Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ: Αυτό το ελληνικό superfood τα βάζει κάτω όλα και το βρίσκεις μόνο σε ένα μέρος

Πε, 13 Αυγ 2026 19:44

Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια

Πε, 13 Αυγ 2026 18:11

Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”

Πε, 13 Αυγ 2026 17:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Τα νεότερα για την υγεία της 39χρονης μετά το δάγκωμα της οχιάς.Πώς πρέπει να αντιδράσουμε όταν δούμε φίδι.

Δε, 29 Μάι 2023 08:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η άτυχη ερπετολόγος , από την Παρασκευή νοσηλεύεται , στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου , μετά από το τσίμπημα της οχιάς που κλήθηκε να εγκλωβίσει σε κλουβί.

Η 39χρονη αμέσως μετά το δάγκωμα , έπαθε αναφυλακτικό σοκ , με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Η κατάσταση της υγείας της σήμερα , κρίνεται κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη, όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του MEGA το πρωί , με τους γιατρούς να δίνουν μάχη , από τη πρώτη στιγμή , για να τη κρατήσουν στη ζωή.

«Ήταν η κακιά στιγμή, πραγματικά. Ήταν ένα ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε», δήλωσε στο MEGA ο εθελοντής περίθαλψης ζώων, Στέλιος Γερονυμάκης.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αρχικά, οι ειδικοί πάντα ζητάνε φωτογραφία του ζώου για να διαπιστωθεί τι είναι.«Αν είναι οχιά τότε δεν επιχειρούμε», εξήγησε ο κ. Γερονυμάκης και συμπλήρωσε ότι οι ειδικοί πάντα φοράνε διπλά γάντια για να προστατευτούν, ενώ έχουν μαζί τους πάντα ένα ειδικό εργαλείο για να απομακρύνουν με ασφάλεια το ζώο.

Τι να προσέχουμε αν δούμε φίδι

Από τη μεριά του, ο υπεύθυνος περίθαλψης ζώων της «Εταιρείας προστασίας περιβάλλοντος Καστοριάς», Νίκος Παναγιωτόπουλος, έδωσε κάποιες χρηστικές οδηγίες , για το πώς μπορούμε να προφυλαχθούμε , αν εντοπίσουμε ένα φίδι.

1.Αποφεύγουμε να έρθουμε σε επαφή με κανένα ζώο, αν δεν έχουμε γνώση επί του θέματος ή δεν έχουμε πάρει συμβουλές ειδικού.
2.Πρέπει να υπολογίσουμε την οικολογία του ζώου και να δούμε πως συμπεριφέρεται.
3.να θέσουμε σε προτεραιότητα τη δική μας ασφάλεια, καθώς και των γύρω μας, ενώ θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως όλα τα ζώα έχουν μηχανισμούς άμυνας που πρέπει να τους γνωρίζουμε.

Δείτε το βίντεο:



39χρονης αντιδράσουμε αντιδράσουμεόταν για δάγκωμα δάφκωμα Διάφορα δούμε Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη,τα μετά να νεώτερα. Όταν οχιάς.Πώς πρέπει Τα την της το υγεία φίδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ: Αυτό το ελληνικό superfood τα βάζει κάτω όλα και το βρίσκεις μόνο σε ένα μέρος
Πε, 13 Αυγ 2026 19:44
Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια
Πε, 13 Αυγ 2026 18:11
Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”
Πε, 13 Αυγ 2026 17:07
Γίνεται τώρα: 3 μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη – Καίγεται η Χαλκιδική, εκκενώνονται τουριστικές περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 16:04
Θα αποκαλυφθούν σε 3 ζώδια όσα παρέμεναν στο σκοτάδι, μέχρι τις 28 Αυγούστου – Ανοίγει η πόρτα σε κάτι νέο
Πε, 13 Αυγ 2026 15:54
Αυτά τα 4 ζώδια θα βιώσουν μία μεγάλη επιτυχία το επόμενο διάστημα – Το αξίζουν…
Πε, 13 Αυγ 2026 15:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.