Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάολα: Άφωνοι στο «The Voice» – Το παραδέχτηκε, για πρώτη φορά, μπροστά στις κάμερες

Κυ, 8 Νοέ 2026 13:55

Ποιοι έμπλεξαν τη Βάνα Μπάρμπα σε “περίεργη” ιστορία, για να τη διασύρουν;

Κυ, 8 Νοέ 2026 13:00

Μίνα Καραμήτρου: Τα έβαλε με γνωστή τραγουδίστρια – “Σιγά την προσωπικότητα!”

Κυ, 8 Νοέ 2026 11:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ.

Τρ, 18 Οκτ 2022 16:39 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Νεαρός φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο αίθουσας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου επικρατούσε συνωστισμός.

Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μπροστά στα μάτια φοιτητών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με έναν 19χρονο φοιτητή να πέφτει στο κενό από τον τρίτο όροφο μέσα από αίθουσα της Νομικής Σχολής όπου παρακολουθούσε μάθημα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Voria.gr, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.

Όπως καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικώς αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής, που τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Voria.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις του και η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του προς το παρόν χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.

Α.Π.Θ. Διάφορα έπεσε Θεσσαλονίκη:Φοιτητής Νομικής όροφο Σχολής τρίτο



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάολα: Άφωνοι στο «The Voice» – Το παραδέχτηκε, για πρώτη φορά, μπροστά στις κάμερες
Κυ, 8 Νοέ 2026 13:55
Ποιοι έμπλεξαν τη Βάνα Μπάρμπα σε “περίεργη” ιστορία, για να τη διασύρουν;
Κυ, 8 Νοέ 2026 13:00
Μίνα Καραμήτρου: Τα έβαλε με γνωστή τραγουδίστρια – “Σιγά την προσωπικότητα!”
Κυ, 8 Νοέ 2026 11:22
Οι δυσκολίες φτάνουν, επιτέλους, στο τέλος τους για 3 ζώδια – Τεράστια ανακούφιση!
Κυ, 8 Νοέ 2026 11:19
8/11: 2 ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με όσα απέφευγαν – Θα μάθουν αλήθειες
Κυ, 8 Νοέ 2026 00:33
The Voice: Νόμιζαν ότι άκουγαν τον Μουζουράκη! Ο σωσίας του τραγουδιστή τους άφησε “άφωνους”
Κυ, 8 Νοέ 2026 00:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.