Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πετάξεις σωστά τον χαρταετό – 13+1 tips!

Κυ, 22 Φεβ 2026 09:21

Το έξυπνο κόλπο, που λίγοι γνωρίζουν, για να έχεις ένα μπάνιο καθαρό, χωρίς μούχλα και σαπούνια! Θα γίνει 5άστερου ξενοδοχείου!

Κυ, 22 Φεβ 2026 09:17

Η ταινία που βλέπει όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο Netflix

Κυ, 22 Φεβ 2026 09:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Δε, 20 Νοέ 2023 13:15 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τον σάλο που δημιουργήθηκε, το δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε, σήμερα Δευτέρα, 20/11, την απόφασή του για τις κατηγορίες που βάραιναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα τον παρουσιαστή.

Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε λίγο πριν τις 12:00 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και του επιβλήθηκε πενταετής κάθειρξη. Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για κακούργημα. Ο άλλοτε παρουσιαστής άκουσε την απόφαση των δικαστών χωρίς να αντιδράσει. Ήταν η αυλαία μιας πολυσυζητημένης υπόθεσης που προκάλεσε σάλο στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Με την καταγγελία της πρώην συντρόφου του να παίρνει έκταση και τον ίδιο να δίνει στο πέρασμα του χρόνου τις δικές του εξηγήσεις.

Οι δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισαν να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής ενόψει του επόμενου βαθμού δικαιοδοσίας (Πενταμελές Εφετείο), με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συνήγοροί του αιτήθηκαν ελαφρυντικά, τα οποία δεν έγιναν δεκτά από την έδρα. Οι ίδιοι ζήτησαν να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου, το λευκό ποινικό του μητρώο, οι εθελοντικές του δράσεις. Παραλληλα υποστήριξαν πως ο ίδιος έχει μετανιώσει για την πράξη του και πως έχει ήδη καταστραφεί οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το βίντεο – Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο


απόφαση για δικαστηρίου ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Θεσσαλονίκη Παναγιωτόπουλο. Στάθη τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πετάξεις σωστά τον χαρταετό – 13+1 tips!
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:21
Το έξυπνο κόλπο, που λίγοι γνωρίζουν, για να έχεις ένα μπάνιο καθαρό, χωρίς μούχλα και σαπούνια! Θα γίνει 5άστερου ξενοδοχείου!
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:17
Η ταινία που βλέπει όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο Netflix
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:13
Σκηνές ταινίας θρίλερ στην Πάρνηθα – “Μου έσκισε τα ρούχα και με τα δόντια…”
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:12
J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με την Ηλιάδη και το ζευγάρι της – “Δεν είμαστε τυχαίοι…”
Κυ, 22 Φεβ 2026 00:55
Ελλάδα – Τον γνώρισε στο συσσίτιο της εκκλησίας, αλλά έγινε ο εφιάλτης του σπιτιού της – Πήρε το τηγάνι και…
Σα, 21 Φεβ 2026 21:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.