Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38

Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!

Πα, 20 Φεβ 2026 22:25

Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…

Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε με σπαθί σαμουράι σε πάρκο και τον έστειλε στην Εντατική.Πως περιγράφουν τον άνθρωπο αυτόν οι γείτονες.

Τε, 1 Ιούν 2022 18:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα να επιτίθεται με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να τον στείλει στην εντατική.

Η σοκαριστική επίθεση με σπαθί σαμουράι εναντίον 47χρονου άντρα συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου 28 Μάη στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στους Αμπελόκηπους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Thestival.gr, ένας άνδρας, γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, πήγε -όπως συνηθίζει- στο πρώην στρατόπεδο των Αμπελοκήπων και άφησε σε ένα σημείο του πάρκου “κρέατα αμφιβόλου ποιότητας” για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα του πάρκου, σύμφωνα με καταγγελία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς του ότι του έχει επισημάνει πολλές φορές να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδια ζώα τους.

Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί-σαμουράι, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος του θύματος, Αρετή Σκουνάκη, και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χθες το απόγευμα βγήκε από την Εντατική, εκεί όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είναι καλύτερα στην υγεία του, αφού υποβλήθηκε και σε πολύωρο χειρουργείο.

Oi αστυνομικοί πήραν κατάθεση σήμερα το πρωί από τον 47χρονο για το περιστατικό, ο οποίος κατονόμασε τον δράστη της επίθεσης, ενώ ανέφερε και τη διεύθυνση της κατοικίας του.

Η δικηγόρος του θύματος καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πλημμέλημα και όχι ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, που πρόκειται για κακούργημα.

Ο δράστης κυκλοφορεί κανονικά στο πάρκο όλες αυτές τις μέρες
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής των Αμπελοκήπων, ο δράστης της επίθεσης συνεχίζει να κυκλοφορεί στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι και σήμερα και… περηφανεύεται σε αγνώστους πως έχει όπλα στην κατοχή του. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αρκετά ιδιόρρυθμο και οξύθυμο άνθρωπο.

«Σαμουράι» άνθρωπο αυτόν γείτονες. Διάφορα Εντατική.Πως έστειλε Θεσσαλονίκη μαχαίρωσε πάρκο περιγράφουν σπαθί στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τύχη “βουνό” στις αρχές Μαρτίου – Φουλ στις ευκαιρίες…
Πα, 20 Φεβ 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.