Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρίτη 23 Ιουνίου: Δικαίωση και άλμα επιτυχίας για 3 ζώδια

Τρ, 23 Ιούν 2026 00:05

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουλίου – Οι δύο ημερομηνίες

Δε, 22 Ιούν 2026 23:29

Φωτια στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικης

Δε, 22 Ιούν 2026 23:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Τέσσερις μήνες φυλάκιση σε 60χρονο γιατί έκλεψε…7 κατεψυγμένες μπουγάτσες από σούπερ μάρκετ

Πε, 14 Ιούλ 2022 20:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 60χρονο, επειδή έκλεψε κατεψυγμένες μπουγάτσες από σούπερ μάρκετ και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς όταν κλήθηκαν να τον ελέγξουν.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ – μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για επτά συσκευασίες μπουγάτσας, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ, εκ των οποίων μία βρέθηκε κάτω από τα ρούχα του και οι υπόλοιπες μέσα σε σακούλα.

Υπάλληλος της επιχείρησης είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση και στο σημείο (εντός της επιχείρησης) έφτασαν δύο αστυνομικοί. Καθώς ο 60χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, “έσπρωχνε και δεν δέχθηκε να τον ελέγξουμε […] λέγοντας ακατάληπτα πράγματα”, όπως κατέθεσε μάρτυρας – αστυνομικός, κλήθηκαν για ενίσχυση άλλοι δύο αστυνομικοί και ακολούθησε η σύλληψή του.

Η υπεράσπιση του 60χρονου ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις τελέστηκαν με μειωμένο καταλογισμό και επικαλέστηκε πρόβλημα που του παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια στο κεφάλι, εξαιτίας του οποίου έχει ελαττωμένη αντίληψη. Τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαίωσαν συγγενικό του πρόσωπο και ο εργοδότης του που εξετάστηκαν ως μάρτυρες. Ανέφεραν δε, ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται πάνω από 25 χρόνια σε τυροκομείο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και αμείβεται ικανοποιητικά.

Ο ίδιος στην απολογία του είπε ότι θα πλήρωνε, ενώ μιλούσε για τον “πόλεμο στην Ευρώπη…”, μεταφέροντας στους δικαστές ότι “η ελληνική φέτα είναι η καλύτερη”.

Κατά πλειοψηφία κρίθηκε ένοχος με μειωμένο καταλογισμό, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού ενώ απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης περί απόπειρας κλοπής αντικειμένων μικρής αξίας. Ο 60χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

60χρονο Market Γιατί Διάφορα έκλεψε…7 Θεσσαλονίκη:Τέσσερις κατεψυγμένες μήνες μπουγάτσες Σούπερ φυλάκιση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου: Δικαίωση και άλμα επιτυχίας για 3 ζώδια
Τρ, 23 Ιούν 2026 00:05
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουλίου – Οι δύο ημερομηνίες
Δε, 22 Ιούν 2026 23:29
Φωτια στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικης
Δε, 22 Ιούν 2026 23:17
Θλίψη! Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές
Δε, 22 Ιούν 2026 20:05
Πρόβλημα υγείας βγάζει την Καίτη Γαρμπή εκτός σκηνής
Δε, 22 Ιούν 2026 19:46
Έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας λόγω της φωτιάς – Διπλό το μέτωπο – Εκτροπή της κυκλοφορίας
Δε, 22 Ιούν 2026 19:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.