Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η Βίσση – “Εσύ, μιλάς για συντριβή, εγώ, για ντροπή” – Οι απειλές, τα χρωστούμενα και όπου βγει

Τε, 7 Οκτ 2026 08:56

7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…

Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00

Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”

Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Άρπαξαν 15χρονη και ζητούσαν λύτερα από τον πατέρα της.

Πα, 25 Μαρ 2022 12:36 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αποκαλύψεις στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση της αρπαγής ανήλικης. Η μικρή αρχικά είχε ακολουθήσει τους δράστες με τη θέλησή της, αλλά αργότερα κατάλαβε πως έκανε λάθος…

Η 15χρονη έφυγε από το σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα της και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην αστυνομία. 20 μέρες μετά το μυστήριο λύθηκε και η αλήθεια ξεσκεπάστηκε. Η μικρή ακολούθησε έναν 17χρονο αλλά στο διαμέρισμα που πήγαν τους περίμενε και ένας 34χρονος φίλος του. Οι δυο τους, άρχισαν να τηλεφωνούν στον πατέρα της μικρής και να ζητούν λύτρα για να αφήσουν την κόρη του ελεύθερη. Η μικρή τους ζητούσε από κάποια στιγμή και μετά να την αφήσουν, αλλά οι απαντήσεις που έπαιρνε ήταν πάντα αρνητικές.

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 17 ετών, συνελήφθησαν για υπόθεση αρπαγής ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες τηλεφώνησαν στον πατέρα της ανήλικης, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη και του ζήτησαν χρήματα για να την παραδώσουν.

Η Αστυνομία εντόπισε την ανήλικη στο κέντρο της πόλης. Όταν ανακρίθηκε ανέφερε ότι κατά το τελευταίο 20ήμερο διέμενε με τη θέλησή της μαζί με τον 17χρονο σε σπίτι στους Αμπελόκηπους, όπου τους επισκεπτόταν ο 34χρονος. Όμως τις τελευταίες ημέρες δεν της επέτρεπαν να αποχωρήσει από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 ετών από το Ιράκ και 17 ετών από τη Συρία, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Με αυτή θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

15χρονη Διάφορα Ζητούσαν Θεσσαλονίκη:Άρπαξαν λύτερα πατέρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η Βίσση – “Εσύ, μιλάς για συντριβή, εγώ, για ντροπή” – Οι απειλές, τα χρωστούμενα και όπου βγει
Τε, 7 Οκτ 2026 08:56
7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…
Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00
Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”
Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47
Μαζωνάκης: Τι συνέβη, λίγες μέρες πριν, τον θάνατο του Γιώργου; – Η κόρη, το μήνυμα και η απόσταση του πατέρα
Τρ, 6 Οκτ 2026 14:11
Συνέλαβαν τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του – Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη
Τρ, 6 Οκτ 2026 11:31
“Έρχεται” ραγδαία επιδείνωση του καιρού
Τρ, 6 Οκτ 2026 09:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.