Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Όσα δείχνει η κάμερα που κατέγραψε τον Γιώργο, όταν πήγαινε για υδροθεραπεία

Τρ, 29 Σεπ 2026 23:08

“Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν κατεβασμένο το φ@@@@ μου” – Νέα καταγγελία για τον υπνοθεραπευτή

Τρ, 29 Σεπ 2026 23:00

30/9: Για 2 ζώδια μια συζήτηση ή μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής τους

Τρ, 29 Σεπ 2026 22:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά – Ξεκινούν εκταφές για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου!

Πε, 22 Απρ 2021 18:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά: Στην εκταφή σορού ηλικιωμένης γυναίκας που είχε πεθάνει σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι Αρχές στα Χανιά, στο πλαίσιο έρευνας που έχει παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Χανίων.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, ενδεχομένως και άλλων τρόφιμων του ιδρύματος, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.

Εισαγγελέας έχει ζητήσει τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και για τους 68 ηλικιωμένους. Σχεδόν σε όλες αναγράφεται ως αιτία θανάτου η ανακοπή καρδιάς χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Αρχές, ουσιαστικά, ερευνούν αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών. Ενώ, περισσότερα από 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου εντοπίστηκαν, σε γηροκομείο στο Περιστέρι και σήμανε συναγερμός στην Πολιτική Προστασία.

Κορωνοϊός: Πάνω από 40 κρούσματα σε γηροκομείο στο Μαρούσι – Είχαν εμβολιαστεί κατά του ιού!

Κορωνοϊός: Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό τουλάχιστον 40 κρουσμάτων σε γηροκομείο στο Μαρούσι, όπου διαμένουν περισσότεροι από 80 ηλικιωμένοι. Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, και στις υγειονομικές Αρχές, καθώς έχουν εντοπιστεί 4 κρούσματα του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Παρασκευή το απόγευμα, δεκάδες τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ τουλάχιστον 10 φιλοξενούμενοι έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία.

αιτία γηροκομείο διαπιστωθούν Διάφορα εκταφές θανάτου! Θρίλερ νεκρούς ξεκινούν Χανιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Όσα δείχνει η κάμερα που κατέγραψε τον Γιώργο, όταν πήγαινε για υδροθεραπεία
Τρ, 29 Σεπ 2026 23:08
“Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν κατεβασμένο το φ@@@@ μου” – Νέα καταγγελία για τον υπνοθεραπευτή
Τρ, 29 Σεπ 2026 23:00
30/9: Για 2 ζώδια μια συζήτηση ή μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής τους
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:59
Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προσέξουν πολύ το πορτοφόλι τους – Πότε αλλάζει το σκηνικό για τα οικονομικά τους
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:56
Αγριεύει ο καιρός, έρχεται βροχή με διάρκεια – Το πιο δύσκολο 24ωρο
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:52
Άκης Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε τα μαγαζιά του – “Αυτό ήταν το λάθος μου”
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.