Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύνταξη – Έκπληξη: Ποιοι θα δουν έως και 1.200€ παραπάνω στην τσέπη τους από το 2026!

Κυ, 14 Σεπ 2025 11:28

Μυτιλήνη: Μυστηριώδης υπόθεση στο νησί με 66χρονο – Μόλις έμαθε το μυστικό του η οικογένεια…

Κυ, 14 Σεπ 2025 08:24

Θεσσαλονίκη: Ο καυγάς έξω από γνωστό ξενοδοχείο, δεν του βγήκε σε καλό – Βρέθηκε…

Κυ, 14 Σεπ 2025 08:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Συγκλονίζει ο αδερφός του του 43χρονου που έφυγε αβοήθητος από αμέλεια γιατρών σε μια καρέκλα του νοσοκομείου.

Πε, 19 Μάι 2022 18:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τη ζωή του σε καρέκλα έχασε ένας 43χρονος τα ξημερώματα της 1ης Απριλίου στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» ετοιμάζει την αναφορά του περιστατικού για να σταλεί στο υπουργείο Υγείας και στην 3η ΥΠΕ.

«Το πόρισμα του θανάτου έχει βγει ήδη από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και την ΕΛ.ΑΣ , ωστόσο περιμένουμε και τις τοξικολογικές για να ανακοινωθούν επίσημα τα αίτια του θανάτου. Ο άνθρωπος έσκασε! Ο δεξιός πνεύμονας ήταν σαν να “κόλλησε” σ’ ένα σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει ο αδελφός μου. Με μια απλή τραχειοτομή θα ζούσε τώρα. Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία, αλλά δεν τηρήθηκε τίποτα από το αρχικό πρωτόκολλο, δηλαδή πίεση, οξυγόνο, αίμα και ακτίνα» εξιστορεί ο αδερφός του αποθανόντος, Ανδρέας Καμπάκας στο grtimes.gr.

Το χρονικό του θανάτου σύμφωνα με τον αδελφό του 43χρονου
«Ο αδερφός μου έχασε τη ζωή του την 1η ημέρα του Απρίλη του 2022, μετά από αμέλεια του προσωπικού του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά ένιωσε έντονους πόνους στο πόδι και απευθείας κάλεσε ασθενοφόρο. Στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», κι εκεί τον εξέτασε χειρούργος του νοσοκομείου, ο οποίος του είπε πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

Στις 11:00 μ.μ. ο αδερφός μου καλεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διότι ένιωθε έντονο πόνο στο πόδι του.

Στις 11:30 μ.μ. το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον παραλαμβάνει από το σπίτι του.

Στις 11 παρά το ασθενοφόρο τον παραδίδει στο Νοσοκομείο Παπανικολάου για να τον εξετάσουν οι γιατροί.

Περίπου στις 1:30 π.μ. με 02:00 π.μ. σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση φέρεται ότι απεβίωσε.

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες, περίπου στις 11:00 π.μ. το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ανακάλυψε, πως είχε χάσει τη ζωή του καθήμενος σε μία καρέκλα».

Γιατί η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Μηνύθηκε το «Παπανικολάου»
Όσον αφορά, για το εάν νοσούσε με κορονοϊό ο αδερφός του θύματος, τονίζει πως δεν είχε διαγνωστεί με τα συμπτώματα της νόσου. «Τον διέγνωσαν με covid-19 μεταθανάτια, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τον αναγνωρίσουμε και περιμέναμε οχτώ μέρες να τον πάρουμε από την ημέρα που έχασε τη ζωή του. Τότε, μπήκε στη «μέση» η Αστυνομία και με παρέμβαση εισαγγελέα διατάχθηκε νέο τεστ. Ωστόσο, το Νοσοκομείο αρχικά αρνήθηκε -για δικούς του λόγους-, οπότε ο εισαγγελέας απέστειλε εκ νέου υπογεγραμμένο χαρτί για να μεταφερθεί η σορός του αδελφού μου στην Ιατροδικαστική Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης του, όπως κι έγινε. Εκεί, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν νόσησε ποτέ από κορονοϊό» συμπληρώνει ο κ. Καμπάκας.

Τέλος, ο ίδιος επιβεβαιώνει μέσω του GRTimes.gr πως έχει κατατεθεί μήνυση κατά του νοσοκομείου «Παπανικολάου» για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«έφυγε» 43χρονου αβοήθητος αδερφός αμέλεια γιατρών Διάφορα Θεσσαλονίκη:Συγκλονίζει καρέκλα νοσοκομείου
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνταξη – Έκπληξη: Ποιοι θα δουν έως και 1.200€ παραπάνω στην τσέπη τους από το 2026!
Κυ, 14 Σεπ 2025 11:28
Μυτιλήνη: Μυστηριώδης υπόθεση στο νησί με 66χρονο – Μόλις έμαθε το μυστικό του η οικογένεια…
Κυ, 14 Σεπ 2025 08:24
Θεσσαλονίκη: Ο καυγάς έξω από γνωστό ξενοδοχείο, δεν του βγήκε σε καλό – Βρέθηκε…
Κυ, 14 Σεπ 2025 08:19
Χάζευε τις φωτογραφίες του γάμου της και είδε έναν άγνωστο: 4 χρόνια μετά βρήκε ποιος ήταν ο μυστηριώδης άντρας
Σα, 13 Σεπ 2025 22:06
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό! 16χρονη πείστηκε από φίλη της να κάνει σ@@ με…
Σα, 13 Σεπ 2025 22:01
Τραγικό! Αυτή είναι η αιτία του ξαφνικού θανάτου της 28χρονης κόρης της οικογένειας Λαιμού – Την τσίμπησε…
Σα, 13 Σεπ 2025 21:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.