Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Έκτακτο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε στάση – Υπάρχουν τραυματίες

Τε, 9 Σεπ 2026 13:49

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Φαίη Δημητριάδου

Τε, 9 Σεπ 2026 13:10

Σεπτέμβριος: 3 ζώδια θα πάρουν αυτό που τους “χρωστάει” το Σύμπαν εκεί που δεν το περιμένουν

Τε, 9 Σεπ 2026 11:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά – Ξεκινούν εκταφές για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου!

Πε, 22 Απρ 2021 18:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά: Στην εκταφή σορού ηλικιωμένης γυναίκας που είχε πεθάνει σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι Αρχές στα Χανιά, στο πλαίσιο έρευνας που έχει παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Χανίων.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, ενδεχομένως και άλλων τρόφιμων του ιδρύματος, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.

Εισαγγελέας έχει ζητήσει τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και για τους 68 ηλικιωμένους. Σχεδόν σε όλες αναγράφεται ως αιτία θανάτου η ανακοπή καρδιάς χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Αρχές, ουσιαστικά, ερευνούν αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών. Ενώ, περισσότερα από 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου εντοπίστηκαν, σε γηροκομείο στο Περιστέρι και σήμανε συναγερμός στην Πολιτική Προστασία.

Κορωνοϊός: Πάνω από 40 κρούσματα σε γηροκομείο στο Μαρούσι – Είχαν εμβολιαστεί κατά του ιού!

Κορωνοϊός: Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό τουλάχιστον 40 κρουσμάτων σε γηροκομείο στο Μαρούσι, όπου διαμένουν περισσότεροι από 80 ηλικιωμένοι. Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, και στις υγειονομικές Αρχές, καθώς έχουν εντοπιστεί 4 κρούσματα του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Παρασκευή το απόγευμα, δεκάδες τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ τουλάχιστον 10 φιλοξενούμενοι έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία.

αιτία γηροκομείο διαπιστωθούν Διάφορα εκταφές θανάτου! Θρίλερ νεκρούς ξεκινούν Χανιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Έκτακτο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε στάση – Υπάρχουν τραυματίες
Τε, 9 Σεπ 2026 13:49
Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Φαίη Δημητριάδου
Τε, 9 Σεπ 2026 13:10
Σεπτέμβριος: 3 ζώδια θα πάρουν αυτό που τους “χρωστάει” το Σύμπαν εκεί που δεν το περιμένουν
Τε, 9 Σεπ 2026 11:51
Θεσσαλονίκη: Φρικιαστικό περιστατικό! Έκαναν σ@@ και την έστειλε στο νοσοκομείο
Τε, 9 Σεπ 2026 09:25
Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που κλάπηκαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά
Τε, 9 Σεπ 2026 00:53
Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.