:38 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους και μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτωντας ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα».
https://youtu.be/7I6S7NZu-Nk

«Σας δίνω κανονικά το στόρι γιατί δεν τον έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια σοκάροντας την Κατερίνα Καινούργιου: «Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα».

 

δύσκολα» ευχόταν Θεοφάνους: καταλάβω μητέρα παιδιά Παντελίδη:Μου πεθάνουν πέρασε.Πέρασα πολύ, πόνο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα (23-29 Μαρτίου) φέρνει οικονομική αφθονία σε αυτά τα 3 ζώδια – Περνάνε το τεστ του Σύμπαντος
Κυ, 22 Μαρ 2026 11:42
Ελλάδα: Επίσημο! Αυτή η αεροπορική δεν αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων της και δίνει δώρο voucher 50€
Κυ, 22 Μαρ 2026 10:36
Γιώργος Τσαγκαράκης: Ποιος τηλεφώνησε στις Αρχές και τον “έδωσε”; Η “Αλταμούρα”, ο “Θεοφίλου” και…
Κυ, 22 Μαρ 2026 10:25
Μεγάλη επιδότηση για αντικατάσταση οχήματος: Ποιοι δικαιούνται έως 30.000 ευρώ για νέο ΙΧ
Σα, 21 Μαρ 2026 23:30
Μην τα ζητήσεις ποτέ: Πρώην μάγειρες και σερβιτόροι εξηγούν τι και γιατί να μην τρώμε σε εστιατόρια
Σα, 21 Μαρ 2026 22:27
ΚΤΕΛ: «Φωτιά» τα νέα εισιτήρια με υπουργική απόφαση! – Πόσα παραπάνω θα πληρώνουν οι ταξιδιώτες και πού;
Σα, 21 Μαρ 2026 21:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.