Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την γυναίκα που για τα μάτια της έγινε το φονικό στην Αιτωλοακαρνανία – Τι έκανε μέσα στο μαντρί

Δε, 19 Ιαν 2026 00:19

Πολύ δύσκολες στιγμές για την Τόνια Σωτηροπούλου! – Τραγική ειρωνεία…

Κυ, 18 Ιαν 2026 23:29

Έκτακτο – Νεκροί και τραυματίες! – Τρένα με 317 επιβάτες εκτροχιάστηκαν σε ευρωπαϊκή πόλη!

Κυ, 18 Ιαν 2026 23:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο η αιτία θανάτου του 2,5 ετών παιδιού.Τι έδειξε η νεκροψία.

Πα, 17 Φεβ 2023 23:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του μόλις 2,5 χρονών παιδιού από τη Νιγηρία, το οποίο βρέθηκε νεκρό σήμερα το πρωί στο Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης, “Άγιος Στυλιανός”, όπου και φιλοξενούνταν.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr η ιατροδικαστής, Λήδα Κοβάτση, “από το αποτέλεσμα της νεκροψίας και της νεκροτομής δεν προέκυψαν μακροσκοπικά ευρήματα και αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων”.

Η νεκροψία και η νεκροτομή έγιναν το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ήταν καθαρό και φροντισμένο, δεν έδειχνε εικόνα παραμελημένου ή κακοποιημένου παιδιού και η αιτία του θανάτου του παραμένει μυστήριο.

Εισαγγελική παρέμβαση
Ο θάνατος του μικρού κοριτσιού προκάλεσε παρέμβαση Εισαγγελέα ενώ παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή για τη διερεύνηση της υπόθεσης και το νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Κυριακή Κλιάμπα παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, που συνετέλεσαν στον θάνατο του άτυχου κοριτσιού. Η έρευνα, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κινείται προς κάθε κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή, τα διερευνώμενα αδικήματα είναι τα εξής: Έκθεση από την οποία επήλθε θάνατος, ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Στο πλαίσιο της έρευνας θα προσκομιστούν – μεταξύ άλλων – η ιατροδικαστική έκθεση, ο ιατρικός φάκελος και το ιστορικό νοσηλείας της ανήλικης, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν ενόρκως γιατροί, υπάλληλοι του ιδρύματος κ.ά.

Άγιος Στυλιανός
Κατά πληροφορίες, το κοριτσάκι, με καταγωγή από τη Νιγηρία, αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τις αμυγδαλές του και το προηγούμενο 24ωρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί φέρεται να χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες και έπειτα θα γινόταν επανέλεγχος. Στη συνέχεια το κοριτσάκι επέστρεψε στο ίδρυμα, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και παραμονή του στο νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί όμως εντοπίστηκε νεκρό από υπαλλήλους του δημοτικού βρεφοκομείου.

Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι το κοριτσάκι διέμενε με δικαστική απόφαση στον “‘Αγιο Στυλιανό”. Κατά της απόφασης είχε προσφύγει η μητέρα του κοριτσιού ζητώντας την επιστροφή του παιδιού στο σπίτι, χωρίς να έχει εξεταστεί μέχρι στιγμής το αίτημά της.

αιτία Διάφορα έδειξε ετών) θανάτου! Θεσσαλονίκη Μυστήριο νεκροψία Παιδιού.Τι του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την γυναίκα που για τα μάτια της έγινε το φονικό στην Αιτωλοακαρνανία – Τι έκανε μέσα στο μαντρί
Δε, 19 Ιαν 2026 00:19
Πολύ δύσκολες στιγμές για την Τόνια Σωτηροπούλου! – Τραγική ειρωνεία…
Κυ, 18 Ιαν 2026 23:29
Έκτακτο – Νεκροί και τραυματίες! – Τρένα με 317 επιβάτες εκτροχιάστηκαν σε ευρωπαϊκή πόλη!
Κυ, 18 Ιαν 2026 23:13
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (18/1) την πρώτη ασυλία – Ο κανόνας “φωτιά” που φέρνει ανατροπή
Κυ, 18 Ιαν 2026 19:23
Προειδοποίηση μετεωρολόγων! Σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο «αλλάζει» από Τρίτη τον καιρό – Τι θα συμβεί;
Κυ, 18 Ιαν 2026 17:24
Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη! 8 άτομα γλίστρησαν και έπεσαν στη…
Κυ, 18 Ιαν 2026 15:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.