Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…

Δε, 16 Ιούν 2025 00:08

Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…

Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09

Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου

Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη – Θάνατος 41χρονης Γεωργίας: Τι αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του δράστη

Τρ, 9 Ιαν 2024 13:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του συντρόφου της Γεωργίας, που φέρεται να τη δολοφόνησε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο φίλος του δράστη και συνεργός του στο έγκλημα, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην Καλαμαριά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, έκανε λόγο για χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην ίδια και για ξυλοδαρμούς ακόμη και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει στα επτά χρόνια που ήταν μαζί. Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλει και μήνυση εναντίον του.

«Θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου», απειλούσε ο 39χρονος την πρώην σύζυγό του
Η πρώην σύζυγος του 39χρονου τόνισε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για τον αν ήταν βίαιος ο φερόμενος δολοφόνος της 41χρονης: «Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Είχε δείξει σημάδια, καθώς τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Βασικά όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια να τον βγάλω από τη ζωή μου αλλά αυτός απειλούσε, “θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου” μου έλεγε. Γενικά τσακωνόταν συχνά με εμένα και με τα παιδιά. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα. Ούτε σε συνάδελφο δεν μπορούσα να μιλήσω από τη ζήλια του».

Σε ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα έφτανε σε σημείο να σκοτώσει, η πρώην σύζυγός του επισήμανε: «Ναι, ήξερα ότι θα κάνει κακό. Και τα παιδιά ήξεραν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε δύο παιδιά με τον 39χρονο, ο μεγάλος είναι 12 ετών και η μικρή στα 9. Με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά».

«Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την “έφαγε”»
Για το πώς πήραν διαζύγιο και τις επόμενες σχέσεις του φερόμενου δράστη η γυναίκα τόνισε: «Με τον 39χρονο χώρισα στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί τον Οκτώβριο, οπότε ήταν δίγαμος. Εγώ δεν το γνώριζα ότι ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα. Πάντως και με τις επόμενες σχέσεις του έτσι ήταν. Αυτός έψαχνε θύματα για να “φάει” λεφτά. Να πιάσει την “καλή”. Τις έκλεβε, όπως έκανε και σε μένα, που έπαιρνε λεφτά από το σπίτι, ακόμη και το σταυρουδάκι του μικρού μου».

Για το πώς ήταν ο 39χρονος με το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον η πρώην σύζυγός του ανέφερε: «Έμαθα ότι είχε ξυλοκοπήσει την αδελφή του, αλλά γενικά δεν γνώριζα πώς συμπεριφερόταν στους φίλους του ή σε άλλα μέλη της οικογενείας του».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε σχετικά με την εξαφάνιση -αρχικά- της 41χρονης: «Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την “έφαγε”… δεν υπολογίζει τίποτα. Με τη Γεωργία ήταν μαζί δύο χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της 41χρονης».

Ακούστε τι είπε η πρώην σύζυγος του 39χρονου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

– 41χρονης αποκαλύπτει Γεωργίας Διάφορα δράστη θάνατος Θεσσαλονίκη Πρώην σύζυγος τι του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…
Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
ΑΑΔΕ: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από άδικους φόρους – Τρεις στους 10 δικαιώνονται
Κυ, 15 Ιούν 2025 18:15
Ώρες αγωνίας! – Εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές – Ποιοι είναι;
Κυ, 15 Ιούν 2025 16:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.