Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σκιάθος – Υπόθεση που σοκάρει: Τι κατέθεσε η 19χρονη στις Αρχές για τον συνάδελφό της και το περιστατικό στο σπίτι του συντρόφου της

Πα, 26 Ιούν 2026 19:51

Τελευταία εξέλιξη – Νέα τραγωδία, μετά την 36χρονη μητέρα στη Μυτιλήνη

Πα, 26 Ιούν 2026 17:59

Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται γνωστό επιδόρπιο, από την ελληνική αγορά

Πα, 26 Ιούν 2026 17:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Προκαλεί ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη.Αν περνούσε από…….

Πε, 24 Νοέ 2022 15:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δεν είχε νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα και για αυτό αποφασίστηκε να κρατηθεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής που ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Ο άντρας παρουσιάστηκε σήμερα, μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και για σχεδόν τρεις ώρες έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν με το σκουρόχρωμο Scoda χτύπησε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «είμαι συντετριμενος και προέχει η κατάσταση της υγείας του θύματος», ενώ προσπαθώντας να δικαιολογηθει ανέφερε ότι «σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, θέλω να πω ότι, αν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, τίποτα δυσάρεστο δε θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση πεζών». Επιπλέον, τόνισε ότι «έφυγα από το σημείο καθώς φοβήθηκα επειδή δεν έχω άδεια παραμονής στην Ελλάδα».

Ο 26χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, αναμένεται να κρατηθεί καθώς στερείται νόμιμων εγγράφων διαμονής στην χώρα και, επιπλέον, εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ώρες για την τύχη του. Κατηγορούμενη για την πρώτη πράξη είναι και η 19χρονη φίλη του, συνεπιβάτιδα του αυτοκίνητου, η οποία, μετά την κατάθεση που έδωσε στην Τροχαία, θα περάσει το «κατώφλι» του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η 19χρονη βγήκε από τη δεύτερη είσοδο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με κουκούλα στο κεφάλι και χειροπέδες στα χέρια, για να οδηγηθεί με περιπολικό στο Δικαστικό Μέγαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι αντιλήφθηκε από τη θέση του συνοδηγού ότι κάτι χτύπησαν με το αυτοκίνητο αλλά δεν έδωσε σημασία, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ έμειναν σε ξενοδοχείο και ότι την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της.

Ο δικηγόρος του 26χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος, τόνισε ότι ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοβούλως σήμερα ενώπιον των Αρχών, έδωσε μια πλήρη απολογία, χωρίς να ζητήσει να λάβει γνώση του προανακριτικού υλικού καθώς είχε και έχει μια ειλικρινή θέση. Ο δικηγόρος ανέφερε ότι είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι η 21χρονη φοιτήτρια βρίσκεται σε εξαιρετική σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο, “επί της ουσίας, κάνεις δε μπορεί να παρεβλεψει ότι επιχείρησε να διέλθει την οδό Εγνατία, σε ένα από τα κεντρικότατα σημεία, απότομα και ξαφνικά, τις πρώτες πρωινές ώρες”.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο σε φυσιολογικές συνθήκες και ταχύτητα. “Η ατυχής νέα, επέλεξε να διέλθει από ένα σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών, ενώ αυτή υπάρχει σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο. Πετάχτηκε με ταχύτητα στο οδόστρωμα η πεζή. Επιχείρησε να φρενάρει, να κάνει ελιγμο για να την αποφύγει και έπραξε αυτά που θα έπραττε ο καθένας μας”.

Σχετικά με το αν ο 26χρονος έκανε όπισθεν μετά την παράσυρση και πάτησε ξανά την άτυχη φοιτήτρια όσο βρίσκονταν στο έδαφος, κάτι που δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στους δημοσιογράφους, ο κ. Σπυράτος ανέφερε ότι “αφού το όχημα εξεκλινε της πορείας του για να αποφύγει τη σύγκρουση με την πεζή, χτύπησε με το οπίσθιο τμήμα του σε σταθμευμένο όχημα. Κατά την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι το όχημα κατέληξε σε σταθμευμένο όχημα”.

Ο λόγος που ο 26χρονος εγκατέλειψε αιμόφυρτη την φοιτήτρια και έφυγε από το σημείο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι ότι στερούνταν νόμιμη άδεια διαμονής στη χώρα και ότι με δεδομένο αυτό θα προχωρούσε η διαδικασία της κράτησης, όπως έγινε σήμερα. “Πρόκειται για μία διοικητική διαδικασία, καθώς στερείται νόμιμης άδειας στη χώρα, καθώς δεν έχει άδεια διαμονής σε ισχύ. Πέραν τούτου, ήταν και σε μία κατάσταση φόρτισης με όλο αυτό που έγινε που συνδυαστικά οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό ήταν λάθος του και το αποκατέστησε σήμερα με την εμφάνισή του”, τόνισε.

21χρονη.Αν από……. Διάφορα Θεσσαλονίκη:Προκαλεί Οδηγός παρέσυρε περνούσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκιάθος – Υπόθεση που σοκάρει: Τι κατέθεσε η 19χρονη στις Αρχές για τον συνάδελφό της και το περιστατικό στο σπίτι του συντρόφου της
Πα, 26 Ιούν 2026 19:51
Τελευταία εξέλιξη – Νέα τραγωδία, μετά την 36χρονη μητέρα στη Μυτιλήνη
Πα, 26 Ιούν 2026 17:59
Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται γνωστό επιδόρπιο, από την ελληνική αγορά
Πα, 26 Ιούν 2026 17:53
Δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές: Τι αλλάζει στις παραγγελίες σας και πότε ξεκινά το μέτρο
Πα, 26 Ιούν 2026 14:10
Από τις 30 Ιουνίου έρχονται ευκαιρίες και οικονομική αφθονία για 4 συγκεκριμένα ζώδια
Πα, 26 Ιούν 2026 14:07
Πάνος Τελάλης: Ποια είναι η πασίγνωστη σύντροφος του γνωστού σεφ;
Πα, 26 Ιούν 2026 11:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.