Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…

Πα, 19 Δεκ 2025 16:35

Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Πού θα χιονίσει; – Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς;

Πα, 19 Δεκ 2025 16:30

Αυτό είναι το ζώδιο που θα περάσει δύσκολα τα Χριστούγεννα του 2025 – Και υπάρχει λόγος…

Πα, 19 Δεκ 2025 16:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:17χρονοι απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 33χρονο για 2.000 ευρώ…..

Κυ, 5 Δεκ 2021 12:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην άμεση σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση απαγωγής και εκβίασης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

 

Πρόκειται για έναν 31χρονο και δύο 17χρονους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας.

 

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου έγινε καταγγελία από μία γυναίκα από την Αγγλία, σύμφωνα με την οποία άγνωστα άτομα είχαν απαγάγει τον 33χρονο σύζυγό της και ζητούσαν για την απελευθέρωση του το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

 

Άμεσα, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίσθηκε, στην περιοχή της Περαίας, και απελευθερώθηκε ο 33χρονος Μαροκινός, ενώ συνελήφθησαν επιτόπου οι τρεις ημεδαποί δράστες.

 

Από την έρευνα προέκυψε ότι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν εκβιαστικά από τη σύζυγο και από συγγενικά του πρόσωπα την καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωση του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς του 33χρονου τελικά κατέθεσαν περίπου 1.300 ευρώ για την απελευθέρωσή του.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία όμως, ο 33χρονος εισήλθε παράνομα τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα και ενώ βρισκόταν στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης απήχθη από τον 31χρονο και από έναν ακόμα, άγνωστο μέχρι στιγμής, συνεργό του. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

33χρονο. Απήγαγαν Διάφορα ευρώ….. Θεσσαλονίκη:17χρονοι ξυλοκόπησαν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:35
Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Πού θα χιονίσει; – Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς;
Πα, 19 Δεκ 2025 16:30
Αυτό είναι το ζώδιο που θα περάσει δύσκολα τα Χριστούγεννα του 2025 – Και υπάρχει λόγος…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:25
Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στα Χανιά: Νέες εξελίξεις! Ο “μαϊμού” ερευνητής και το άναμμα κεριού στην εκκλησία
Πα, 19 Δεκ 2025 13:40
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό! “Πάγωσε” ο γείτονας, όταν τα είδε – Άφησαν τα παιδία τους να…
Πα, 19 Δεκ 2025 13:35
Αίγιο: Φρικτά όσα λέει! Πήγε βόλτα με τη ξαδέρφη της και …
Πα, 19 Δεκ 2025 10:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.