Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ με σορό σε βαλίτσα στην Αθήνα: Τι ζήτησαν οι Αρχές να πάρουν από το σπίτι της 50χρονης Τινγκ

Σα, 18 Ιούλ 2026 20:56

Αθήνα: Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τη σορό στη βαλίτσα – Τι δεν μπορεί να αποκλείσει, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η απόλυτη τραγωδία

Σα, 18 Ιούλ 2026 20:07

Αθήνα: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Οι πρώτες πληροφορίες

Σα, 18 Ιούλ 2026 18:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά – Ξεκινούν εκταφές για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου!

Πε, 22 Απρ 2021 18:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά: Στην εκταφή σορού ηλικιωμένης γυναίκας που είχε πεθάνει σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι Αρχές στα Χανιά, στο πλαίσιο έρευνας που έχει παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Χανίων.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, ενδεχομένως και άλλων τρόφιμων του ιδρύματος, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.

Εισαγγελέας έχει ζητήσει τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και για τους 68 ηλικιωμένους. Σχεδόν σε όλες αναγράφεται ως αιτία θανάτου η ανακοπή καρδιάς χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Αρχές, ουσιαστικά, ερευνούν αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών. Ενώ, περισσότερα από 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου εντοπίστηκαν, σε γηροκομείο στο Περιστέρι και σήμανε συναγερμός στην Πολιτική Προστασία.

Κορωνοϊός: Πάνω από 40 κρούσματα σε γηροκομείο στο Μαρούσι – Είχαν εμβολιαστεί κατά του ιού!

Κορωνοϊός: Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό τουλάχιστον 40 κρουσμάτων σε γηροκομείο στο Μαρούσι, όπου διαμένουν περισσότεροι από 80 ηλικιωμένοι. Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, και στις υγειονομικές Αρχές, καθώς έχουν εντοπιστεί 4 κρούσματα του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Παρασκευή το απόγευμα, δεκάδες τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ τουλάχιστον 10 φιλοξενούμενοι έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία.

αιτία γηροκομείο διαπιστωθούν Διάφορα εκταφές θανάτου! Θρίλερ νεκρούς ξεκινούν Χανιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με σορό σε βαλίτσα στην Αθήνα: Τι ζήτησαν οι Αρχές να πάρουν από το σπίτι της 50χρονης Τινγκ
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:56
Αθήνα: Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τη σορό στη βαλίτσα – Τι δεν μπορεί να αποκλείσει, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η απόλυτη τραγωδία
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:07
Αθήνα: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Οι πρώτες πληροφορίες
Σα, 18 Ιούλ 2026 18:15
Ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ: Τι αλλάζει για τις αδιάθετες ποσότητες από Zara, Η&Μ και άλλες μεγάλες εταιρείες
Σα, 18 Ιούλ 2026 16:35
3 ζώδια, μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα βιώσουν ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις – “Έρχεται” η μεγαλύτερη ανατροπή της χρονιάς”
Σα, 18 Ιούλ 2026 16:03
Μάρω Κοντού: Η άγνωστη ιστορία για την ηθοποιό που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά – “Γιατί; Τι έχω κάνει εγώ;
Σα, 18 Ιούλ 2026 16:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.