Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται

Σα, 19 Σεπ 2026 22:43

Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του

Σα, 19 Σεπ 2026 22:38

Καιρός: Μπαίνει φθινόπωρο – “Έρχονται” δύο κακοκαιρίες στη σειρά

Σα, 19 Σεπ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Τέσσερις μήνες φυλάκιση σε 60χρονο γιατί έκλεψε…7 κατεψυγμένες μπουγάτσες από σούπερ μάρκετ

Πε, 14 Ιούλ 2022 20:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 60χρονο, επειδή έκλεψε κατεψυγμένες μπουγάτσες από σούπερ μάρκετ και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς όταν κλήθηκαν να τον ελέγξουν.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ – μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για επτά συσκευασίες μπουγάτσας, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ, εκ των οποίων μία βρέθηκε κάτω από τα ρούχα του και οι υπόλοιπες μέσα σε σακούλα.

Υπάλληλος της επιχείρησης είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση και στο σημείο (εντός της επιχείρησης) έφτασαν δύο αστυνομικοί. Καθώς ο 60χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, “έσπρωχνε και δεν δέχθηκε να τον ελέγξουμε […] λέγοντας ακατάληπτα πράγματα”, όπως κατέθεσε μάρτυρας – αστυνομικός, κλήθηκαν για ενίσχυση άλλοι δύο αστυνομικοί και ακολούθησε η σύλληψή του.

Η υπεράσπιση του 60χρονου ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις τελέστηκαν με μειωμένο καταλογισμό και επικαλέστηκε πρόβλημα που του παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια στο κεφάλι, εξαιτίας του οποίου έχει ελαττωμένη αντίληψη. Τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαίωσαν συγγενικό του πρόσωπο και ο εργοδότης του που εξετάστηκαν ως μάρτυρες. Ανέφεραν δε, ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται πάνω από 25 χρόνια σε τυροκομείο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και αμείβεται ικανοποιητικά.

Ο ίδιος στην απολογία του είπε ότι θα πλήρωνε, ενώ μιλούσε για τον “πόλεμο στην Ευρώπη…”, μεταφέροντας στους δικαστές ότι “η ελληνική φέτα είναι η καλύτερη”.

Κατά πλειοψηφία κρίθηκε ένοχος με μειωμένο καταλογισμό, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού ενώ απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης περί απόπειρας κλοπής αντικειμένων μικρής αξίας. Ο 60χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

60χρονο Market Γιατί Διάφορα έκλεψε…7 Θεσσαλονίκη:Τέσσερις κατεψυγμένες μήνες μπουγάτσες Σούπερ φυλάκιση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται
Σα, 19 Σεπ 2026 22:43
Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του
Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Καιρός: Μπαίνει φθινόπωρο – “Έρχονται” δύο κακοκαιρίες στη σειρά
Σα, 19 Σεπ 2026 22:34
Νέα αποκάλυψη: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεισε το ραντεβού του Μαζωνάκη με τον υπνοθεραπευτή
Σα, 19 Σεπ 2026 22:30
Μαζωνάκης: Τρελή τηλεθέαση το αφιέρωμα καναλιού στον Γιώργο – Τα νούμερα
Σα, 19 Σεπ 2026 20:07
4 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο – Ανταμείβονται από το Σύμπαν και ξεπερνάνε τα εμπόδια
Σα, 19 Σεπ 2026 14:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.